wedden bij toto

Toto weddenschappen

Onze tippers zullen je voorzien van de beste wedtips aan de hoogste odds die te spelen zijn bij bookmaker TOTO. Je kan deze sportweddenschappen volledig gratis volgen via Telegram of Facebook.

Beschikbaar in Nederland
Aantal tips212Aantal gewonnen86Win rate40.57%Rendement4,43%Units winst17.82Wedsite Toto

Is het legaal om te wedden op TOTO?

Ja, TOTO heeft een licentie waardoor je als Nederlander legaal kan wedden op TOTO. Je kan dus 100% veilig en betrouwbaar sportweddenschappen plaatsen bij TOTO.

TOTO was de enige Nederlandse bookmaker waar voor de regularisering van de gokmarkt mocht worden gespeeld. Hierdoor is TOTO één van de bekendste bookmakers op vlak van naambekendheid. Een voorbeeld hiervan is dat het woord toto tips volledig ingeburgerd is bij iedere Nederlander.

Waar kan ik wedtips op TOTO bekijken?

Onze tippers zullen je voorzien van de beste wedtips die te spelen zijn bij bookmaker TOTO. Deze toto tips worden je volledig gratis aangeboden via verschillende platformen waaronder onze wedtip paginaTelegram of Facebook. De TOTO wedtips vandaag vind je op één van deze kanalen.

TOTO voorspellingen worden al sinds de start van Betmanbegins aangeboden aan Nederlandse spelers. Bij ons ben je dus aan het juiste adres om wedtips te vinden bij deze bookmaker.

Wat is de welkomstbonus van TOTO?

Bij TOTO kun je na registratie één keer gebruikmaken van een welkomstbonus in de vorm van een free bet (gratis weddenschap) tot 50 euro. Als gratis lid start je bij TOTO dus met een gratis weddenschap die je zonder eigen risico kan plaatsen op één van de TOTO tips.

We raden aan om bij het kiezen van deze sportweddenschap gebruik te maken van onze betting bible. Dit is een e-book vol tips & tricks om slimme weddenschappen te plaatsen.

Wat zijn de voorwaarden voor deze gratis weddenschap?

 • Je moet 24 jaar of ouder zijn;
 • Het bedrag dat je wint, minus de waarde van de gratis weddenschap, is voor jou;
 • Je kan de gratis weddenschap niet combineren met andere promoties;
 • Mocht je free bet om wat voor reden dan ook geannuleerd worden, dan krijg je de dag erna een gloednieuwe free bet terug.

Wat zijn de voordelen voor spelers die al een account hebben op TOTO?

TOTO’s Lekker Man

De meeste bestaande spelers zullen het concept van de Lekker Man wel kennen. Eens in de zoveel tijd geeft TOTO een sportweddenschap een flinke boost. In de meeste gevallen gaat dit om een Nederlandse sporter of sportteam. Op die manier probeert TOTO de affiniteit met de Nederlandse sport te tonen.

Wat zijn de voorwaarden van de TOTO ‘Lekker Man’?

 • De maximale inzet is gelimiteerd;
 • De cash-out functie kan niet gebruikt worden;
 • De weddenschap kan niet in een combinatie weddenschap gespeeld worden;
 • De Lekker Man weddenschap kan met een gratis weddenschap ook gespeeld worden.

Boost van de dag

Naast de Lekker Man biedt TOTO een boosts van de dag aan. Ook in dit geval betreffen dit vaak weddenschappen die Nederlands gerelateerd zijn.

Wat zijn de voorwaarden van de Boost van de dag?

 • De maximale inzet is gelimiteerd;
 • De cash-out functie kan niet gebruikt worden;
 • De weddenschap kan niet in een combinatie weddenschap gespeeld worden;
 • De Boost van de dag kan met een gratis weddenschap ook gespeeld worden.

Kan ik wedden op sport via mobiel op TOTO?

TOTO beschikt over een mobiele app voor zowel Android als iOS. De Android-app is niet te downloaden via Google Play omdat Google Play geen online kansspelen apps toelaat. De app is te downloaden via deze link. De volgende stappen dienen doorlopen te worden voor de TOTO sport Android-App:

 1. Ga naar instellingen 🡪 Beveiliging
 2. Zet het vinkje bij ‘Onbekende bronnen’ aan
 3. Klik hier vervolgens op de juiste Android-button om de app te installeren.

De iOS TOTO-App kan worden gedownload via de Play Store op iPhone en iPad.

Kan ik via TOTO naar livestreams kijken?

TOTO beschikt over een aantal livestreams waarmee je als speler gratis naar sport kan kijken. De livestreams die TOTO aanbiedt zijn voornamelijk voetbal- en basketbalwedstrijden. Het is het dus mogelijk om optimaal aan live wedden bij TOTO te doen. Het volgen van een wedstrijd op een TOTO livestream geeft extra diepgang aan je spelervaring bij deze Nederlandse bookmaker.

Het is ideaal voor spelers die snel willen meespelen op een wedstrijd wat bezig is. Ook kan het ideaal zijn voor spelers die niet veel risico willen nemen. Live wedden wordt steeds populairder onder gokkers omdat het een nieuwe dimensie aan het gokken geeft.

Hoe en wanneer is de klantendienst van TOTO beschikbaar?

De klantenservice van TOTO kan op vier manieren bereikt worden:

 • Telefonisch: 24 uur per dag telefonisch te bereiken op het nummer 070 550 0805  tegen gebruikelijke belkosten;
 • Facebook Messenger: te bereiken op werkdagen van 09u00 tot 21u00 uur en in het weekend van 10u00 tot 17u00 uur. TOTO tracht binnen 24 uur een reactie te geven
 • Twitter: te bereiken op werkdagen van 09u00 tot 21u00 uur en in het weekend van 10u00 tot 17u00 uur. TOTO tracht binnen 8 uur een reactie te geven.
 • E -mail: toto@nederlandseloterij.nl

Hoe is het sportaanbod van TOTO?

TOTO heeft een zeer compleet sport aanbod. De bookmaker heeft voor onder andere de voetbal-, basketbal-, en tennisfan een grote selectie aan wedmogelijkheden beschikbaar. Van Argentinië tot Ghana en van Oostenrijk tot Nieuw-Zeeland, voor TOTO is niets te ver weg.

Daarnaast heeft de bookmaker een ruim aanbod aan weddenschappen met een Nederlandse ploeg of speler in de hoofdrol. Onder andere player props (sportweddenschappen op spelers) bij voetbal zijn een aardige aanvulling op het sportaanbod.

TOTO heeft daarnaast nog een aantal tools die het wedden op sport vergemakkelijken. Dit zijn de bet builder optie, de Cash Out-functie en natuurlijk actueel live aanbod. Het aanbod van TOTO is dus ruim en zorgt er voor dat iedere Nederlandse speler zijn ding vindt bij deze bookmaker.

Wat is het sportreglement van TOTO?

Hieronder enkele zaken waar vaak onduidelijkheid over is:

Bepaling van het resultaat

 • Wedopties zien altijd op de uitslag van een wedstrijd na reguliere speeltijd. Dat is de speeltijd inclusief blessuretijd zónder verlengingen, tenzij door TOTO vooraf expliciet anders is aangegeven

Regels bij afgelasting of staking

 • Als er een voetbalwedstrijd is afgelast of uitgesteld én de wedstrijd wordt niet binnen twee dagen na de oorspronkelijke speeldatum uitgespeeld of overgespeeld, dan worden alle wedopties waarvan het resultaat al bereikt is (bijv. Over 2,5 goal bij een 2-1 stand), afgehandeld alsof de wedstrijd volledig is uitgespeeld. De overige wedopties worden geannuleerd en de inzet wordt terugbetaald aan de speler.
 • Wanneer een wedstrijd vóór het spelen van ten minste 80 minuten van de reguliere speeltijd wordt gestaakt, en de wedstrijd wordt niet binnen twee dagen na de oorspronkelijke speeldatum uitgespeeld of overgespeeld, dan worden alle wedopties waarvan het resultaat al bereikt is (bijv. Over 2,5 goal bij een 2-1 stand), afgehandeld alsof de wedstrijd volledig is uitgespeeld. De overige wedopties worden geannuleerd en de inzet wordt terugbetaald aan de speler.

Regels voor doelpuntenmakers

Regels voor weddenschappen op 'anytime' doelpuntenmaker:

 • Speler valt in: weddenschap blijft geldig
 • Speler wordt gewisseld: weddenschap blijft geldig
 • Speler speelt niet mee: weddenschap vervalt

Regels voor weddenschappen op eerste doelpuntenmaker:

 • Speler valt in voor het eerste doelpunt: weddenschap blijft geldig
 • Speler valt in na het eerste doelpunt: Weddenschap vervalt
 • Speler wordt gewisseld: weddenschap blijft geldig
 • Speler speelt niet mee: weddenschap vervalt

Regels voor weddenschappen op laatste doelpuntenmaker:

 • Speler valt in voor het laatste doelpunt: weddenschap blijft geldig
 • Speler valt in na het laatste doelpunt: weddenschap blijft geldig
 • Speler wordt gewisseld: weddenschap blijft geldig
 • Speler speelt niet mee: weddenschap vervalt

Inzetten op player-specials

 • Speler valt in en heeft de kans om de weddenschap te winnen: weddenschap blijft geldig
 • Speler valt in en heeft niet de kans om de weddenschap te winnen: weddenschap vervalt
 • Speler valt uit en heeft de kans gehad om de weddenschap te winnen: weddenschap blijft geldig

Statistieken en player props

 • Statistieken en player props worden afgehandeld conform de statistieken van Opta Sports.

Wat is het uitbetalingspercentage van TOTO?

Betmanbegins deed een studie naar de uitbetalingspercentages bij legale Nederlandse bookmakers. De uitbetalingspercentages voor TOTO zijn als volgt:

 • De pre-match payback van TOTO is gemiddeld 94.11%
 • De live payback van TOTO is gemiddeld 93.54%

Hieruit blijkt dat TOTO zeker niet de bookmaker is met de hoogste payback. Zeker niet iedere sportgokker zal warm lopen van de noteringen die TOTO gemiddeld aanbiedt. Toch zal je bij deze Nederlandse bookmaker ook goede sportweddenschappen vinden, aangezien het om gemiddelde uitbetalingspercentages gaat.

Hoe snel betaalt TOTO uit?

Betmanbegins deed een studie naar de snelheid van uitbetalen van Nederlandse bookmakers. Er werden drie momenten van uitbetalen gekozen: op een maandag om 17:40, een woensdag om 07:13 en zondag om 13:49.

TOTO scoort erg goed op het gebied van uitbetaling. Bij twee van de drie uitbetalingsmomenten stond het geld op dezelfde dag op de bankrekening. Enkel bij de uitbetaling op zondag werd het geld pas ontvangen op maandag.

Wat is de conclusie van TOTO?

TOTO heeft een zeer interessante welkomstbonus in de vorm van een free bet. Het sportaanbod van TOTO is vrij ruim, maar de odds liggen over het algemeen hoger bij de concurrentie. TOTO kan met haar binnenlandse aanbod toch over een groot marktaandeel beschikken. Vooral de ‘Lekker Man’ en ‘Boost van de Dag’ weddenschappen dragen hier aan bij.

Doordat TOTO een groot live aanbod heeft, een aantal live streams, een redelijke klantenservice én een goed werkende mobiele app, is TOTO een zeer degelijke bookmaker te noemen.

| Robert Lewandowski specials

04 Jun, 2023 om 12:00
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
Toto specials
Wedtip
Lewandowski scoort 25 goals of meer in La Liga 2022/23
Odds
2.00
Units
2 (0.4%)

Lewandowski scoorde bij Bayern de laatste jaren 35 - 41 - 34 - 22 - 29 - 30 - 30 goals per seizoen. In 6 van zijn 7 jaar was deze weddenschap dan ook winnend.

In Spanje vallen gemiddeld wat minder goals per wedstrijd, maar ik verwacht niet dat hij opeens 9 goals (of meer) zal inleveren ten opzichte van voorgaande jaren. De spits let goed op zijn voeding en is topfit. Zeker in de thuiswedstrijden van Barca zie ik hem veel goals maken + ik verwacht dat hij hier ook 'gewoon' de penalty's op zal eisen.

Ook heeft de La Liga 2 ploegen meer in haar competitie, waardoor hij in principe 4 wedstrijden vaker de kans heeft om te scoren. Aan deze odds had ik de lijn op 30 goals verwacht ongeveer.

Op het moment is Lewa nog niet ingeschreven, maar het steeds viezer wordende Barca zal hier wel weer allerlei constructies voor verzinnen, spelers wegpesten of op een andere vage wijze hier alsnog voor zorgen.

BE: @1.90 Unibet.

| LaLia - w/o Real Madrid & Barcelona - Winner-LaLiga 22/23

04 Jun, 2023 om 01:00
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
Spanje LaLiga
Wedtip
Atletico Madrid
Odds
1.86
Units
3 (0.6%)

Deze weddenschap is al sinds 2012/2013 winnend voor de grootste uitdager van Barca & Real, 10 seizoenen op rij dus.

Voor mij is er geen reden tot verandering en verwacht ik dit jaar wederom Atletico minimaal in de top 3, buiten barca en real om.
Molina is aangeschaft, evenals Witsel. Verder zijn Morata en Saul terug van verhuurperiodes, wat extra mogelijkheden biedt.

Grootste uitdager Sevilla heeft zich tot dusver amper versterkt en is met Kounde en Diego Carlos het hart van haar defensie kwijtgeraakt.

Odds van 1.86 lijken hier te hoog, Unibet zit met odds van 1.50 dan ook een stuk lager en reëler.

Geen open Toto weddenschappen

Resultaten Toto

| Frankrijk - Tunesië

Gewonnen
30 Nov, 2022 om 16:00
Competitie
WK 2022
Wedtip
Tunesië 3 of meer schoten op doel
Odds
1.90
Units
2 (0.4%)

| Brazilië - Zwitserland

Verloren
28 Nov, 2022 om 17:00
Competitie
WK 2022
Wedtip
Speler scoort een penalty: Ricardo Rodriguez
Odds
21.00
Units
1 (0.2%)

| Spanje - Costa Rica

Verloren
23 Nov, 2022 om 17:00
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
WK
Wedtip
Correct score combinatie: 1-0, 2-0 of 3-0
Odds
2.08
Units
2 (0.4%)

| VN Gerwen - Humpfries

Verloren
19 Nov, 2022 om 21:45
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
Grand Slam
Wedtip
Van Gerwen meer dan 2 uitgooien van 100 of meer
Odds
2.30
Units
2 (0.4%)

| Aspinall - Wattimena

Gewonnen
17 Nov, 2022 om 20:15
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
Grand Slam of Darts
Wedtip
Match specials: beide spelers 4 of meer 180's
Odds
8.50
Units
1 (0.2%)

| Aspinall - Wattimena

Gewonnen
17 Nov, 2022 om 20:15
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
Grand Slam of Darts
Wedtip
Match specials: beide spelers 3 of meer 180's
Odds
3.75
Units
2 (0.4%)

| FC Emmen - Ajax

Verloren
12 Nov, 2022 om 18:45
Competitie
Eredivisie
Wedtip
Berghuis 2 of meer schoten op doel
Odds
2.25
Units
2 (0.4%)

| Jong PSV-Almere City

Verloren
07 Nov, 2022 om 20:00
Robin Betmanbegins
Competitie
Eerste divisie
Wedtip
Bakayoko scoort
Odds
3.80
Units
1 (0.2%)

| Boost & specials

Verloren
07 Nov, 2022 om 20:00
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
Toto specials
Wedtip
Meer dan 1.5 doelpunten in elke wedstrijd
Odds
2.00
Units
3 (0.6%)

| Manchester City vs Sevilla FC

Verloren
02 Nov, 2022 om 21:00
Competitie
Champions League
Wedtip
Gundogan 1 of meer schoten op doel
Odds
1.85
Units
4 (0.8%)

| Apollon Limassol - AZ Alkmaar

Verloren
13 Oct, 2022 om 18:45
Competitie
Conference League
Wedtip
Sugawara scoort
Odds
8.50
Units
2 (0.4%)

| Toto

Verloren
07 Oct, 2022 om 20:00
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
Toto boost en specials
Wedtip
Meer dan 31.5 goals
Odds
1.90
Units
2 (0.4%)

| TOTO

Verloren
30 Sep, 2022 om 20:00
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
Vrijdag KKD specials - 10 wedstrijden
Wedtip
Over 32,5 doelpunten totaal
Odds
2.20
Units
1 (0.2%)

| PSG - Juventus

Gewonnen
06 Sep, 2022 om 21:00
Competitie
Champions League
Wedtip
Mbappe 5 of meer schoten
Odds
2.60
Units
2 (0.4%)

| Puntenklassement

Gewonnen
11 Sep, 2022 om 12:00
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
Vuelta Spanje
Wedtip
Pedersen
Odds
1.57
Units
8 (1.6%)

| Roma - Monza & Inter-Cremonese

Verloren
30 Aug, 2022 om 20:45
Competitie
Serie A
Wedtip
Martinez en Pellegrini schieten elk 2 keer op doel
Odds
15.00
Units
1 (0.2%)

| Gil Vicente - AZ Alkmaar

Gewonnen
25 Aug, 2022 om 21:00
Competitie
Eredivisie
Wedtip
AZ wint
Odds
2.11
Units
1 (0.2%)

| Stage 6 - H2H

Gewonnen
25 Aug, 2022 om 12:20
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
La Vuelta A Espagna
Wedtip
Sivakov voor Rodriguez
Odds
1.58
Units
3 (0.6%)

| TOTO

Gewonnen
22 Aug, 2022 om 20:00
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
Maandag KKD specials 3 wedstrijden
Wedtip
Meer dan 1,5 doelpunten in elke wedstrijd
Odds
1.70
Units
2 (0.4%)

| Leeds - Chelsea

Verloren
21 Aug, 2022 om 15:00
Competitie
Premier League
Wedtip
Havertz 1 schot op doel
Odds
2.20
Units
3 (0.6%)
1 2 3 11
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
cross