Foute inschattingen van bookmaker zorgen voor grote vreugde in Betmanbegins-community

Donderdag heeft Robin één van de mooiste voetbalavonden van zijn leven beleefd. Niet omdat zijn favoriete ploeg won, wel dankzij twee weldoordachte weddenschappen die perfect in de plooi vielen. Yira Sor en Dimitri Payet werden de helden van de dag.

Wedden op een doelpuntenmaker levert doorgaans een quotering op van minstens 2 als het om een aanvaller gaat. Wie nog meer risico wil nemen, kan ook voorspellen dat een middenvelder of zelfs verdediger tot scoren komt. Nóg beter is het wanneer een speler niet op zijn gebruikelijke positie speelt en de odds daardoor verkeerd staan.

Bet365 slaat de bal mis

Yira Sor doet bij menig voetballiefhebber wellicht geen belletje rinkelen. Al is daar hoogstwaarschijnlijk verandering in gekomen toen de 21-jarige Nigeriaan tijdens Feyenoord – Slavia Praag zijn zesde goal in vijf Europese matchen liet optekenen. Mede daardoor kwam Feyenoord niet verder dan een 3-3 gelijkspel in De Kuip.

Maar wat was er nu zo speciaal aan de weddenschap ‘Sor scoort een doelpunt’? We vroegen het aan Robin zelf. “Sor is normaal gesproken een rechtsbuiten, maar de laatste maanden start hij als centrumspits voor Slavia Praag. Die informatie zit niet in de odds van alle bookmakers verwerkt, waardoor de quotering voor een doelpunt van Sor te hoog stond bij bet365.”

“Een maand geleden had ik een goal van Sor al eens getipt tegen LASK Linz, toen startte hij eveneens als aanvaller en kregen we een quotering van 5 voorgeschoteld, wat nog steeds erg veel is voor een spits. De week nadien stonden de odds wel correct, waardoor ik de mogelijkheid om hem nogmaals te tippen bewust aan mij voorbij liet gaan.”

“Tot mijn verbazing stond doelpuntenmaker Sor tegen Feyenoord opnieuw te hoog gequoteerd. Wellicht werd hij wederom ten onrechte als middenvelder aanschouwd en zo kon ik deze weddenschap afsluiten aan 7,50 bij bet365. Ter vergelijking: bij andere bookmakers hadden ze de positiewissel wel begrepen en bedroegen de odds gemiddeld 3 voor identiek dezelfde voorspelling”, aldus onze officiële tipper van het Betmanbegins team.

Yira Sor Betslip

Wereldgoal van Dimitri Payet maakt de avond compleet

Toen even later de opstellingen van de wedstrijden om 21 uur online kwamen, deed Robin andermaal een interessante ontdekking. Dimitri Payet zou de Conference League match tegen PAOK Saloniki namelijk aanvatten als centrumspits en dus niet als middenvelder.

“Een quotering van 3 voor een doelpunt van Payet leek me dus ook hier te hoog”, vervolgt Robin zijn verhaal. “Bovendien is de Fransman zelfs op zijn 35ste nog goed bij schot en neemt hij ook vrijschoppen en penalty’s voor zijn rekening. In een match waarin Marseille duidelijk de favoriet was, leek me dit eveneens een goede weddenschap.”

Trainer Jorge Sampaoli wisselde Payet al snel van positie met Cédric Bakambu, maar de voorspelling van Robin kwam alsnog uit. En hoe! Met een fenomenale knal deed de ouderdomsdeken van l’OM niet alleen een gooi naar de Puskás Award, maar liet hij de leden van de Betmanbegins community ook voor een tweede keer juichen.

Wil jij de tips van Robin en onze andere officiële tippers ook volgen? Voeg je dan net als 2000+ anderen toe aan onze Telegram groep.

https://twitter.com/footballcurves/status/1512156830348324864
Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross