Hannes

Tipper Betmanbegins
Ik ga speciaal naar Albert Heijn om enkel en alleen Coca-Cola Vanille te kopen.
SpecialisatieAmerikaanse sportenAantal tips699Aantal gewonnen344Win rate49.21%Rendement0.09%Units winst1.91

Hannes, kan jij jezelf even voorstellen aan de lezers?

Hallo allemaal, ik ben Hannes De Schepper. Ik ben 28 jaar en afkomstig uit regio Gent, België dus. Naast het geven van wedtips bij Betmanbegins, ben ik vaak bezig met sporten. Fietsen, zwemmen, lopen … Alles vind ik leuk! Ook het kijken naar sport vind ik geniaal. Mijn interesse is ontzettend ruim, waardoor ik jullie al eens introduceerde tot Amerikaanse sporten.

Verder ga ik graag uit eten op restaurant, drink ik graag een biertje met vrienden in de lokale voetbalclub of verdiep ik me verder in schaken. Onlangs begon ik ook met een aandelen- en cryptoportefeuille. Je moet wat doen met je spaargeld tegenwoordig hé.

Hoelang ben je al bezig met sportweddenschappen?

Ik denk dat ik toch al een 10-tal jaar met Sports Betting bezig ben. Oorspronkelijk was het met wat zakgeld een wedlijstje gaan maken in de lokale krantenwinkel. Al snel verhuisde ik naar het online sportwedden. Vooral de laatste twee jaar ben ik mij hiermee iets serieuzer gaan bezighouden. Voor die periode wist ik bij wijze van spreken niet wat de termen ‘value’, ‘payback’ of ‘bankroll management’ betekenden.

Op welke sporten ligt jouw focus/ expertise?

Zoals reeds gezegd probeer ik erg veel sporten op te volgen. Dit gaat van de “klassiekers” als voetbal, tennis en basketbal tot snooker, darts, ijshockey, ... Als ik echt een expertise moet aanduiden dan kies ik toch voor basketbal. Ik ben al jaren een grote fan van de NBA, maar ook de Europese competities liggen mij erg goed. Het is een sport die nooit verveelt vanwege zijn enorme intensiteit! Daarnaast ben ik ook goed thuis in de voetbalwereld: ik heb zelf meerdere jaren gespeeld en mijn voorliefde hiervoor is nog steeds niet gekoeld.

Hoe pak jij verantwoord wedden aan?

Alles valt of staat met een goed bankroll management. Speel met geld dat je allereerst zelf kan missen en ga er ook ‘verantwoord’ mee om. Als je besluit om een storting van €50 te maken, dan zet je beter niet meteen alles in op 1 weddenschap. Wanneer die foutloopt, is je geld meteen weg en dan wordt het gevaarlijk: ga je weer €50 bijstorten om dit geld terug te verdienen of kom je tot inzicht en ga je volgende keer minder inzetten om zo je risico te spreiden?

Wedden op sport is een marathon, geen sprint. Verder heb ik ook geleerd om “emoties” zoveel als mogelijk uit te schakelen. Je voorliefde voor een bepaalde voetbalclub heeft helaas geen invloed op hoe ze zullen presteren komend weekend!

Hoe zie je de toekomst van ‘wedden op sport’ er volgens jou uit?

Bookmakers zullen blijven evolueren tot bijna ‘onfeilbare’ machines die odds nagenoeg perfect kunnen gaan uitrekenen. Ik denk dat het als sports better steeds lastiger zal worden om fouten bij bookmakers te kunnen vinden en dus zo value te vinden in je wedtips.

Daarnaast denk/hoop ik dat bookmakers steeds meer sporten zullen kunnen aanbieden. Zo wordt er bijvoorbeeld bij het wielrennen enkel nog maar de “grote” wedstrijden aangeboden. Ik verwacht dat we in de toekomst ook kunnen wedden op de kleinere – maar daarom niet minder interessante – rittenkoersen. Daar ligt volgens mij potentieel value voor ons als spelers.

Wat was jouw beste tip? Is er één tip die je maar niet kan vergeten?

Dat moet mijn wedtip geweest zijn toen Tim Merlier Belgisch kampioen op de weg werd in 2019 in Gent. Het was een BK waar niet echt een superfavoriet voor was. Bovendien was Wout Van Aert nog niet de absolute wereldtopper die hij nu intussen wel is. Er lagen dus op de biljartvlakke aankomst wel mogelijkheden voor sprinters die we normaal gezien in de 2e lijn terugvinden. Merlier was toen nog zo’n sprinter van de 2e lijn. Hij kreeg die dag odds mee van 10.00 en ik wist zo mijn graantje mee te pikken.

De ultieme raad voor een startende wedder?

Begin met geld dat je kan missen en zet niet meteen al je geld in. Ook al doen vrienden van jou dit wel, blijf gefocust op je eigen spel. Je kan snel in een verslavend patroon geraken, waarin wedden geen plezier meer is. Wedden op sport moet je doen omdat het leuk is, omdat je bereid bent op geld te verliezen, maar uiteraard ook omdat je het maximale eruit wil halen. Dat kan alleen met gezond verstand en veel research uitvoeren. Als je winstgevend wilt spelen, dan zal dat echt tijd vragen.

Wat zijn de belangrijkste dingen die je geleerd hebt tijdens je tijd als Tipper bij Betmanbegins?

Een van de belangrijkste zaken die ik leerde is dat bookmakers ook fouten maakten. Bij Betmanbegins leerde ik dat de enige manier om winst te maken bij het wedden op sport is om net die fouten te gaan opsporen en daar gebruik van te maken. Mijn periode bij Betmanbegins is nog relatief kort, dus ik hoop nog veel dingen bij te leren.

Iets wat ik niet alleen bij Betmanbegins ondervond, maar ook in de lange periode daarvoor: wedden gaat met ups en downs. Je kan nog altijd de beste weddenschappen vinden, met de meeste value, maar dan nog kunnen ze fout gaan. Dat is nu eenmaal sportwedden. Het allerbelangrijkste om te onthouden is dat deze strategie op lange termijn wél winstgevend is. Doorzetten dus!

Zou je mensen aanraden lid te worden van Betmanbegins?

Voor alle mensen die op een serieuze manier aan sportwedden willen doen, is deze community een échte aanrader. Er zijn honderden, duizenden wedcommunities waarin dagelijks wedtips worden gebracht. Sommige van die groepen vragen geld voor hun wedtips , iets wat bij Betmanbegins niet het geval is (en nooit zal worden).

Verder wordt er erg vaak op het ‘gevoel’ getipt in die andere groepen, waardoor je sowieso fouten gaat maken. Bij Betmanbegins wordt er gewerkt vanuit een objectieve aanpak waarbij je emoties uitschakelt en probeert fouten van bookmakers uit te buiten. Dat is de enige correcte manier om sportwedden aan te pakken, vind ik. Zo werk je je bankroll omhoog!

Resultaten Hannes

| Stage 1 (ITT)

Foutieve gegevens
01 Jul, 2022 om 16:00
Competitie
Tour de France
Wedtip
G. Thomas (vs. T. Pogacar)
Odds
2.6
Units
3 (0.6%)

| Daniel Elahi Galan - Roberto Bautista-Agut

Void
30 Jun, 2022 om 15:30
Competitie
Wimbledon
Wedtip
Roberto Bautista-Agut -2,5 sets
Odds
1.72
Units
3 (0.6%)

| Daniel Elahi Galan - Roberto Bautista-Agut

Void
30 Jun, 2022 om 15:30
Competitie
Wimbledon
Wedtip
Under 32,5 games
Odds
1.83
Units
3 (0.6%)

| Maxime Cressy - Jack Sock

Gewonnen
30 Jun, 2022 om 15:30
Competitie
Wimbledon
Wedtip
Over 41,5 games
Odds
1.89
Units
2 (0.4%)

| Alistair Gray - Taylor Fritz

Gewonnen
30 Jun, 2022 om 12:00
Competitie
Wimbledon
Wedtip
Taylor Fritz -6,5 games
Odds
1.77
Units
3 (0.6%)

| Stage 1 (ITT)

Verloren
01 Jul, 2022 om 16:00
Competitie
Tour de France
Wedtip
L. Durbridge (vs. J. Tratnik)
Odds
1.85
Units
5 (1.%)

| Andy Murray - John Isner

Verloren
29 Jun, 2022 om 18:00
Competitie
Wimbledon
Wedtip
Andy Murray -3,5 games
Odds
1.88
Units
3 (0.6%)

| Frances Tiafoe - Maximilian Marterer

Gewonnen
29 Jun, 2022 om 12:00
Competitie
Wimbledon
Wedtip
Frances Tiafoe -5,5 games
Odds
2.13
Units
2 (0.4%)

| Arizona Diamondbacks - San Diego Padres

Gewonnen
29 Jun, 2022 om 03:40
Competitie
MLB - VS
Wedtip
S. Manaea over 5,5 strikeouts
Odds
1.9
Units
6 (1.2%)

| New York Mets - Houston Astros

Verloren
29 Jun, 2022 om 01:10
Competitie
MLB - VS
Wedtip
C. Carrasco over 4,5 strikeouts
Odds
2.05
Units
4 (0.8%)

| New York Yankees - Oakland Athletics

Gewonnen
29 Jun, 2022 om 01:05
Competitie
MLB - VS
Wedtip
JP Sears under 4,5 strikeouts
Odds
2
Units
5 (1.%)

| Stefan Kozlov - Diego Sebastian Schwartzman

Verloren
28 Jun, 2022 om 17:30
Competitie
Wimbledon
Wedtip
Stefan Kozlov +7,5 games
Odds
1.86
Units
2 (0.4%)
1 2 3 59
Ondernemingsnummer: BE0696633610
Copyright @ 2021 BetmanBegins. All rights reserved.
cross