Robin Betmanbegins

Robin

Tipper Betmanbegins
Ik laat jaarlijks Mythos bier overkomen vanuit Griekenland en kijk de film Scarface minstens twee keer per jaar.
SpecialisatieOpsporen nieuws, niche wedstrijdenAantal tips1014Aantal gewonnen492Win rate48.52%Rendement7.09%Units winst85.32

Dag Robin, kan jij jezelf even kort voorstellen met je favoriete ploeg(en)?

Uiteraard, mijn naam is dus Robin. Ik ben 24 jaar en woon in Belgisch Limburg. In tegenstelling tot mijn vrienden ben ik geen fan van het dichtbijgelegen KRC Genk. Ik ben fanatiek supporter van Club Brugge en ben lang niet de enige in Limburg die fan is van blauw-zwart. Zo zijn er zelfs verschillende Brugse supportersclubs in de omgeving. In het buitenland supporter ik voor Liverpool.

Hoe ziet een doorsnee dag er voor jou uit?

Een doorsnee dag van mij is werken van 08.30u tot 18.00u als autotechnieker. Dit van maandag tot vrijdag en soms ook in het weekend. In mijn vrije tijd voetbal ik zelf in competitieverband op zaterdagmiddag. Op zondag ga ik geregeld met vrienden naar een lokale voetbalwedstrijd kijken. Een drankje doen op café of een deep house- of technofestival bijwonen zijn eveneens twee van mijn favoriete bezigheden.

Hoelang ben je al bezig met sportweddenschappen?

Sportweddenschappen begonnen voor mij als "lijstjes maken" in de krantenwinkel. Daarna verschoof mijn focus naar online sportweddenschappen en ging ik me er meer en meer in verdiepen. De laatste twee jaar is deze hobby veranderd in een iets meer intensieve bezigheid. De kick die je krijgt als je de bookmaker verslaat, vind ik zo'n mooi gevoel. Of als je een wedstrijd live aan het kijken bent en de winnende treffer valt in minuut 90. Daar doe ik het voor!

Hoe kwam jij in aanraking met de Betmanbegins community? Je was namelijk de allereerste officiële tipper naast Betman zelf.

Dat klopt. In volle coronapandemie kwam ik destijds via via terecht in de Telegram groep van Betmanbegins. Er werd toen veel getipt op de Modes of Darts, een darttoernooi van thuis uit. Ik begon toen zelf ook tips door te sturen en na een tijdje kreeg ik het voorstel om vast te tippen in de Telegram groep. Tot op vandaag doe ik dat nog elke dag met heel veel trots en plezier.

Op welke sporten focus jij je bij sportweddenschappen? Waar ligt jouw expertise?

Mijn focus ligt voornamelijk op voetbal. Het liefst wed ik op competities waar weinig informatie over is en waar bijgevolg weinig op ingezet wordt door het grote publiek. Denk bijvoorbeeld aan Oost-Europese competities, zoals de Roemeense hoogste klasse. Daarnaast passeren ook Noord-Afrika en Zuid-Amerika geregeld de revue bij mijn wedtips. Op dat soort competities valt volgens mij de meeste winst te behalen, omdat het bij niche wedmarkten eenvoudiger is om bookmakers te verslaan. De laatste tijd wekt de doelpuntenmaker wedmarkt mijn interesse ook alsmaar vaker.

Wat was je hoogste ingelegde bedrag ooit?

Hm, goeie vraag. Dat moet tijdens de Olympische Spelen van 2016 geweest zijn. Ik had toen een weddenschap op een tenniswedstrijd tussen David Goffin en Thomaz Bellucci geplaatst. Mijn inzet moet toen rond de 700 euro gelegen hebben en was gelukkig ook winnend! Kleine kanttekening hierbij: ik kende Betmanbegins toen nog niet en deed ook niet aan bankroll management.

Vind je jezelf een 'lefgozer' bij sportweddenschappen?

Als je puur naar bankroll management kijkt, ben ik eerder behoudend dan agressief. Dat wil echter niet zeggen dat ik ver weg blijf van hoge odds. Zo heb ik er geen moeite mee om op underdogs in te zetten als hier value ligt. Uiteraard pas ik dan wel mijn inzet aan. Des te hoger de odds, des te hoger het risico.

Op welke tip bij Betmanbegins ben je het meest trots? Is er een wedtip die je maar niet kan vergeten?

Het meest trots ben ik op een tip uit het Roemeense voetbal. Toevallig, knipoogt Robin. "Voluntari to win" tegen Astra Giurgiu aan odds van 2,43. De spelers van Astra hadden op dat moment al enkele maanden geen loon meer ontvangen en weigerden om nog te trainen. Daarnaast waren er drie spelers geschorst wegens het gebruik van doping. Bookmakers bleken onvoldoende op de hoogte te zijn van dat nieuws. Het is vaak ook gewoon erg moeilijk om betrouwbare info te vergaren over dit soort competities. Daarom vind ik deze tips het leukste om te geven! Weddenschappen op onbekende competities zijn voor mij de mooiste tips. Niemand verwacht ze, en als je ze dan uit de hoge hoed kan toveren… Zalig!

Een wedtip die ik maar niet kan vergeten is die van doelpuntenmaker Yira Sor. Hij is normaal gesproken een rechtsbuiten, maar startte al een tijdje als centrumspits voor Slavia Praag. Die informatie zat niet in de odds van alle bookmakers verwerkt, waardoor de quotering voor een doelpunt van Sor veel te hoog stond. De Nigeriaan trof raak in het Conference League duel tegen Feyenoord en zo mochten mijn volgers en ik 6,50 units winst op onze spelersrekening bijschrijven.

Je rendement is gedurende je hele tijd bij Betmanbegins al positief geweest. Zijn sportweddenschappen iets wat je fulltime zou willen doen?

Het lijkt me zeker interessant om misschien ooit fulltime aan de slag te gaan met sportweddenschappen. Het klopt dat ik al lange tijd winstgevend ben, maar het brengt momenteel niet genoeg op om dit fulltime te doen. Ik combineer het dus als extraatje naast mijn vaste baan. Wie weet wat de toekomst nog brengt!

Resultaten Robin

| Reims-Clermont

Verloren
20 Aug, 2023 om 15:00
Robin Betmanbegins
Competitie
Ligue 1
Wedtip
Diakite 2+ shots
Odds
1.95
Units
2 (0.4%)

| Anderlecht-Westerlo

Verloren
20 Aug, 2023 om 13:30
Robin Betmanbegins
Competitie
Pro League
Wedtip
Madsen scoort
Odds
9.00
Units
1 (0.2%)

| Heracles Almelo-NEC

Verloren
18 Aug, 2023 om 20:00
Robin Betmanbegins
Competitie
Eredivisie
Wedtip
Olden Larsen over 2.5 shots
Odds
2.75
Units
1 (0.2%)

| Almeria-Real Madrid

Gewonnen
19 Aug, 2023 om 19:30
Robin Betmanbegins
Competitie
La Liga
Wedtip
Bellingham over 1.5 shots
Odds
1.71
Units
1 (0.2%)

| Werder Bremen-Bayern München

Verloren
18 Aug, 2023 om 20:30
Robin Betmanbegins
Competitie
Bundesliga
Wedtip
Werder Bremen over 7.5 shots
Odds
1.83
Units
2 (0.4%)

| Inter Milan-Monza

Gewonnen
19 Aug, 2023 om 20:45
Robin Betmanbegins
Competitie
Serie A
Wedtip
Monza over 6.5 shots
Odds
1.83
Units
2 (0.4%)

| Metz-Marseille

Foutieve gegevens
18 Aug, 2023 om 21:00
Robin Betmanbegins
Competitie
Ligue 1
Wedtip
Ounahi 2+ shots
Odds
2.27
Units
2 (0.4%)

| Manchester United-Wolverhampton

Gewonnen
14 Aug, 2023 om 21:00
Robin Betmanbegins
Competitie
Premier League
Wedtip
Antony over 2.5 shots
Odds
1.70
Units
1 (0.2%)

| Cadiz-Alavés

Verloren
14 Aug, 2023 om 19:30
Robin Betmanbegins
Competitie
La Liga
Wedtip
De La Fuente scoort
Odds
7.00
Units
1 (0.2%)

| Nantes-Toulouse

Verloren
13 Aug, 2023 om 15:00
Robin Betmanbegins
Competitie
Ligue 1
Wedtip
Coco 2+ shots
Odds
4.75
Units
1 (0.2%)

| Heerenveen-RKC Waalwijk

Gewonnen
12 Aug, 2023 om 18:30
Robin Betmanbegins
Competitie
Eredivisie
Wedtip
Nunnely 2+ shots
Odds
2.02
Units
1 (0.2%)

| Burnley-Manchester City

Gewonnen
11 Aug, 2023 om 21:00
Robin Betmanbegins
Competitie
Premier League
Wedtip
Haaland over 1.5 shots on target
Odds
1.90
Units
1 (0.2%)
1 2 3 81
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross