Wedden bij Bingoal
Logo Bingoal

Bingoal weddenschappen

Onze tippers zullen je voorzien van de beste wedtips aan de hoogste odds die te spelen zijn bij bookmaker Bingoal. Je kan deze sportweddenschappen volledig gratis volgen via Telegram of Facebook.

Beschikbaar inAantal tips748Aantal gewonnen363Win rate48.53%Rendement7,55%Units winst115.64Wedsite Bingoal

Bingoal wedtips

Zowel Nederlanders als Belgen zijn welkom bij Bingoal en kunnen genieten van onze wedtips bij deze bookmaker. Het enige verschil tussen beide landen is dat het voor Nederlanders vanwege wetgeving niet mogelijk is om te wedden op kaarten, hoekschoppen en bepaalde amateurteams. Voor Belgen geldt deze beperking niet.

Bingoal welkomstbonus

Voor Belgen zijn sinds maart 2020 welkomstbonussen verboden. Nederlanders daarentegen worden bij Bingoal helemaal verwend. Je krijgt namelijk 100% van je storting als bonusgeld, met een maximum van 250 euro. Een ideale manier dus om je bankroll een mooie boost te geven. Wees je er wel van bewust dat je je bonusgeld 6 keer moet rondspelen.

Bingoal voordelen voor bestaande spelers

Bij Bingoal stopt het niet bij de welkomstbonus. Zo is er de "100% Boost my Odds" waarmee je de notering van een sportweddenschap kunt verdubbelen. Daarnaast biedt Bingoal ook geregeld verhoogde noteringen aan voor Nederlands getinte sportweddenschappen, zoals de Eredivisie of Oranje. Ook Belgen kunnen hiervan genieten, weliswaar voor Belgisch getinte weddenschappen.

Bingoal mobiel wedden

De website van Bingoal is overzichtelijk en het is dan ook geen probleem om naar de gewenste competitie of wedmarkt te surfen. Het trage inladen van de website is daarentegen wél een serieus werkpunt voor de bookmaker. Een applicatie voor op de smartphone is er tot op heden niet.

Bingoal livestreams

Bingoal biedt geen livestreams aan op zijn website. Daar staat tegenover dat je wel live kan wedden bij heel wat sportevenementen.

Bingoal klantendienst

Bij Bingoal ben je vaak al geholpen voor je iemand moet inschakelen. Bingoal biedt namelijk een ruime FAQ aan met de meest gestelde vragen en bijpassende antwoorden. Vind je toch geen passend antwoord op je vraag of wil je persoonlijker geholpen worden, dan zijn de volgende kanalen voorhanden:

• Via de tab "Help & contact" kan je meteen een ticket aanmaken. Een medewerker zal je vraag bekijken en je van antwoord voorzien.

• Je kan Bingoal ook bereiken per mail. Stuur je vraag naar info@bingoal.nl als Nederlander en naar info@bingoal.be als Belg.

• Snel een antwoord nodig? Dan kan je Bingoal ook telefonisch bereiken. Via 0800 0225825 als Nederlander en 02 7369955 als Belg kan je iemand van deze bookmaker aan de lijn krijgen.

Bingoal sportaanbod

Bij Bingoal vind je zowat elke sport die je zoekt, maar over wielrennen heeft de bookmaker de meeste kennis in huis. Zo was het de enige aanbieder van sportweddenschappen die odds aanbood voor de Tour de France Femmes in 2022.

Voorts wil Bingoal door het aanbieden van lokale competities een nauwe band creëren met haar spelers. De focus op beide websites ligt dan ook op de vaderlandse competitie. Als Nederlander zal je bij sport meteen een tabje "Nederlands voetbal" en "Dutch corner en specials" zien. Voor Belgen geldt uiteraard hetzelfde.

Op het vlak van wedmarkten is Bingoal minder uitgebreid dan andere bookmakers. De gekste weddenschappen zal je er dus niet vinden, maar die kan je wel zelf verzinnen...

Heb jij namelijk een leuk voorstel om op in te zetten? Vraag dan jouw eigen sportweddenschap aan via #OddsRequest. Bingoal zal dan bekijken of het op je verzoek ingaat en tegen welke odds ze de weddenschap al dan niet aanbieden. Bingoal is hiermee uniek in de markt om zijn spelers zelf een weddenschap te laten bedenken.

Bingoal sportreglement

Algemeen

• Voetbalweddenschappen hebben bij Bingoal - tenzij specifiek anders vermeld op de website - altijd betrekking op de reguliere speeltijd. Dit is inclusief blessuretijd, maar exclusief eventuele verlengingen en strafschopreeksen.

• Onderbroken wedstrijden die niet binnen de 48 uur worden hervat, beschouwt Bingoal als afgebroken. Dit wil zeggen dat je sportweddenschap void (ongeldig) is en je je inzet terugbetaald krijgt. De enige uitzondering op deze regel is dat je weddenschap wél geldig is als het resultaat ervan bij stopzetting al duidelijk was. Een voorbeeld is een weddenschap op over 1,5 goals als de wedstrijd wordt stopgezet bij een score van 1-1.

• Onderbroken wedstrijden die wél binnen de 48 uur worden hervat, zorgen ervoor dat je weddenschappen gewoon geldig blijven.

Doelpuntenmaker

• De speler waarop je inzet als doelpuntenmaker moet de wedstrijd niet starten om als geldige weddenschap te tellen. Als de speler in kwestie invalt, is de weddenschap eveneens geldig.

• Een owngoal telt niet als geldig doelpunt voor deze wedmarkt.

Kaarten (enkel voor Belgen)

• Kaarten en uitsluitingen na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter worden niet in aanmerking genomen.

• Alle kaarten en uitsluitingen tijdens de rust worden in aanmerking genomen voor het algemene resultaat van de wedstrijd, maar niet voor weddenschappen op de eerste of tweede helft.

• Als je inzet op de wedmarkt "Welk team krijgt de eerste gele kaart?" en volgens het wedstrijdverslag krijgen twee of meerdere spelers van verschillende ploegen een gele kaart in dezelfde minuut, dan is je weddenschap void.

• Enkel gele kaarten voor spelers die op het veld staan zijn relevant voor je weddenschappen. Gele kaarten voor reservespelers, trainers en staf worden niet in aanmerking genomen.

Hoekschoppen (enkel voor Belgen)

• Als je inzet op de wedmarkt "Meer of minder hoekschoppen" tellen enkel daadwerkelijk genomen corners mee. Als de scheidsrechter bijvoorbeeld een hoekschop toekent net voor de rust - maar deze door getreuzel niet meer effectief genomen wordt - telt deze niet mee.

• Een hoekschop die opnieuw genomen dient te worden - bijvoorbeeld door gekibbel in de zestien - telt in de statistieken slechts mee als één corner.

Andere regels

Dit zijn de voornaamste en belangrijkste regels voor sportweddenschappen op voetbal. Benieuwd naar de regels voor andere sporten? Bingoal heeft een duidelijk sportreglement waar opgesomd staat welke regels er nu precies gelden bij de verschillende sporten.

Bingoal payback

Betmanbegins deed onlangs een studie naar de uitbetalingspercentages bij Nederlandse bookmakers. Hieruit blijkt dat Bingoal met 94,57% een erg hoge pre-match payback hanteert. Ter vergelijking: TOTO (94,11%), Jack's en Betcity (93,76%), bet365 (93,59%) en Holland Casino (92,32%) doen allen slechter. Live scoort Bingoal met een gemiddelde payback van 92,35% een stuk minder goed.

Bingoal uitbetaling

Bingoal is een legale bookmaker in zowel Nederland als België waardoor betalingen veilig en betrouwbaar zijn. Nederlandse spelers kunnen vlot geld storten via iDEAL, terwijl Belgen best voor Bancontact kiezen. Uiteraard zijn er ook andere betaalmethodes zoals Mastercard, VISA, Paysafe, Klarna,…

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om je geld af te halen. De minimale uitbetaling bedraagt hierbij 30 euro per transactie. Betmanbegins deed onlangs een studie naar de snelheid van uitbetaling bij Nederlandse bookmakers. Hieruit blijkt dat je bij Bingoal normaal gesproken de dag na je aanvraag over het uitbetaalde bedrag kan beschikken. Als je in het weekend een uitbetaling aanvraagt, staat deze op maandag op je rekening.

Bingoal conclusie

Bingoal is een bookmaker die dicht bij zijn spelers staat. Afhankelijk van je nationaliteit krijgt de website een Nederlands of Belgisch sausje.

Het wedaanbod is meer dan behoorlijk, maar voor player props zoals schoten (op doel) ben je bij Bingoal niet aan het juiste adres.

De pre-match odds van Bingoal zijn uitstekend en daarbovenop vind je er dankzij Odds Request unieke sportweddenschappen die nergens anders beschikbaar zijn. De payback voor live weddenschappen kan wel nog een flink stuk beter.

Een account bij Bingoal is hoe dan ook een must. Grijp de welkomstbonus met twee handen en mis geen enkele wedtip van onze Betman Tippers.

Eindoordeel: ★★★☆☆ (3,5 op 5)

Resultaten Bingoal

| Manchester City - Sevilla: Specials

Verloren
16 Aug, 2023 om 21:00
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
UEFA Super Cup
Wedtip
Eerste doelpunt in de wedstrijd van de uitploeg: minuut 66 of later1
Odds
1.85
Units
1 (0.2%)

| CSM Satu Mare-Baia Mare

Verloren
09 Aug, 2023 om 16:30
Robin Betmanbegins
Competitie
Beker Roemenië
Wedtip
CSM Satu Mare wint
Odds
2.10
Units
1 (0.2%)

| Frankrijk - Marokko

Verloren
08 Aug, 2023 om 13:00
Jelke Betmanbegins
Competitie
WK vrouwen
Wedtip
Wendie Renard scoort
Odds
4.10
Units
2 (0.4%)

| Zwitserland - Nieuw-Zeeland

Verloren
30 Jul, 2023 om 09:00
Competitie
WK Dames
Wedtip
Ria Percival scoort
Odds
10.00
Units
1 (0.2%)

| Panama - Jamaica

Verloren
29 Jul, 2023 om 14:30
Competitie
WK Dames
Wedtip
Riley Tanner scoort
Odds
7.00
Units
1 (0.2%)

| Panama - Jamaica

Verloren
29 Jul, 2023 om 14:30
Competitie
WK Dames
Wedtip
Marta Cox scoort
Odds
6.80
Units
1 (0.2%)

| Union Saint-Gilloise - Anderlecht

Verloren
28 Jul, 2023 om 20:45
Competitie
Jupiler Pro League
Wedtip
Totaal aantal goalminuten van de thuisploeg: Minder dan 91,5
Odds
1.70
Units
3 (0.6%)

| USA - Nederland

Verloren
27 Jul, 2023 om 03:00
Competitie
WK Dames
Wedtip
Sherida Spitse scoort
Odds
13.00
Units
1 (0.2%)

| Nieuw Zeeland - Filipijnen

Verloren
25 Jul, 2023 om 07:30
Jelke Betmanbegins
Competitie
WK Vrouwen
Wedtip
Ria Percival scoort
Odds
5.40
Units
2 (0.4%)

| Etappe 18

Gewonnen
20 Jul, 2023 om 13:35
Competitie
Tour de France
Wedtip
Mozzato top 10
Odds
3.00
Units
2 (0.4%)

| Etappe 18

Gewonnen
20 Jul, 2023 om 13:35
Competitie
Tour de France
Wedtip
Jordi Meeus top 10
Odds
1.80
Units
2 (0.4%)

| Lillestrøm - Aalesund

Gewonnen
19 Jul, 2023 om 18:00
Competitie
Eliteserien
Wedtip
Akor Adams scoort
Odds
1.72
Units
1 (0.2%)

| Ryan Searle - Raymond van Barneveld

Gewonnen
17 Jul, 2023 om 21:15
Competitie
World Matchplay
Wedtip
Ryan Searle meeste 180's
Odds
2.60
Units
1 (0.2%)

| Etappe 13

Verloren
14 Jul, 2023 om 13:55
Competitie
Tour de France
Wedtip
Carlos Rodriguez eindigt in de top-10
Odds
1.50
Units
4 (0.8%)

| Tromsø IL - Vålerenga IF

Verloren
09 Jul, 2023 om 17:00
Marten tipper
Competitie
Eliteserien
Wedtip
Traore scoort
Odds
3.10
Units
1 (0.2%)

| Jordan Thompson-Brandon Nakashima

Gewonnen
03 Jul, 2023 om 12:00
Robin Betmanbegins
Competitie
Wimbledon
Wedtip
Thompson over 20.5 games
Odds
1.96
Units
1 (0.2%)

| IFK Norrköping - BK Hacken

Verloren
02 Jul, 2023 om 15:00
Marten tipper
Competitie
Allsvenskan
Wedtip
Traore scoort
Odds
2.20
Units
1 (0.2%)

| Israel - Tsjechie

Verloren
28 Jun, 2023 om 18:00
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
EK U21
Wedtip
Meer dan 5,5 kaarten
Odds
2.04
Units
1 (0.2%)

| Portugal - Belgie

Gewonnen
27 Jun, 2023 om 18:00
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
EK U21
Wedtip
Meer dan 5,5 kaarten
Odds
1.94
Units
1 (0.2%)

| Zwitserland - Italië

Verloren
25 Jun, 2023 om 18:00
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
EK U21
Wedtip
Meer dan 4.5 kaarten
Odds
1.97
Units
1 (0.2%)
1 2 3 31
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross