Verantwoord wedden

Niets staat hoger dan verantwoord wedden bij de Betmanbegins community. Het is en blijft één van de belangrijkste redenen dat deze community er kwam. Gedurende zo’n tweetal jaar informeerde Betmanbegins zijn leden om tot verantwoord speelgedrag te komen.

Verantwoord wedden bereik je niet zomaar. Er zijn heel wat zaken waar je rekening moet mee houden. Allereerst is het houden aan bankroll management daar één van. Op die manier heb je een beter zicht op de huidige stand van zaken. Je deelt jouw bankroll op in units die ervoor zorgen dat je rationeler te werk gaat en risico’s weet te spreiden. Bij bankroll management bepaal je van tevoren het bedrag dat je maximaal wil inzetten. Zo wed je enkel met geld dat je kan missen. Gedaan met roekeloos inzetten om verloren sportweddenschappen op te vangen.

Betmanbegins schreef een Betting Bible die zowel beginnende als ervaren spelers bewust maakt over wedden op sport. In die e-book leer je hoe wedmarkten werken, hoe odds tot stand komen, wat payback inhoudt … Kortom: je leert het vak kennen. Het is cruciaal te weten wat voor jou staat om verantwoord te werk te gaan.

Het mag duidelijk zijn dat we bij Betmanbegins enorm veel waarde hechten aan bewust spelen. Onverantwoord speelgedrag kan/zal dramatische gevolgen hebben. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je omgeving! Dit heeft ervaringsdeskundige Feite jammer genoeg zelf moeten ondervinden. Maak niet dezelfde fout! in een interview met ons zei: “praten is de enige manier om gokproblemen te overwinnen”.

Heb je vragen of denk/ weet je dat je een mogelijk gokprobleem hebt? Neem contact op met ons zodat wij jou naar de juiste instanties kunnen begeleiden. Ook het team van Hands24x7 staat steeds klaar om jou te helpen.

Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross