Download de Betting Bible

Het is niet makkelijk om winstgevend te wedden op sport. Slechts 2% van de spelers maakt winst met sportweddenschappen. In het gratis e-book delen we tips & tricks over hoe wij er in zijn geslaagd om tot die 2% te horen.
Download nu

Ontvang het e-book!

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord verklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat kan je verwachten?

Wedden op sport is voor velen een moeilijkere opgave gebleken dan verwacht. Het vinden van de juiste sportweddenschap is helemaal niet zo simpel als je zou denken. Betmanbegins brengt daar verandering in met dit e-book. Een toto lijst wordt officieel tot het verleden verheven eens je door dit boek heen bent. Vanaf nu ga je enkel nog op zoek naar een sportweddenschap waar value te vinden is, om zo de bookmakers te verslaan.

Een goed bankroll management zal er voor zorgen dat je naar winstgevend speelgedrag zal evoluëren. In dit e-book zal je leren je bankroll in units op te delen, om zo je risico te spreiden. Met termen zoals odds, outrights en payback zal je goochelen. Je leert wat een Asian handicap is, en waarom je soms beter niet voor een European 3-way Handicap gaat. Je leert de wedmarkten van bookmakers kennen en weet wanneer je voor welke wedmarkt kiest.

In de Facebook groep vind je tal van wedtips die aan de eisen van deze e-book voldoen. Winstgevend voetbalwedden is zeker mogelijk, zoals onze tippers je bewijzen. Het is wel belangrijk om vast te houden aan zo’n voetbal wedden strategie, als je gaat voor online wedden op voetbal. Alle zaken die je leert in dit e-book, kan je doortrekken naar andere sporten.

Kortom: dit e-book is de ideale gids voor zowel beginnende als gevorderde spelers om deel uit te maken van een kleine groep die winstgevend is met online wedden op sport.

Ondernemingsnummer: BE0696633610
Copyright @ 2021 BetmanBegins. All rights reserved.
cross