wedden bij toto
logo toto

Toto weddenschappen

Onze tippers zullen je voorzien van de beste wedtips aan de hoogste odds die te spelen zijn bij bookmaker TOTO. Je kan deze sportweddenschappen volledig gratis volgen via Telegram of Facebook.

Beschikbaar inAantal tips428Aantal gewonnen175Win rate40.89%Rendement3,22%Units winst23.38Wedsite Toto

Is het legaal om te wedden op TOTO?

Ja, TOTO heeft een licentie waardoor je als Nederlander legaal kan wedden op TOTO. Je kan dus 100% veilig en betrouwbaar sportweddenschappen plaatsen bij TOTO.

TOTO was de enige Nederlandse bookmaker waar voor de regularisering van de gokmarkt mocht worden gespeeld. Hierdoor is TOTO één van de bekendste bookmakers op vlak van naambekendheid. Een voorbeeld hiervan is dat het woord toto tips volledig ingeburgerd is bij iedere Nederlander.

Waar kan ik wedtips op TOTO bekijken?

Onze tippers zullen je voorzien van de beste wedtips die te spelen zijn bij bookmaker TOTO. Deze toto tips worden je volledig gratis aangeboden via verschillende platformen waaronder onze wedtip paginaTelegram of Facebook. De TOTO wedtips vandaag vind je op één van deze kanalen.

TOTO voorspellingen worden al sinds de start van Betmanbegins aangeboden aan Nederlandse spelers. Bij ons ben je dus aan het juiste adres om wedtips te vinden bij deze bookmaker.

Wat is de welkomstbonus van TOTO?

Bij TOTO kun je na registratie één keer gebruikmaken van een welkomstbonus in de vorm van een free bet (gratis weddenschap) tot 50 euro. Als gratis lid start je bij TOTO dus met een gratis weddenschap die je zonder eigen risico kan plaatsen op één van de TOTO tips.

We raden aan om bij het kiezen van deze sportweddenschap gebruik te maken van onze betting bible. Dit is een e-book vol tips & tricks om slimme weddenschappen te plaatsen.

Wat zijn de voorwaarden voor deze gratis weddenschap?

 • Je moet 24 jaar of ouder zijn;
 • Het bedrag dat je wint, minus de waarde van de gratis weddenschap, is voor jou;
 • Je kan de gratis weddenschap niet combineren met andere promoties;
 • Mocht je free bet om wat voor reden dan ook geannuleerd worden, dan krijg je de dag erna een gloednieuwe free bet terug.

Hoe werkt TOTO?

TOTO is een Nederlandse bookmaker waar je sportweddenschappen kan plaatsen. Deze bookmaker is de oudste in Nederland en ontleent haar naam dan ook aan het woord toto tips. TOTO werkt zoals iedere bookmaker met een online platform waar je een volledig aanbod aan wedstrijden en wedmarkten vindt om op in te zetten.

Bij TOTO ga je te werk op dezelfde manier als iedere bookmaker. Je zoekt naar de wedstrijd waar je op wilt inzetten, navigeert naar jouw sportweddenschap en plaatst deze. De website is zeer overzichtelijk en zorgt er voor dat je makkelijk te werk kan gaan.

Wat zijn de voordelen voor spelers die al een account hebben op TOTO?

TOTO’s Lekker Man

De meeste bestaande spelers zullen het concept van de Lekker Man wel kennen. Eens in de zoveel tijd geeft TOTO een sportweddenschap een flinke boost. In de meeste gevallen gaat dit om een Nederlandse sporter of sportteam. Op die manier probeert TOTO de affiniteit met de Nederlandse sport te tonen.

Wat zijn de voorwaarden van de TOTO ‘Lekker Man’?

 • De maximale inzet is gelimiteerd;
 • De cash-out functie kan niet gebruikt worden;
 • De weddenschap kan niet in een combinatie weddenschap gespeeld worden;
 • De Lekker Man weddenschap kan met een gratis weddenschap ook gespeeld worden.

Boost van de dag

Naast de Lekker Man biedt TOTO een boosts van de dag aan. Ook in dit geval betreffen dit vaak weddenschappen die Nederlands gerelateerd zijn.

Wat zijn de voorwaarden van de Boost van de dag?

 • De maximale inzet is gelimiteerd;
 • De cash-out functie kan niet gebruikt worden;
 • De weddenschap kan niet in een combinatie weddenschap gespeeld worden;
 • De Boost van de dag kan met een gratis weddenschap ook gespeeld worden.

Kan ik wedden op sport via mobiel op TOTO?

TOTO beschikt over een mobiele app voor zowel Android als iOS. De Android-app is niet te downloaden via Google Play omdat Google Play geen online kansspelen apps toelaat. De app is te downloaden via deze link. De volgende stappen dienen doorlopen te worden voor de TOTO sport Android-App:

 1. Ga naar instellingen 🡪 Beveiliging
 2. Zet het vinkje bij ‘Onbekende bronnen’ aan
 3. Klik hier vervolgens op de juiste Android-button om de app te installeren.

De iOS TOTO-App kan worden gedownload via de Play Store op iPhone en iPad. Je kan dus steeds vlot TOTO tips inzetten op ieder toestel.

Kan ik via TOTO naar livestreams kijken?

TOTO beschikt over een aantal livestreams waarmee je als speler gratis naar sport kan kijken. De livestreams die TOTO aanbiedt zijn voornamelijk voetbal- en basketbalwedstrijden. Het is het dus mogelijk om optimaal aan live wedden bij TOTO te doen. Het volgen van een wedstrijd op een TOTO livestream geeft extra diepgang aan je spelervaring bij deze Nederlandse bookmaker.

Het is ideaal voor spelers die snel willen meespelen op een wedstrijd wat bezig is. Ook kan het ideaal zijn voor spelers die niet veel risico willen nemen. Live wedden wordt steeds populairder onder gokkers omdat het een nieuwe dimensie aan het gokken geeft.

Hoe en wanneer is de klantendienst van TOTO beschikbaar?

De klantenservice van TOTO kan op vier manieren bereikt worden:

 • Telefonisch: 24 uur per dag telefonisch te bereiken op het nummer 070 550 0805  tegen gebruikelijke belkosten;
 • Facebook Messenger: te bereiken op werkdagen van 09u00 tot 21u00 uur en in het weekend van 10u00 tot 17u00 uur. TOTO tracht binnen 24 uur een reactie te geven
 • Twitter: te bereiken op werkdagen van 09u00 tot 21u00 uur en in het weekend van 10u00 tot 17u00 uur. TOTO tracht binnen 8 uur een reactie te geven.
 • E -mail: toto@nederlandseloterij.nl

Hoe is het sportaanbod van TOTO?

TOTO heeft een zeer compleet sport aanbod. De bookmaker heeft voor onder andere de voetbal-, basketbal-, en tennisfan een grote selectie aan wedmogelijkheden beschikbaar. Van Argentinië tot Ghana en van Oostenrijk tot Nieuw-Zeeland, voor TOTO is niets te ver weg.

Daarnaast heeft de bookmaker een ruim aanbod aan weddenschappen met een Nederlandse ploeg of speler in de hoofdrol. Onder andere player props (sportweddenschappen op spelers) bij voetbal zijn een aardige aanvulling op het sportaanbod.

TOTO heeft daarnaast nog een aantal tools die het wedden op sport vergemakkelijken. Dit zijn de bet builder optie, de Cash Out-functie en natuurlijk actueel live aanbod. Het aanbod van TOTO is dus ruim en zorgt er voor dat iedere Nederlandse speler zijn ding vindt bij deze bookmaker.

Naast voetbal vind je bij TOTO ook heel wat andere sporten. Van tennis tot darts, formule 1 tot ijshockey, je vindt echt alles bij deze bookmaker. Tennisfans kunnen onder andere gaan wedden op de einduitslag of het aantal sets dat gespeeld wordt. Een Formule 1 race is extra spannend als je twee coureurs met elkaar vergelijkt voor een head-to-head weddenschap, of zomaar de winnaar van een Grand Prix wilt voorspellen. Bij een dartweddenschap richt je je misschien wel op het aantal 180’s, of ga je ook daar voor de winnaar in een duel? Alle mogelijkheden zijn er om ten volle te spelen bij TOTO.

Wat houdt TOTO Extra in?

TOTO toont met TOTO Extra dat het meer wil zijn dan enkel een platform waar je sportweddenschappen kan plaatsen. Met TOTO Extra kun je je namelijk helemaal onderdompelen in de wereld van de sport. Je wordt er op de hoogte gehouden van alles wat er in de sport gebeurt, van voetbal tot basketbal en formule 1. Je leest de laatste nieuwtjes, krijgt voorbeschouwingen op wedstrijden en TOTO voorziet je ook nog van een aantal wedtips. Die wedtips blind volgen raden we niet aan, maar misschien vind je er toch enkele interessante zaken of nuttige informatie om jouw sportweddenschappen uit te kiezen. Met al deze voorbeschouwingen en informatie heb je alle kennis in huis om succesvol te gaan wedden op sport.

Wat is het sportreglement van TOTO?

Hieronder enkele zaken waar vaak onduidelijkheid over is:

Bepaling van het resultaat

 • Wedopties zien altijd op de uitslag van een wedstrijd na reguliere speeltijd. Dat is de speeltijd inclusief blessuretijd zónder verlengingen, tenzij door TOTO vooraf expliciet anders is aangegeven

Regels bij afgelasting of staking

 • Als er een voetbalwedstrijd is afgelast of uitgesteld én de wedstrijd wordt niet binnen twee dagen na de oorspronkelijke speeldatum uitgespeeld of overgespeeld, dan worden alle wedopties waarvan het resultaat al bereikt is (bijv. Over 2,5 goal bij een 2-1 stand), afgehandeld alsof de wedstrijd volledig is uitgespeeld. De overige wedopties worden geannuleerd en de inzet wordt terugbetaald aan de speler.
 • Wanneer een wedstrijd vóór het spelen van ten minste 80 minuten van de reguliere speeltijd wordt gestaakt, en de wedstrijd wordt niet binnen twee dagen na de oorspronkelijke speeldatum uitgespeeld of overgespeeld, dan worden alle wedopties waarvan het resultaat al bereikt is (bijv. Over 2,5 goal bij een 2-1 stand), afgehandeld alsof de wedstrijd volledig is uitgespeeld. De overige wedopties worden geannuleerd en de inzet wordt terugbetaald aan de speler.

Regels voor doelpuntenmakers

Regels voor weddenschappen op 'anytime' doelpuntenmaker:

 • Speler valt in: weddenschap blijft geldig
 • Speler wordt gewisseld: weddenschap blijft geldig
 • Speler speelt niet mee: weddenschap vervalt

Regels voor weddenschappen op eerste doelpuntenmaker:

 • Speler valt in voor het eerste doelpunt: weddenschap blijft geldig
 • Speler valt in na het eerste doelpunt: Weddenschap vervalt
 • Speler wordt gewisseld: weddenschap blijft geldig
 • Speler speelt niet mee: weddenschap vervalt

Regels voor weddenschappen op laatste doelpuntenmaker:

 • Speler valt in voor het laatste doelpunt: weddenschap blijft geldig
 • Speler valt in na het laatste doelpunt: weddenschap blijft geldig
 • Speler wordt gewisseld: weddenschap blijft geldig
 • Speler speelt niet mee: weddenschap vervalt

Inzetten op player-specials

 • Speler valt in en heeft de kans om de weddenschap te winnen: weddenschap blijft geldig
 • Speler valt in en heeft niet de kans om de weddenschap te winnen: weddenschap vervalt
 • Speler valt uit en heeft de kans gehad om de weddenschap te winnen: weddenschap blijft geldig

Statistieken en player props

 • Statistieken en player props worden afgehandeld conform de statistieken van Opta Sports.

Wat is het uitbetalingspercentage van TOTO?

Betmanbegins deed een studie naar de uitbetalingspercentages bij legale Nederlandse bookmakers. De uitbetalingspercentages voor TOTO zijn als volgt:

 • De pre-match payback van TOTO is gemiddeld 94.11%
 • De live payback van TOTO is gemiddeld 93.54%

Hieruit blijkt dat TOTO zeker niet de bookmaker is met de hoogste payback. Zeker niet iedere sportgokker zal warm lopen van de noteringen die TOTO gemiddeld aanbiedt. Toch zal je bij deze Nederlandse bookmaker ook goede sportweddenschappen vinden, aangezien het om gemiddelde uitbetalingspercentages gaat.

Hoe snel betaalt TOTO uit?

Betmanbegins deed een studie naar de snelheid van uitbetalen van Nederlandse bookmakers. Er werden drie momenten van uitbetalen gekozen: op een maandag om 17:40, een woensdag om 07:13 en zondag om 13:49.

TOTO scoort erg goed op het gebied van uitbetaling. Bij twee van de drie uitbetalingsmomenten stond het geld op dezelfde dag op de bankrekening. Enkel bij de uitbetaling op zondag werd het geld pas ontvangen op maandag.

Wat is de conclusie van TOTO?

TOTO heeft een zeer interessante welkomstbonus in de vorm van een free bet. Het sportaanbod van TOTO is vrij ruim, maar de odds liggen over het algemeen hoger bij de concurrentie. TOTO kan met haar binnenlandse aanbod toch over een groot marktaandeel beschikken. Vooral de ‘Lekker Man’ en ‘Boost van de Dag’ weddenschappen dragen hier aan bij.

Doordat TOTO een groot live aanbod heeft, een aantal live streams, een redelijke klantenservice én een goed werkende mobiele app, is TOTO een zeer degelijke bookmaker te noemen. Ervaring hebben ze alvast zat, want de eerste TOTO-weddenschappen dateren uit 1956. Toch is het moeilijk om deze bookmaker in je TOP3 van bookmakers te plaatsen, want daar schiet TOTO toch soms iets te kort.

Resultaten Toto

| Toto special 2x KKD + 2x La Liga

Verloren
21 Aug, 2023 om 19:00
Competitie
KKD + La Liga
Wedtip
Iedere wedstrijd boven 1,5 goals
Odds
3.25
Units
1 (0.2%)

| Eredivisie

Gewonnen
20 Aug, 2023 om 12:15
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
Toto boost en specials
Wedtip
Meer dan 1.5 doelpunten in elke wedstrijd
Odds
2.10
Units
1 (0.2%)

| Vitesse - PSV

Gewonnen
19 Aug, 2023 om 18:45
Competitie
Eredivisie
Wedtip
De Jong scoort met rechts
Odds
4.75
Units
1 (0.2%)

| Excelsior - Ajax

Verloren
19 Aug, 2023 om 16:30
Competitie
Ere
Wedtip
Van den Boomen schiet op doel van buiten de zestien
Odds
2.25
Units
1 (0.2%)

| Werder Bremen - Bayern München

Verloren
18 Aug, 2023 om 20:30
Competitie
Bundesliga
Wedtip
Harry Kane scoort een kopgoal
Odds
7.50
Units
1 (0.2%)

| Bosnië-Herzegovina - Kroatië

Gewonnen
18 Aug, 2023 om 18:00
Competitie
Women European Championships
Wedtip
Bosnië-Herzegovina wint
Odds
1.87
Units
2 (0.4%)

| Victor Sarkis - Matthew Stevens

Gewonnen
18 Aug, 2023 om 17:00
Competitie
British Open - Kwalificaties
Wedtip
Under 4,5 frames
Odds
2.03
Units
1 (0.2%)

| Elliot Slessor - He Guoqiang

Gewonnen
17 Aug, 2023 om 14:00
Competitie
British Open - Kwalificaties
Wedtip
Over 5,5 frames
Odds
1.72
Units
1 (0.2%)

| Elliot Slessor - He Guoqiang

Gewonnen
17 Aug, 2023 om 14:00
Competitie
British Open - Kwalificaties
Wedtip
He Guoqiang +1,5 frames
Odds
2.05
Units
1 (0.2%)

| Ajax - Heracles Almelo

Verloren
12 Aug, 2023 om 20:00
Competitie
Eredivisie
Wedtip
Anass Salah-Eddine scoort en Ajax wint
Odds
101.00
Units
1 (0.2%)

| Feyenoord - PSV

Verloren
04 Aug, 2023 om 20:00
Competitie
Johan Cruijff Schaal
Wedtip
11 of meer schoten op doel
Odds
3.25
Units
1 (0.2%)

| Feyenoord - PSV

Verloren
04 Aug, 2023 om 20:00
Competitie
Johan Cruijff Schaal
Wedtip
10 of meer schoten op doel
Odds
2.40
Units
2 (0.4%)

| Feyenoord -PSV

Verloren
04 Aug, 2023 om 20:00
Competitie
Johan Cruyff Schaal
Wedtip
Luuk de jong scoort met rechtervoet
Odds
9.00
Units
2 (0.4%)

| Conference league specials 20:45 21:00 en 21:15

Verloren
03 Aug, 2023 om 20:45
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
TOTO boost & Specials
Wedtip
Meer dan 19,5 goals
Odds
1.90
Units
1 (0.2%)

| UCL kwalificatie - 6 wedstrijden

Verloren
02 Aug, 2023 om 19:00
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
Toto boost en specials
Wedtip
Meer dan 1.5 doelpunten in elke wedstrijd
Odds
3.00
Units
1 (0.2%)

| Malmo - Vaernamo

Gewonnen
31 Jul, 2023 om 19:00
Competitie
Allsvenskan
Wedtip
Thelin scoort
Odds
1.95
Units
1 (0.2%)

| Jupiler pro League

Verloren
30 Jul, 2023 om 13:30
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
Boost & Specials
Wedtip
Over 1.5 doelpunten in elke wedstrijd
Odds
2.50
Units
1 (0.2%)

| Etappe 21

Gewonnen
23 Jul, 2023 om 16:30
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
Tour de France
Wedtip
Groenewegen top 3
Odds
1.75
Units
2 (0.4%)

| Damon Heta - Luke Humphries

Gewonnen
21 Jul, 2023 om 22:45
Competitie
World Matchplay
Wedtip
Damon Heta minder dan 8,5 180's
Odds
1.81
Units
1 (0.2%)

| FC Midtjylland - Hvidorve

Verloren
21 Jul, 2023 om 18:00
Competitie
Superliga
Wedtip
Isaksen scoort
Odds
2.00
Units
1 (0.2%)
1 2 3 18
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross