Julian zet community in vuur en vlam met zijn wedtips

Julian, een trouwe tipper van het Betmanbegins-team, begon de maand oktober op ongelooflijke wijze. Hij behaalde met zijn wedtips, die hij deelt in de Betmanbegins-app, een unieke winning streak. Die streak was niet zomaar even vier opeenvolgende dagen een winnende wedtip geven. De noteringen bedroegen namelijk 17.00 , 11.50 , 7.00 en 4.00!

Julian had zijn oog laten vallen op doelpuntenmakers in wedstrijden waar de gewone voetballiefhebber minder interesse voor toont. Een doelpunt van Olivier Verdon, verdediger bij Ludogorets, leverde je op vijf oktober 17 keer je inzet op! Julian had hem al even in de gaten en tegen Nordsjaelland was het raak. Dat Ludogorets met 7-1 zou verliezen, interesseerde Julian weinig. De community had zo maar even 17 keer hun inzet verdiend met een winnende wedtip in de Betmanbegins app! De drie dagen na Verdon was Julian het winnen nog niet verleerd. Met doelpunten van Gruda, Skarke en Tillman bleef hij maar winnende wedtips strooien tegen hoge noteringen.

Tijd voor een challenge

Op 13 oktober werd in de app Betmanbegins een challenge afgetrapt onder leiding van de man in vorm Julian. Een challenge betekent dat je van een bepaald startbedrag naar een vooraf vastgesteld doelbedrag probeert te gaan, in dit geval van 20 euro naar 1.000 euro. Door steeds je gewonnen bedrag opnieuw in te zetten, kun je best snel je hoofddoel van vier cijfers bereiken. Julian nam deze taak op zich en begon vol goede moed aan zijn opdracht. Tegen zijn emoties in startte hij de Challenge met ‘Frankrijk wint, draw no bet’. Heel wat Oranje-fans zullen die avond teleurgesteld in hun bed gedoken hebben. Daar hoef je de Betmanbegins community niet bij te rekenen: zij waren hun challenge met succes begonnen!

Julian koos ervoor om steeds op de EK-kwalificatie wedstrijden te blijven inzetten. De EK-kwalificatiewedstrijden volgden elkaar snel op, waardoor Julian de challenge vlot kon laten verlopen. Een overwinning van Oekraïne, meer dan twee doelpunten in Slovenië en Hongarije brachten de volgers enkele stappen vooruit. 

De vreugde kon niet op bij Julian's volgers, en toen moest het moment suprême nog komen. Via winnende stappen met wedtips op Georgië, Roemenië en Ijsland kwam de teller op 487.11 euro te staan. Julian stond op twee winnende wedtips van de magische grens van 1.000 euro! Als achtste stap greep Julian terug naar een gekend recept: een overwinning van Oekraïne. Onze Betman Tipper verwachtte een overwinning met minstens twee doelpunten op bezoek bij Malta. Lange tijd leek de Challenge hier te stranden want het scorebord bleef op een 1-2 stand voor Oekraïne. Tot Mykhaylo Mudryk, de nummer 10 van Chelsea, de ban brak voor de Betmanbegins community. In de 85e minuut knalde hij Oekraïne naar 1-3, genoeg om ons naar de negende en laatste stap te brengen!

Wedtip met enorme notering als tussendoortje

Acht stappen lang bleef Julian trouw aan hetzelfde format: wedtips op de EK-kwalificaties met noteringen tussen de 1.50 en 1.75! De interlandbreak liep echter op z’n einde. De negende en laatste stap zou een van de belangrijkste tips worden die Julian in de Betmanbegins-app zou delen. Hij besloot wijselijk om er zijn tijd voor te nemen en enkele dagen te wachten tot de grote voetbalcompetities opnieuw starten. Wel deelde hij via de Betmanbegins-app nog een tip buiten de challenge om. Hij voorspelde dat Tolgay Arsian van Melbourne City zou scoren tegen odds van 7.50. Resultaat? Je raadt het al! Odds van 7.50 lijken geen utidaging meer voor Julian en ook deze was een winner!

Gewonnen challenge van 1.000+ euro

Voor de negende stap was de boodschap: Back to the roots. Een Eredivisie-wedstrijd zou bepalen of de Challenge boven de 1.000 euro zou eindigen. Julian koos voor de enige ploeg die nog niets anders deed dan winnen: PSV Eindhoven. PSV won acht wedstrijden op rij in eigen land en deed dat telkens met duidelijke cijfers. Het verschil was in elke wedstrijd minstens twee doelpunten. Julian kon niet anders dan voor eenzelfde scenario gaan voor zijn negende stap in deze challenge. PSV moest koste wat kost met minstens twee doelpunten verschil winnen van Fortuna Sittard.

En of ze dat deden! Een weergaloze Johan Bakayoko leidde PSV naar een 3-0 voorsprong die standhield tot ver in de blessuretijd. De vreugde kon niet op voor de Betmanbegins community. Via een strafschop in de 94e minuut liet Kaj Sierhuis de community nog even bibberen, maar de 3-1 eindstand lag vast. In negen gingen de volgers van Julian van 20 naar 1.063,95 euro.

Wil jij zelf geen enkele wedtip of challenge missen? Download dan nu de Betmanbegins App en blijf steeds op de hoogte!  

Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross