Matthias

Tipper Betmanbegins
Ik heb meer doelpunten gescoord op de Freethiel dan Messi en Ronaldo gecombineerd. Daarnaast ben ik fan van RSCA.
SpecialisatieJupiler Pro League, niche wedmarktenAantal tips305Aantal gewonnen160Win rate52.46%Rendement22.85%Units winst157.91

Matthias, kan jij jezelf even voorstellen aan de lezers?

Ik ben Matthias, 21 jaar en afkomstig uit het noorden van Antwerpen. Ik ben student kinesitherapie aan de universiteit van Antwerpen. Mijn hobby is voetbal in de lagere provinciale reeksen. Dat is iets wat ik al doe sinds mijn vijf jaar.

In mijn vrije tijd ben ik heel vaak bezig met sport, en dan voornamelijk voetbal. Een wedstrijd bijwonen vind ik zalig, maar op televisie vind ik ook prima hoor. Verder vind ik iets lekker gaan eten of gaan drinken met vrienden ook leuk. Tot slot gooi ik ook graag wel eens een dartspijltje in de garage met mijn vader.

Hoelang ben je al bezig met sportweddenschappen?

Vanaf mijn 16e ging ik af en toe wel eens samen met mijn grootvader een lijstje binnenbrengen in de plaatselijke krantenwinkel. Daarvoor zaten we vaak een hele middag aan tafel om “het perfecte lijstje” samen te stellen, zonder veel succes op lange termijn uiteraard. Sinds begin 2021 ben ik echt serieus gestart met sportweddenschappen. Sindsdien is het dus naast een fijne hobby ook nog een leuke bijverdienste geworden.

Op welke sporten ligt jouw focus/ expertise?

Mijn expertise ligt zonder twijfel op het voetbal en dan vooral op de statistieken die daarmee gepaard gaan. Zaken zoals ‘shots on target’ en ‘gemaakte overtredingen’ bijvoorbeeld. Ik vind het dan ook ontzettend jammer dat sommige van die sportweddenschappen verleden tijd zijn voor Nederlandse spelers. Volgens mij kan je daar het meeste value op vinden. Verder probeer ik ook steeds darts te volgen. Darts vind ik een ontzettend leuke sport, zowel om op te wedden als om te bekijken.

Hoe pak jij verantwoord wedden aan?

Ik denk dat iedereen die verantwoord wil wedden ondertussen de term “bankroll management” wel al kent. Op die manier ben je steeds zeker dat je geen grote bedragen verliest en dat zorgt ook voor minder negatieve emoties. Enkel zo ga je minder of geen domme dingen doen waar je spijt van kan krijgen. Verder vind ik het ook steeds goed om af en toe eens een rustdag of rustperiode in te gelasten. Als je er te veel in zit, dan ga je echt helemaal op in die odds, getallen, statistieken … Eens alles loslaten kan wonderen doen. Met frisse moed ga je er nadien weer vol tegenaan!

Hoe ziet de toekomst van ‘wedden op sport’ er volgens jou uit?

Ik vrees dat het wedden op sport iets is dat niet voor eeuwig zal duren. Bookmakers slagen er elke dag opnieuw in om dingen beter te voorspellen door hun algoritmes. Dit maakt het voor spelers enkel moeilijker om winstgevend te zijn. Langs de andere kant zie je natuurlijk dat wij als spelers ook steeds vindingrijker worden in het verslaan van de bookmakers. Dit kan dan vooral op de niche-wedmarkten zoals onbekende competities of wedden op spelers.

Verder zie je ook dat het wedden op sport niet enkel afhankelijk is van de sport zelf, maar nu ook al van de politiek. Nederland is daar een nieuw voorbeeld van. Juist om deze reden probeer ik niet te veel aan de toekomst van het sportwedden te denken en vooral op te focussen om nu winstgevend te zijn. Wat later komt, zien we wel.

Wat was jouw beste tip? Is er één tip die je maar niet kan vergeten?

Begin dit jaar tipte ik bij een paar vrienden Jasper Stuyven om Milaan-San-Remo te winnen aan odds van 150. Ik weet nog dat ik toen ’s ochtends grapte dat ik in mijn kleine teen voelde dat Stuyven die dag dicht bij de overwinning ging zijn. Ik werd helemaal gek toen hij in de laatste kilometers wegreed. Volgens mij konden zelfs de overburen meegenieten van mijn vreugde. Wat een heerlijke overwinning was dat zeg!

Wat is jouw ultieme raad voor een startende speler?

Als ik één ding zou aanraden aan een startende speler is het om in het begin even je eigen ding te doen. Uiteraard wel met een verantwoorde inzet, zodat het binnen de perken blijft. Op die manier kan je het wedden dan zelf ontdekken en kijken wat je leuk vindt. Op die manier zal je ook sneller inzien wat je fouten zijn. Ik heb op die manier zelf heel veel bijgeleerd. Als je je daarna gaat verdiepen in het wedden op sport, kan je inspelen op je eigen fouten. Op die manier word je ook sterker als speler en kan je daarna weer anderen gaan helpen in hun ontwikkeling.

Wat zijn de belangrijkste dingen die je geleerd hebt tijdens je tijd als tipper bij Betmanbegins?

Dat je als team of community zoveel sterker staat dan alleen. Zoals hierboven aangehaald kan je zelf de fouten opzoeken, maar je kan ook leren uit fouten van anderen. Bij Betmanbegins tonen ze je bijvoorbeeld aan waar de valkuilen liggen. Verder is het onmogelijk om alle sporten en sportweddenschappen op alle verschillende bookies te vinden. De fouten die bookies maken zijn schaars en daar moet je natuurlijk op inspelen. Als je dan een community hebt waarbij ieder zijn expertise heeft, heb je gelijk een veel groter veld aan sportweddenschappen die je kan spelen. Samen sta je écht veel sterker.

Zou je mensen aanraden lid te worden van Betmanbegins? Waarom?

Eerst en vooral is er natuurlijk het belangrijkste aspect bij het wedden op sport: kwaliteit. Je kan er niet omheen dat het team van Betmanbegins mooie resultaten levert en dat we onze volgers ook mooie winsten geven. Verder is er ook een uitstekende sfeer in de community. Ik heb zelden tot nooit negatieve reacties gezien en iedereen probeert elkaar te helpen, zoals in het ledentopic. Tot slot zijn er ook steeds leuke acties zoals give-aways of webinars. Je verdient er dus misschien ook wel nog iets aan om lid te zijn. Wat wil een mens nog meer?

| Nederland - Qatar

29 Nov, 2022 om 16:00
Competitie
World Cup
Wedtip
Frenkie de Jong 1+ schoten op doel
Odds
13.00
Units
1 (0.2%)

Bij Barcelona schiet de Jong dit seizoen gemiddeld 0,7 keer op doel en was hij al goed voor 2 doelpunten. Andere bookmakers bieden deze weddenschap aan voor odds van 2,50 - 2,75. Zelfs een doelpunt van de Jong (6,00) staat lager dan 1+ SOT bij andere bookmakers.

| Nederland - Qatar

29 Nov, 2022 om 16:00
Competitie
World Cup
Wedtip
Frenkie de Jong 1+ schoten
Odds
7.50
Units
2 (0.4%)

Frenkie de Jong zit dit seizoen aan gemiddeld 1 schot per wedstrijd bij Barcelona. Bij Nederland mag hij dan wel iets defensiever spelen, in de afgelopen EK kwalificatie kwam hij toch tot 0,4 schoten gemiddeld.

Andere bookmakers bieden 2+ shots aan voor een odd van 2,85. Zelfs een doelpunt van de Jong (6,00) staat bij de bookmakers lager dan 1+ schot bij Betway.

| SPECIALS: Nederland - Qatar

29 Nov, 2022 om 16:00
Competitie
World Cup
Wedtip
Totaal aantal goalminuten van de uitploeg: Minder dan 37,5
Odds
1.75
Units
2 (0.4%)

De odds dat gastland Qatar niet scoort tegen Nederland liggen op ongeveer 1.75, bij deze weddenschap krijgen we dus een gelijkaardige odd voor een periode die 37 minuten korter is. Zeer mooie value dus!

| Topscorer Engeland

18 Dec, 2022 om 16:25
Competitie
World Cup
Wedtip
Harry Kane
Odds
1.75
Units
2 (0.4%)

Deze weddenschap was bij Engeland winnend op het EK 2020, WK 2018, Nations League 2022, WK 2022 kwalificatie en EK 2020 kwalificatie. Kortom, de laatste 5 "tornooien" waar Engeland aan deelnam, was Kane telkens de man met de meeste doelpunten voor Engeland.

Bij Tottenham lijkt Kane de laatste weken helemaal op dreef te komen met nu al 12 goals in 15 wedstrijden. Bij Engeland is hij ook de vaste strafschopnemer en is hij praktisch altijd zeker van een basisplaats.

Andere bookmakers bieden deze weddenschap aan voor odds van 1.50 - 1.55, enkel Bingoal is een mooi alternatief aan 1,70.

| Groep H: Dubbele voorspelling

18 Dec, 2022 om 11:35
Competitie
World Cup
Wedtip
Portugal / Uruguay
Odds
1.90
Units
1 (0.2%)

Dat Portugal door zal gaan in groep H lijkt bijna een zekerheid met odds van 1.13, maar ook Uruguay lijkt mij een maatje te groot voor de andere twee landen in de groep. Ze plaatsen zich dankzij een mooie 3e plaats in de kwalificaties na Argentinië en Brazilië, verder zijn ze ook een vrij ervaren ploeg op grote tornooien.

Ghana staat op zijn beurt slechts 61e op de wereldranking en lijkt geen absolute wereldtoppers in hun rangen te hebben, en ook Zuid-Korea lijkt mij te afhankelijk van Son om Uruguay iets in de weg te kunnen leggen.

Andere bookmakers bieden deze weddenschap aan voor odds van slechts 1,55 tot 1,70.

| Eindigt als laatste in groep A

18 Dec, 2022 om 09:00
Competitie
World Cup
Wedtip
Qatar
Odds
1.90
Units
2 (0.4%)

Voor Nederlanders met 1 unit te spelen op Kambi aan odd 1,80!

Qatar lijkt met voorsprong het zwakke broertje te gaan worden in groep A en is ook de underdog in alle 3 zijn groepswedstrijden. Ze beschikken over een vrij zwakke kern met een waarde van slechts 15 miljoen, daar waar die van Ecuador en Senegal respectievelijk 146 en 288 miljoen waard zijn. Op de FIFA ranking staan ze ook slechts op een 50ste plaats.

Alle andere bookmakers, met uitzondering van Kambi, bieden deze weddenschap aan voor odds 1,55 - 1,60.

| Totaal aantal doelpunten Marokko

18 Dec, 2022 om 19:00
Competitie
World Cup
Wedtip
Minder dan 3,5
Odds
1.83
Units
3 (0.6%)

Voor Nederlanders met 2 units te spelen bij Circus aan odd 1,70!

Marokko krijgt op het WK een odd van ongeveer 1,20 om uitgeschakeld te worden in de groepsfase, 83% kans dus dat hun WK slechts 3 wedstrijden zal duren. Met België en Kroatië als eerste tegenstanders verwacht ik een grote kans op een 0 op 6 en weinig gescoorde doelpunten, hierdoor zouden ze zelfs al uitgeschakeld kunnen zijn voor de wedstrijd tegen Canada.

Opvallend is dat andere bookmakers, behalve Circus, hun line voor deze weddenschap op slechts 2,5 leggen met gelijkaardige odds. BetFIRST en Circus bieden ons dus mooie value.

| Top Goalscorer Croatia

18 Dec, 2022 om 19:00
Competitie
World Cup
Wedtip
Luka Modric
Odds
6.00
Units
1 (0.2%)

In de kwalificatie voor dit Wereldkampioenschap was Modric gedeeld topschutter bij Kroatië met 3 doelpunten. In de Nations League was Modric alleen topschutter met 2 doelpunten.
Verder speelt Modric praktisch altijd de volledige 90 minuten, is hij de vaste strafschopnemer en heeft Kroatië geen absolute doelpuntenmachine in hun rangen.

Kambi biedt deze weddenschap aan met een odd van 3,50 wat aantoont dat Bingoal ons mooie value biedt.

| Beste eindklassering: Dortmund - Leipzig

10 Jun, 2023 om 21:00
Competitie
Champions League
Wedtip
Dortmund
Odds
2.10
Units
2 (0.4%)

Te vinden onder "Algemene teammarkten".

Alle bookmakers schatten Dortmund sterker in dan Leizpig, ondanks dit zet Kambi Dortmund toch als underdog in deze match-up.
Dortmund lijkt het vertrek van Erling Haaland goed te hebben opgevangen, ze begonnen sterk aan het seizoen met een 12 op 15. Bij Leipzig daarentegen loopt het veel minder vlot met slechts 5 op 15.

Beide ploegen worden hoogstwaarschijnlijk tweede in hun groep na respectievelijk City en Real Madrid. Daarna hangt het natuurlijk deels af van de loting, maar dan nog verwacht ik dat Dortmund een grotere kans heeft om door te stoten.

De odds zouden naar mijn mening meer 50-50 moeten zijn, ter vergelijking: Circus biedt deze weddenschap aan tegen een odd van 1,60.

| Topscorer Crystal Palace

26 May, 2023 om 16:00
Competitie
Premier League
Wedtip
Wilfried Zaha
Odds
2.10
Units
2 (0.4%)

Wilfried Zaha was de afgelopen twee seizoenen al topscorer voor Crystal Palace, vorig seizoen zelfs met grote voorsprong (14 goals vs 8 goals). Crystal Palace trok ook geen nieuwe, aanvallende krachten aan waardoor de goals nog steeds van Zaha zullen moeten komen, die ook nog eens de vaste strafschopnemer is.

In de voorbereiding wist Zaha trouwens al 4 keer het net te vinden, niemand doet beter bij Palace.

Andere bookmakers zitten allemaal op een odd van 1,90.

| Aantal gewonnen punten Brentford

28 May, 2023 om 16:00
Competitie
Premier League
Wedtip
Meer dan 40,5
Odds
2.10
Units
3 (0.6%)

Afgelopen seizoen haalde promovendus Brentford al 46 punten, maar als we kijken naar de "expected points", hadden ze zelfs 56 punten verdiend. Hiermee zouden ze zo maar even 7e zijn geëindigd in de Premier League.

Qua transfers bleef het deze zomer vrij rustig bij The Bees: Christian Eriksen vertrok en enkele bescheiden nieuwkomers als Ben Mee, Hickey en Strakosha werden aangetrokken. Verder blijft het het sterke collectief van afgelopen seizoen.

Andere bookmakers bieden een odd van 1,72 voor een line over 39,5 punten.

| Jamie Vardy

28 May, 2023 om 16:00
Competitie
Premier League
Wedtip
Meer dan 11,5 doelpunten
Odds
1.80
Units
2 (0.4%)

Vardy haalde deze line met gemak in zijn laatste 7 seizoenen, zelfs afgelopen seizoen scoorde hij 15 goals in slechts 20 basisplaatsen door een blessure. Nu zijn zijn blessurezorgen volledig achter de rug en Leicester haalde ook geen extra concurrentie voor de spitspositie, normaal gezien blijft hij dus ook de vaste strafschopnemer.

Andere bookmakers leggen de line iets hoger qua aantal doelpunten.

| Ivan Toney

28 May, 2023 om 16:00
Competitie
Premier League
Wedtip
Meer dan 11,5 doelpunten
Odds
2.40
Units
1 (0.2%)

Toney haalde deze line afgelopen seizoen op de valreep met 12 doelpunten, de seizoenen daarvoor was hij ook goed bij schot met 31, 24 en 16 doelpunten in de lagere reeksen. Verder lijkt er voor Toney en Brentford niks veranderd dit seizoen, hij zal dus ook nog steeds de vaste strafschopnemer zijn.

Een odd van 2,40 geeft ons mooie value bij Unibet, odds van 1,90 (zoals bij andere bookmakers) lijken mij meer realistisch.

| Andrew Robertson

28 May, 2023 om 16:00
Competitie
Premier League
Wedtip
Meer dan 6,5 assists
Odds
1.80
Units
3 (0.6%)

Robertson haalde deze line in zijn laatste 4 seizoenen bij Liverpool, soms zelfs zeer ruim (7, 10, 11 en 12 stuks). In zijn eerste jaar bij Liverpool klokte hij af op 5 stuks na slechts 22 wedstrijden.

Verder lijkt er mij voor "Robbo" niet veel te veranderen, er is geen extra concurrentie aangetrokken voor de linksback-positie en hij zal nog steeds de hoekschoppen nemen. Verder is hij met Schotland ook niet geplaatst voor het WK van komende winter waardoor zijn seizoen niet overvol zal zijn.

Een line van 6,5 lijkt mij dan ook zeer aantrekkelijk.

| Topscorer Arsenal

28 May, 2023 om 00:00
Competitie
Premier League
Wedtip
Gabriel Jesus
Odds
1.61
Units
3 (0.6%)

Gabriel Jesus moet dé grote man gaan worden bij Arsenal voorin dit seizoen, en dat liet hij in de voorbereiding alvast merken. Hij scoorde tot nu toe al 7 keer waaronder een hattrick tegen Sevilla afgelopen weekend.
Van de huidige kern bij Arsenal scoorde niemand vorig seizoen meer dan 11 goals, Jesus scoorde er vorig jaar al 8 in slechts 21 basisplaatsen bij City. Verder lijkt Arsenal ook maar één echte diepe spits te hebben, vrijwel geen concurrentie voor Jesus dus.
Andere bookmakers zitten voor deze weddenschap op odds rond de 1,40 - 1,45.

| Totaal aantal goals Union SG

03 May, 2023 om 15:00
Competitie
Jupiler Pro League
Wedtip
Minder dan 60,5
Odds
1.85
Units
3 (0.6%)

Union zag met Undav, Nielsen en Mazzu hun 3 belangrijkste pionnen van afgelopen seizoen vertrekken, tot nog toe haalden ze nog weinig versterkingen binnen.

Meer dan 60 doelpunten wordt vaak enkel gescoord door de top 3 à 4 in de JPL. Ik verwacht dat Union dit seizoen zeker niet zo hoog eindigt.

Te vinden bij “Outrights”

| Aantal doelpunten Michael Frey

03 May, 2023 om 15:00
Competitie
Jupiler Pro League
Wedtip
Minder dan 15,5
Odds
1.85
Units
3 (0.6%)

Michael Frey lijkt zo goed als zeker tweede keuze te worden in het systeem van Mark van Bommel na nieuwkomer Vincent Janssen. Hij zal dus veel minder minuten maken dan afgelopen seizoen.

Vorig seizoen maakte Frey dan wel 22 doelpunten, voordien lukte hij nooit meer dan 12 goals in één seizoen.

Geen open Matthias weddenschappen

Resultaten Matthias

| Brazilië - Zwitserland

Gewonnen
28 Nov, 2022 om 17:00
Competitie
World Cup
Wedtip
Ricardo Rodriguez: Meer dan 0,5 overtredingen
Odds
1.66
Units
1 (0.2%)

| SPECIALS: Qatar - Senegal

Verloren
25 Nov, 2022 om 14:00
Competitie
World Cup
Wedtip
Totaal aantal goalminuten van de thuisploeg: Minder dan 40,5
Odds
1.85
Units
2 (0.4%)

| Qatar - Senegal

Verloren
25 Nov, 2022 om 14:00
Competitie
World Cup
Wedtip
Qatar minder dan 2,5 schoten op doel
Odds
1.70
Units
2 (0.4%)

| Uruguay - Zuid-Korea

Verloren
24 Nov, 2022 om 14:00
Competitie
World Cup
Wedtip
Darwin Nunez raakt de paal of laat
Odds
12.00
Units
1 (0.2%)

| Spanje - Costa Rica

Gewonnen
23 Nov, 2022 om 17:00
Competitie
World Cup
Wedtip
Dani Olmo scoort
Odds
9.00
Units
2 (0.4%)

| Frankrijk - Australië

Gewonnen
22 Nov, 2022 om 20:00
Competitie
World Cup
Wedtip
Jackson Irvine totaal aantal passes: Minder dan 36,5
Odds
1.88
Units
2 (0.4%)

| Denemarken - Tunesië

Verloren
22 Nov, 2022 om 14:00
Competitie
World Cup
Wedtip
Andreas Skov Olsen: 1+ schot op doel
Odds
1.88
Units
1 (0.2%)

| SPECIALS: Frankrijk - Australië

Verloren
22 Nov, 2022 om 20:00
Competitie
World Cup
Wedtip
Eerste doelpunt in de wedstrijd van de uitploeg: Minuut 70 of later
Odds
1.85
Units
2 (0.4%)

| SPECIALS: Senegal - Nederland

Gewonnen
21 Nov, 2022 om 17:00
Competitie
World Cup
Wedtip
Eerste doelpunt in de wedstrijd van de thuisploeg: Minuut 68 of later
Odds
1.85
Units
2 (0.4%)

| Engeland - Iran

Gewonnen
21 Nov, 2022 om 14:00
Competitie
World Cup
Wedtip
Sterling 1+ schoten op doel
Odds
1.95
Units
2 (0.4%)

| Michael Smith - Joe Cullen

Verloren
18 Nov, 2022 om 20:10
Competitie
Grand Slam of Darts
Wedtip
Minder dan 17,5 180's
Odds
1.89
Units
1 (0.2%)

| Saoedi-Arabië: doelpunten in de groep

Verloren
19 Nov, 2022 om 20:46
Competitie
World Cup
Wedtip
Minder dan 1,5
Odds
2.50
Units
2 (0.4%)
1 2 3 26
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
cross