Waar eindigt het sprookje van Betmancontinues-tipper Jesse?

Laten we even een kijkje nemen in de opmerkelijke reeks winnende wedtips van Jesse van het Betmancontinues-team! Zijn voorspellingen hebben de community verbaasd en verblijd met hun hoge odds.

Op 8 februari, met odds van 6,00, voorspelde Jesse dat Luuk de Jong een doelpunt zou scoren met zijn rechtervoet in de wedstrijd tussen PSV en Emmen. In minuut 76 was het raak! Het was een perfecte kennismaking met Jesse voor de community.

Een paar weken later, op 25 februari, voorspelde Jesse dat Ivan Marquez zou scoren in de wedstrijd tussen NEC en Volendam. Hoewel de odds 18,00 waren en sommigen misschien niet in zijn voorspelling geloofden, scoorde de Spanjaard Marquez via een corner en de community kon juichen!

De vreugde was nog niet bekoeld of Jesse sloeg opnieuw toe. Op 7 maart voorspelde hij dat Emre Can minstens één schot op doel zou krijgen in de wedstrijd tussen Chelsea en Dortmund. Met odds van 9,00 lijkt het voor Jesse wel kinderspel!

En toen gebeurde het onvoorstelbare. 12 maart gaat de geschiedenisboeken in als een hoogdag voor de Betmancontinues-community. Hij voorspelde dat Rabiot een kopgoal zou scoren in de wedstrijd tussen Juventus en Sampdoria tegen odds van maar liefst 51,00. In minuut 26 gaf Fabio Miretti een voorzet, een Juventus-speler sprong het hoogst en knikte de bal aan de tweede paal binnen. De community hield hun adem in. De camera zoomt in en ziet, jawel, Adrien Rabiot juichen. Op diezelfde dag wist Jesse ook nog eens een weddenschap met odds van 7,00 te winnen. Maar is er nu nog iemand die daarvan opkijkt?

Het feest barstte los in de community. Reacties als 'Legend!' , 'Wowww lekker!! Dank!' , en 'Wow je hebt mij 500 euro bezorgd!!' vulden de chat. Ook al was er ook een reactie van teleurstelling: 'K*tzooi, ik heb m gezet voor de wedstrijd van donderdag tegen freiburg😭😭😭😭'.

Een week later, op 24 maart, voorspelde Jesse dat Lukaku met zijn hoofd zou scoren in de wedstrijd tussen Zweden en België tegen odds van 12,00. Na 35 minuten kopte Lukaku de 0-1 tegen de touwen.

Op 9 april voorspelde Jesse twee wedtips op Navarone Foor voor de wedstrijd Twente tegen Cambuur. Met odds van 6,00 en 8,00 voor over 0.5 shots in target en over 1.5 shots, waren beide wedtips winnend! En alsof dat nog niet genoeg was, voorspelde Jesse vijf dagen later over 1.5 shots van Siebe Horemans in de wedstrijd Excelsior tegen de G.A. Eagles met winnende odds van 11,00.

Waar gaat dit sprookje eindigen?

Als je de tips van Jesse en zijn Betmancontinues-collega's wilt volgen, word dan snel lid van het Betmancontinues Telegram-kanaal. Wie weet wat voor verrassingen ze nog voor ons in petto hebben!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross