Wedden bij Bingoal
bingoal logo

Bingoal weddenschappen

Onze tippers zullen je voorzien van de beste wedtips aan de hoogste odds die te spelen zijn bij bookmaker Bingoal. Je kan deze sportweddenschappen volledig gratis volgen via Telegram of Facebook.

Beschikbaar in Nederland
België
Aantal tips483Aantal gewonnen242Win rate50.1%Rendement7,66%Units winst78.59Wedsite Bingoal

Bingoal wedtips

Zowel Nederlanders als Belgen zijn welkom bij Bingoal en kunnen genieten van onze wedtips bij deze bookmaker. Het enige verschil tussen beide landen is dat het voor Nederlanders vanwege wetgeving niet mogelijk is om te wedden op kaarten, hoekschoppen en bepaalde amateurteams. Voor Belgen geldt deze beperking niet.

Bingoal welkomstbonus

Voor Belgen zijn sinds maart 2020 welkomstbonussen verboden. Nederlanders daarentegen worden bij Bingoal helemaal verwend. Je krijgt namelijk 100% van je storting als bonusgeld, met een maximum van 250 euro. Een ideale manier dus om je bankroll een mooie boost te geven. Wees je er wel van bewust dat je je bonusgeld 6 keer moet rondspelen.

Bingoal voordelen voor bestaande spelers

Bij Bingoal stopt het niet bij de welkomstbonus. Zo is er de "100% Boost my Odds" waarmee je de notering van een sportweddenschap kunt verdubbelen. Daarnaast biedt Bingoal ook geregeld verhoogde noteringen aan voor Nederlands getinte sportweddenschappen, zoals de Eredivisie of Oranje. Ook Belgen kunnen hiervan genieten, weliswaar voor Belgisch getinte weddenschappen.

Bingoal mobiel wedden

De website van Bingoal is overzichtelijk en het is dan ook geen probleem om naar de gewenste competitie of wedmarkt te surfen. Het trage inladen van de website is daarentegen wél een serieus werkpunt voor de bookmaker. Een applicatie voor op de smartphone is er tot op heden niet.

Bingoal livestreams

Bingoal biedt geen livestreams aan op zijn website. Daar staat tegenover dat je wel live kan wedden bij heel wat sportevenementen.

Bingoal klantendienst

Bij Bingoal ben je vaak al geholpen voor je iemand moet inschakelen. Bingoal biedt namelijk een ruime FAQ aan met de meest gestelde vragen en bijpassende antwoorden. Vind je toch geen passend antwoord op je vraag of wil je persoonlijker geholpen worden, dan zijn de volgende kanalen voorhanden:

• Via de tab "Help & contact" kan je meteen een ticket aanmaken. Een medewerker zal je vraag bekijken en je van antwoord voorzien.

• Je kan Bingoal ook bereiken per mail. Stuur je vraag naar info@bingoal.nl als Nederlander en naar info@bingoal.be als Belg.

• Snel een antwoord nodig? Dan kan je Bingoal ook telefonisch bereiken. Via 0800 0225825 als Nederlander en 02 7369955 als Belg kan je iemand van deze bookmaker aan de lijn krijgen.

Bingoal sportaanbod

Bij Bingoal vind je zowat elke sport die je zoekt, maar over wielrennen heeft de bookmaker de meeste kennis in huis. Zo was het de enige aanbieder van sportweddenschappen die odds aanbood voor de Tour de France Femmes in 2022.

Voorts wil Bingoal door het aanbieden van lokale competities een nauwe band creëren met haar spelers. De focus op beide websites ligt dan ook op de vaderlandse competitie. Als Nederlander zal je bij sport meteen een tabje "Nederlands voetbal" en "Dutch corner en specials" zien. Voor Belgen geldt uiteraard hetzelfde.

Op het vlak van wedmarkten is Bingoal minder uitgebreid dan andere bookmakers. De gekste weddenschappen zal je er dus niet vinden, maar die kan je wel zelf verzinnen...

Heb jij namelijk een leuk voorstel om op in te zetten? Vraag dan jouw eigen sportweddenschap aan via #OddsRequest. Bingoal zal dan bekijken of het op je verzoek ingaat en tegen welke odds ze de weddenschap al dan niet aanbieden. Bingoal is hiermee uniek in de markt om zijn spelers zelf een weddenschap te laten bedenken.

Bingoal sportreglement

Algemeen

• Voetbalweddenschappen hebben bij Bingoal - tenzij specifiek anders vermeld op de website - altijd betrekking op de reguliere speeltijd. Dit is inclusief blessuretijd, maar exclusief eventuele verlengingen en strafschopreeksen.

• Onderbroken wedstrijden die niet binnen de 48 uur worden hervat, beschouwt Bingoal als afgebroken. Dit wil zeggen dat je sportweddenschap void (ongeldig) is en je je inzet terugbetaald krijgt. De enige uitzondering op deze regel is dat je weddenschap wél geldig is als het resultaat ervan bij stopzetting al duidelijk was. Een voorbeeld is een weddenschap op over 1,5 goals als de wedstrijd wordt stopgezet bij een score van 1-1.

• Onderbroken wedstrijden die wél binnen de 48 uur worden hervat, zorgen ervoor dat je weddenschappen gewoon geldig blijven.

Doelpuntenmaker

• De speler waarop je inzet als doelpuntenmaker moet de wedstrijd niet starten om als geldige weddenschap te tellen. Als de speler in kwestie invalt, is de weddenschap eveneens geldig.

• Een owngoal telt niet als geldig doelpunt voor deze wedmarkt.

Kaarten (enkel voor Belgen)

• Kaarten en uitsluitingen na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter worden niet in aanmerking genomen.

• Alle kaarten en uitsluitingen tijdens de rust worden in aanmerking genomen voor het algemene resultaat van de wedstrijd, maar niet voor weddenschappen op de eerste of tweede helft.

• Als je inzet op de wedmarkt "Welk team krijgt de eerste gele kaart?" en volgens het wedstrijdverslag krijgen twee of meerdere spelers van verschillende ploegen een gele kaart in dezelfde minuut, dan is je weddenschap void.

• Enkel gele kaarten voor spelers die op het veld staan zijn relevant voor je weddenschappen. Gele kaarten voor reservespelers, trainers en staf worden niet in aanmerking genomen.

Hoekschoppen (enkel voor Belgen)

• Als je inzet op de wedmarkt "Meer of minder hoekschoppen" tellen enkel daadwerkelijk genomen corners mee. Als de scheidsrechter bijvoorbeeld een hoekschop toekent net voor de rust - maar deze door getreuzel niet meer effectief genomen wordt - telt deze niet mee.

• Een hoekschop die opnieuw genomen dient te worden - bijvoorbeeld door gekibbel in de zestien - telt in de statistieken slechts mee als één corner.

Andere regels

Dit zijn de voornaamste en belangrijkste regels voor sportweddenschappen op voetbal. Benieuwd naar de regels voor andere sporten? Bingoal heeft een duidelijk sportreglement waar opgesomd staat welke regels er nu precies gelden bij de verschillende sporten.

Bingoal payback

Betmanbegins deed onlangs een studie naar de uitbetalingspercentages bij Nederlandse bookmakers. Hieruit blijkt dat Bingoal met 94,57% een erg hoge pre-match payback hanteert. Ter vergelijking: TOTO (94,11%), Jack's en Betcity (93,76%), bet365 (93,59%) en Holland Casino (92,32%) doen allen slechter. Live scoort Bingoal met een gemiddelde payback van 92,35% een stuk minder goed.

Bingoal uitbetaling

Bingoal is een legale bookmaker in zowel Nederland als België waardoor betalingen veilig en betrouwbaar zijn. Nederlandse spelers kunnen vlot geld storten via iDEAL, terwijl Belgen best voor Bancontact kiezen. Uiteraard zijn er ook andere betaalmethodes zoals Mastercard, VISA, Paysafe, Klarna,…

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om je geld af te halen. De minimale uitbetaling bedraagt hierbij 30 euro per transactie. Betmanbegins deed onlangs een studie naar de snelheid van uitbetaling bij Nederlandse bookmakers. Hieruit blijkt dat je bij Bingoal normaal gesproken de dag na je aanvraag over het uitbetaalde bedrag kan beschikken. Als je in het weekend een uitbetaling aanvraagt, staat deze op maandag op je rekening.

Bingoal conclusie

Bingoal is een bookmaker die dicht bij zijn spelers staat. Afhankelijk van je nationaliteit krijgt de website een Nederlands of Belgisch sausje.

Het wedaanbod is meer dan behoorlijk, maar voor player props zoals schoten (op doel) ben je bij Bingoal niet aan het juiste adres.

De pre-match odds van Bingoal zijn uitstekend en daarbovenop vind je er dankzij Odds Request unieke sportweddenschappen die nergens anders beschikbaar zijn. De payback voor live weddenschappen kan wel nog een flink stuk beter.

Een account bij Bingoal is hoe dan ook een must. Grijp de welkomstbonus met twee handen en mis geen enkele wedtip van onze Betman Tippers.

Eindoordeel: ★★★☆☆ (3,5 op 5)

| Wales - Engeland

29 Nov, 2022 om 20:00
Competitie
WK in Qatar
Wedtip
Eerste doelpunt in de wedstrijd van de thuisploeg: minuut 68 of later
Odds
1.85
Units
2 (0.4%)

De eerlijke Pinnacle notering voor een doelpunt van Wales is net geen 2. Bij Bingoal krijgen we een quotering van 1,85 en volstaat het dat Wales niet scoort voor minuut 68. Tot dusver kwam de ploeg van Gareth Bale tegen USA en Iran enkel vanop de stip tot scoren.

Als de waardeverhoudingen gerespecteerd worden en USA verliest niet van Iran, heeft Engeland genoeg aan een punt om groepswinnaar te worden. Dat is belangrijk voor Gareth Southgate & co om hoogstwaarschijnlijk Nederland te ontlopen in de achtste finales. Ik zie de Engelsen dus zeker niet blind aanvallen en achteraan opendeurdag houden.

Wales heeft zijn lot niet meer in eigen handen, maar ik verwacht dat ze pas richting het einde van de wedstrijd volop risico's zullen nemen om te scoren. Mocht USA bovendien aan de leiding staan tegen Iran, dan kan Wales niet meer doorstoten en zorgt dat mogelijk voor een afname van de motivatie bij de Welshmen.

| SPECIALS: Nederland - Qatar

29 Nov, 2022 om 16:00
Competitie
World Cup
Wedtip
Totaal aantal goalminuten van de uitploeg: Minder dan 37,5
Odds
1.75
Units
2 (0.4%)

De odds dat gastland Qatar niet scoort tegen Nederland liggen op ongeveer 1.75, bij deze weddenschap krijgen we dus een gelijkaardige odd voor een periode die 37 minuten korter is. Zeer mooie value dus!

| Top Goalscorer Croatia

18 Dec, 2022 om 19:00
Competitie
World Cup
Wedtip
Luka Modric
Odds
6.00
Units
1 (0.2%)

In de kwalificatie voor dit Wereldkampioenschap was Modric gedeeld topschutter bij Kroatië met 3 doelpunten. In de Nations League was Modric alleen topschutter met 2 doelpunten.
Verder speelt Modric praktisch altijd de volledige 90 minuten, is hij de vaste strafschopnemer en heeft Kroatië geen absolute doelpuntenmachine in hun rangen.

Kambi biedt deze weddenschap aan met een odd van 3,50 wat aantoont dat Bingoal ons mooie value biedt.

| Topscorer Arsenal

28 May, 2023 om 00:00
Competitie
Premier League
Wedtip
Gabriel Jesus
Odds
1.61
Units
3 (0.6%)

Gabriel Jesus moet dé grote man gaan worden bij Arsenal voorin dit seizoen, en dat liet hij in de voorbereiding alvast merken. Hij scoorde tot nu toe al 7 keer waaronder een hattrick tegen Sevilla afgelopen weekend.
Van de huidige kern bij Arsenal scoorde niemand vorig seizoen meer dan 11 goals, Jesus scoorde er vorig jaar al 8 in slechts 21 basisplaatsen bij City. Verder lijkt Arsenal ook maar één echte diepe spits te hebben, vrijwel geen concurrentie voor Jesus dus.
Andere bookmakers zitten voor deze weddenschap op odds rond de 1,40 - 1,45.

Geen open Bingoal weddenschappen

Resultaten Bingoal

| Japan-Costa Rica SPECIALS

Gewonnen
27 Nov, 2022 om 11:00
Robin Betmanbegins
Competitie
WK 2022
Wedtip
Laatste doelpunt in wedstrijd: minuut 60 of later
Odds
1.75
Units
1 (0.2%)

| Japan - Costa Rica

Verloren
27 Nov, 2022 om 11:00
Competitie
WK 2022
Wedtip
Endo schiet op doel
Odds
7.40
Units
1 (0.2%)

| Argentinië-Mexico SPECIALS

Gewonnen
26 Nov, 2022 om 20:00
Robin Betmanbegins
Competitie
WK 2022
Wedtip
Eerste doelpunt uitploeg: minuut 68 of later
Odds
1.85
Units
2 (0.4%)

| Tunesië - Australië

Gewonnen
26 Nov, 2022 om 11:00
Competitie
WK 2022
Wedtip
Tweede doelpunt in de wedstrijd: na minuut 66
Odds
1.70
Units
2 (0.4%)

| Engeland-USA SPECIALS

Gewonnen
25 Nov, 2022 om 20:00
Robin Betmanbegins
Competitie
WK 2022
Wedtip
Laatste doelpunt in de wedstrijd: minuut 60 of later
Odds
1.80
Units
2 (0.4%)

| Nederland-Ecuador

Gewonnen
25 Nov, 2022 om 17:00
Robin Betmanbegins
Competitie
WK 2022
Wedtip
Ploeg die als eerste speler vervangt: Nederland
Odds
1.85
Units
2 (0.4%)

| Uruguay - Zuid Korea

Verloren
24 Nov, 2022 om 14:00
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
WK
Wedtip
Nunez 3+ shots
Odds
1.80
Units
2 (0.4%)

| SPECIALS: Qatar - Senegal

Verloren
25 Nov, 2022 om 14:00
Competitie
World Cup
Wedtip
Totaal aantal goalminuten van de thuisploeg: Minder dan 40,5
Odds
1.85
Units
2 (0.4%)

| Zwitserland - Kameroen

Verloren
24 Nov, 2022 om 11:00
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
WK
Wedtip
Xhaka 67+ passes
Odds
1.88
Units
2 (0.4%)

| Spanje - Costa Rica

Gewonnen
23 Nov, 2022 om 17:00
Competitie
World Cup
Wedtip
Dani Olmo scoort
Odds
9.00
Units
2 (0.4%)

| Marokko - Kroatië

Gewonnen
23 Nov, 2022 om 11:00
Competitie
WK in Qatar
Wedtip
Ziyech 2+ schoten
Odds
1.77
Units
2 (0.4%)

| Frankrijk - Australië

Gewonnen
22 Nov, 2022 om 20:00
Competitie
World Cup
Wedtip
Jackson Irvine totaal aantal passes: Minder dan 36,5
Odds
1.88
Units
2 (0.4%)

| Argentinie - Saudi Arabie

Verloren
22 Nov, 2022 om 11:00
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
WK
Wedtip
Paredes 88+ passes
Odds
1.88
Units
2 (0.4%)

| SPECIALS: Frankrijk - Australië

Verloren
22 Nov, 2022 om 20:00
Competitie
World Cup
Wedtip
Eerste doelpunt in de wedstrijd van de uitploeg: Minuut 70 of later
Odds
1.85
Units
2 (0.4%)

| USA - Wales

Gewonnen
21 Nov, 2022 om 20:00
Competitie
WK 2022
Wedtip
Tweede doelpunt in de wedstrijd na minuut 66
Odds
1.85
Units
2 (0.4%)

| SPECIALS: Senegal - Nederland

Gewonnen
21 Nov, 2022 om 17:00
Competitie
World Cup
Wedtip
Eerste doelpunt in de wedstrijd van de thuisploeg: Minuut 68 of later
Odds
1.85
Units
2 (0.4%)

| Engeland - Iran

Gewonnen
21 Nov, 2022 om 14:00
Competitie
WK 2022
Wedtip
Jahanbaks meer dan 0,5 schoten
Odds
2.30
Units
2 (0.4%)

| Aspinall - Humphries

Gewonnen
20 Nov, 2022 om 15:45
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
Grand slam of Darts
Wedtip
Humphries meeste 180's
Odds
1.77
Units
2 (0.4%)

| Senegal - Nederland

Gewonnen
21 Nov, 2022 om 17:00
Competitie
Wereldkampioenschap
Wedtip
Nederland wint
Odds
1.75
Units
2 (0.4%)

| Argentinië totaal teampunten in groep C

Verloren
18 Nov, 2022 om 19:00
Competitie
Wereldkampioenschap
Wedtip
Meer dan 6.5 punten
Odds
1.80
Units
2 (0.4%)
1 2 3 23
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
cross