Voetbal weddenschappen

Wedden op voetbal begint bij Betmanbegins. Zo geven onze tippers gemiddeld maar liefst 123 wedtips per maand over voetbal. Binnen ons team zijn Betmanbegins, Bram & Max, Robin, Matthias, Flip Tip en Jelke gespecialiseerd in voetbalweddenschappen.

Aantal tips4240Aantal gewonnen1920Win rate45.28%Rendement13,76%Units winst1233.85

Wedden op voetbal bij Betmanbegins: populariteit van voetbalweddenschappen

Algemeen wordt aangenomen dat de moderne vorm van voetbal ontstaan is in het Verenigd Koninkrijk. In 1862 zag Notts County Football Club het levenslicht. Het is de oudste professionele voetbalclub ter wereld die tot op vandaag actief is. Ze komen uit in de National League, het vijfde niveau van het Engelse voetbal. Van de FIFA (1904) en UEFA (1954) was er toen nog lang geen sprake.

In Nederland is voetbal veruit de populairste sport die in competitieverband gespeeld wordt. Zo zijn er ruim 1 miljoen landgenoten bij de KNVB geregistreerd om de belangrijkste bijzaak van het leven te beoefenen. Dit aantal zal in de toekomst nog verder toenemen door het vrouwenvoetbal dat in de lift zit.

Het hoeft dan ook niet te verbazen dat het aanbod van Nederlandse bookmakers gedomineerd wordt door voetbalweddenschappen. Het overgrote deel van de sportliefhebbers is immers geïnteresseerd in wedden op voetbal. Stilaan duiken er ook weddenschappen over het vrouwenvoetbal op, maar dit aanbod ligt nog mijlenver achter op het mannenvoetbal.

Wedden op voetbal bij Betmanbegins: de gemiddelde gespeelde odds

Binnen ons team van Betman tippers is quasi iedereen verliefd op het spelletje met de bal en is wedden op voetbal dan ook hun favoriete onderdeel van sportweddenschappen. Dit gegeven in combinatie met het grote aanbod bij de bookmakers zorgt ervoor dat een kleine 70% van al onze tips bestaat uit voetbalweddenschappen.

De gemiddelde gespeelde odds op voetbal zijn 2,74. Dit lijkt op het eerste gezicht misschien een relatief hoge notering, maar de hoogte van de quotering doet er niet toe. Odds van 1,30 kunnen op lange termijn net zo winstgevend zijn als odds van 15. Het is dus belangrijk om je niet te beperken tot uitsluitend lage of net heel hoge odds.

Wedden op voetbal bij Betmanbegins: de hoogste winnende odds en meeste units winst

De hoogste winnende odds bij wedden op voetbal staan tot op heden op naam van Jelke. Op 4 september 2021 plaatste onze tipper een inzet van één unit op een kaart en een goal op naam van Emin Makhmudov. De bookmaker had hier namelijk een waanzinnige notering van 59,73 opgeplakt. Op bezoek bij Ierland trof de middenvelder van Azerbeidzjan net voor de rust raak en enkele minuten voor affluiten liep hij tegen een gele kaart aan. Zo konden Jelke en al zijn volgers een prachtig aantal van 58,73 units winst op hun rekening bijschrijven. Opgelet: sinds 1 oktober 2020 is het voor Nederlanders niet langer mogelijk om te wedden op kaarten.

Wat betreft het aantal units winst steekt één voetbalweddenschap er met kop en schouders bovenuit. Zo wisten Bram & Max op 2 januari 2021 correct te voorspellen dat Rúben Neves van Wolverhampton van binnen de zestien zou scoren op bezoek bij Brighton & Hove Albion. Het ging hier duidelijk om een verkeerde inschatting van de bookmaker, aangezien Neves de penalty’s voor zijn rekening nam en de aangeboden odds van 46 dan ook veel te hoog waren. Ons tippersduo profiteerde hier optimaal van en zette 4 units in. Het resultaat? Een fenomenale winst van maar liefst 180 units.

Wedden op voetbal bij Betmanbegins: voetbalcompetities waar het meest op getipt wordt

Eerst en vooral is het essentieel om te vermelden dat de voetbalcompetitie waarop ingezet wordt er niet toe doet. Als er een value weddenschap geplaatst kan worden, maakt het immers niet uit of het om de finale van de Champions League of een wedstrijd in de Ierse tweede klasse gaat.

Dat gezegd hebbende komen de vijf grootste voetbalcompetities uitvoerig aan bod bij onze Betman tippers. De Premier League (Engels voetbal), La Liga (Spaans voetbal), de Bundesliga (Duits voetbal), de Serie A (Italiaans voetbal) en de Ligue 1 (Frans voetbal) hebben met elkaar gemeen dat ze wereldwijd bekeken worden. Dat brengt een groot aanbod aan wedmogelijkheden met zich mee, waar geregeld opportuniteiten liggen. Deze liggen doorgaans niet bij de populaire 1X2 weddenschappen, maar wel bij de minder gebruikelijke wedmarkten. Zo zal je in onze community veel vaker voorspellingen over schoten (op doel) voorbij zien komen.

Voorgaande is ook van toepassing op de grote Europese voetbalcompetities. De Champions League, de Europa League en de Conference League passeren eveneens geregeld de revue. Daarnaast is er vanzelfsprekend extra aandacht voor onze eigen nationale competitie, de Eredivisie. Tot slot houden we ook de Jupiler Pro League, de Belgische voetbalcompetitie, nauwlettend in de gaten.

Wedden op voetbal bij Betmanbegins: voetbalteams waar het meest op getipt wordt

We vallen in herhaling, maar ook hier maken we graag even de kanttekening dat het voetbalteam waarop je inzet in feite irrelevant is. Al spreekt het voor zich dat je als Nederlander meer informatie voorhanden hebt over de Eredivisie dan pakweg over de eerste klasse uit Oezbekistan. Toch wil dat niet zeggen dat het gemakkelijker is om winstgevend te wedden op voetbal dichtbij huis. Nederlandse bookmakers beschikken logischerwijs immers ook over veel meer informatie over de teams uit de buurt.

Het tegendeel is zelfs waar: het is eenvoudiger om succesvol te wedden op voetbalploegen die veel minder gevolgd worden door de gemiddelde voetballiefhebber in Nederland. Net omdat er minder aandacht voor is, zijn de inzetten op deze onbekende teams ook beperkt. Bijgevolg is de nauwkeurigheid van deze odds geen prioriteit voor de bookmakers uit ons land en dus kan je er gemakkelijker fouten opsporen in de noteringen.

De populairste clubs wereldwijd kunnen ook bij onze Betman tippers op de nodige belangstelling rekenen. Denk hierbij aan Real Madrid, FC Barcelona, Manchester United, Arsenal, Liverpool, Chelsea, Manchester City, Bayern München, PSG, Juventus en vele anderen. Binnen de eigen landsgrenzen gaat Ajax met het meeste aandacht lopen en zijn het PSV en Feyenoord die het podium vervolledigen. Al kunnen we stellen dat er weddenschappen op alle ploegen uit de Eredivisie getipt worden. In België zijn het Club Brugge, Anderlecht en Standard die met de meeste voorspellingen aan de haal gaan.

Wedden op voetbal bij Betmanbegins: bookmakers waar het meest op getipt wordt

Omdat elke aanbieder van sportweddenschappen de mogelijkheid biedt om te wedden op voetbal zal je tips bij elke legale bookmaker in Nederland zien passeren. Al moet het gezegd dat de ene bookmaker vaker voorbijkomt dan de andere. In Nederland is bet365 het populairste bij onze Betman tippers, gevolgd door Jack's en Bingoal. Op plaatsen 4, 5 en 6 vinden we Toto, Circus en ZEbet terug. Tot slot maken Betcity, LiveScoreBet en Holland Casino het rijtje compleet.

In België staat Unibet met stip op nummer 1. Daarna is er een drietal van bookmakers dat bij elkaar in de buurt ligt. Het gaat om betFIRST, Bwin en Bingoal. Andere legale Belgische bookmakers die aan bod komen zijn: Circus, Betway, Blitz, ZEbet en Ladbrokes.

| SC Freiburg - Mainz 05

01 Oct, 2022 om 15:30
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
Bundesliga
Wedtip
Freiburg meer dan 12,5 schoten
Odds
1.8
Units
2 (0.4%)

Vorig jaar schoot Freiburg gemiddeld 13,6 keer per wedstrijd (thuis maar liefst 14,9). In 13 van de 17 thuiswedstrijden was deze weddenschap dan ook winnend, waaronder thuis tegen Mainz toen het tot 17 schoten kwam.

Dit jaar kwam Freiburg thuis tegen Gladbach tot 12 schoten en haalde het deze line niet. Thuis tegen Bochum (29) en het vrij sterke Dortmund (16) wel weer met veel gemak.

Mainz incasseerde vorig jaar uit precies 12,5 schoten. Dit jaar 11.3 totaal, maar uit met 14,5 een stuk meer. Augsburg behaalde deze line niet met 7 schoten, Gladbach wel met 14, terwijl het sinds minuut 53 met een man minder speelde, Hoffenheim had er 21, maar spelde wel een helft met een man meer.

| Cadiz - Villarreal

01 Oct, 2022 om 14:00
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
La Liga
Wedtip
Alfonso Pedraza 2+ tackles
Odds
2.05
Units
1 (0.2%)

Pedraza maakt gemiddeld 1.8 tackles per wedstrijd. In 3 van de 6 wedstrijden was deze line winnend.

Cadiz haar tegenstander maakt vaak 15+ tackles per wedstrijd en de linksback van de tegenstander behaalde deze line in 4 van de 6 wedstrijden tegen Cadiz. Odds van 2.05 lijken hiermee dan ook te hoog.

| Crystal Palace - Chelsea

01 Oct, 2022 om 16:00
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
Premier League
Wedtip
Havertz meer dan 0,5 schoten op doel
Odds
1.8
Units
2 (0.4%)

Havertz wordt morgen in een 352 systeem als spits verwacht naast Auba. Hij zal, na zijn 2 doelpunten in de Nations League tegen Engeland, met vertrouwen terugkeren bij Chelsea.

Havertz startte 5 keer in de basis dit seizoen en schoot daarin in 3 wedstrijden op goal. Ook als invaller tegen West ham schoot hij op goal (scoorde hij zelfs de 2-1 winner) in ruim 20 minuten speeltijd.

Odds van 1.80 lijken hier te hoog, zeker gezien het feit dat Havertz als spits lijkt te starten.

| Mallorca - Barcelona

01 Oct, 2022 om 21:00
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
La Liga
Wedtip
Beide teams scoren
Odds
1.97
Units
1 (0.2%)

Ik had de odds hier meer richting de 1.85 verwacht, zoals Bingoal (1.82) aanbiedt.

Barca mist morgen Araujo en Kounde. 2 verdedigers die de laatste weken een basisplaats hadden veroverd. De verdediging die verwacht wordt is Balde, Christensen, Pique en Garcia. Een zeer matige verdediging.

Mallorca wist in 5 van haar 6 wedstrijden te scoren (de laatste 5), onder andere bij Real Madrid scoorde de ploeg. Ook heeft het een redelijk thuisvoordeel op het eiland.

| Manchester City - Manchester United

02 Oct, 2022 om 15:00
Competitie
Premier league
Wedtip
Grealish minder dan 0,5 schoten op doel
Odds
2.1
Units
3 (0.6%)

Grealish mocht dit seizoen 8 keer in de basis starten bij City, van die 8 wedstrijden had hij er in maar 2 een schot op doel. Vaak wordt hij ook rond minuut 60/70 gewisseld. Deze odd is dus te hoog, zeker omdat ze nu ook tegen United spelen. Unibet geeft voor deze weddenschap een odd van 1,85.

| La Louvière-Charleroi B

01 Oct, 2022 om 20:00
Robin Betmanbegins
Competitie
Eerste Amateurliga
Wedtip
La Louvière wint
Odds
1.7
Units
1 (0.2%)

La Louvière is een team met veel kwaliteit , en na Patro en Luik een outsider voor de titel/promotie. Het begon de competitie dan ook goed met 13/18 en overwinningen tegen ondermeer Knokke en Patro. Charleroi B begon de competitie met 7/18 maar speelde nog niet tegen een team dat te vergelijken is met La Louvière op vlak van kwaliteit. Deze bookmaker onderschat La Louvière hier lichtjes in de odds, zeker in een thuiswedstrijd waar het altijd kan rekenen op veel steun van het thuispubliek. Odds van 1.70 zijn hier iets te hoog, andere (buitenlandse) bookmakers bieden deze weddenschap aan voor gemiddeld 1.58.

| Arsenal-Tottenham

01 Oct, 2022 om 13:30
Robin Betmanbegins
Competitie
Premier League
Wedtip
Kane 1+ shots on target
Odds
1.7
Units
2 (0.4%)

Kane schot dit seizoen in 7 van de 7 Premier League wedstrijden minstens 1x op doel. Vorig seizoen haalde hij deze line in 28 van zijn 36 Premier League basisplaatsen. Gecombineerd zouden dit odds van rond de 1.23 moeten betekenen. Bookmakers verwachten zaterdag een 4-5 tal schoten op doel van Tottenham. Odds van 1.70 zijn hier duidelijk te hoog, Bet365 bied deze weddenschap aan voor 1.30, en heeft een under line op 1.5 schoten op doel.

| Speler maakt deel uit van selectie België op het WK

19 Nov, 2022 om 00:00
Robin Betmanbegins
Competitie
WK 2022
Wedtip
Denayer : ja
Odds
2.4
Units
2 (0.4%)

Roberto Martinez beschouwt Jason Denayer nog altijd als een potentiele basisspeler voor de Rode Duivels op het WK , Denayer is dan ook een van de weinige verdedigers met iet wat snelheid. Dit was echter op een voorwaarde : Geen club , geen WK. Vandaag werd bekend dat Denayer een één-jarig contract heeft getekend bij Shabab Al Ahli. Ook al is deze competitie niet van Europees niveau , toch lijkt dit voor Martinez voldoende te zijn om Denayer een plek in de selectie te geven. Te vinden onder "Belgian Corner & Specials".

| Twente - Vitesse

01 Oct, 2022 om 21:00
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
Eredivisie
Wedtip
Bialek meer dan 1,5 schoten
Odds
2.2
Units
2 (0.4%)

Bialek kwam tot 7 schoten bij Groningen, 2 tegen Volendam en 1 bij Utrecht.

Odds van 2.20 voor 2+ schoten van een spits van Vitesse, wat onder nieuwe coach Cocu verwacht ik weer beter zal presenteren, zijn ten alle tijden te hoog. Ook tegen een subtopper als Twente.

| Ajax - Go Ahead Eagles

01 Oct, 2022 om 20:00
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
Eredivisie
Wedtip
Tadic minder dan 2,5 schoten
Odds
1.95
Units
2 (0.4%)

In 6 van Tadic zijn 7 eredivisie wedstrijden was deze weddenschap winnend dit jaar. Vorig jaar in 22 van de 34.

Tadic is meer een man van de voorzet geworden & schiet vrijwel amper meer. Vaak wil hij nog te beslissend zijn in zijn laatste pass en zet hij de aanval te lang door. Odds van 1.95 zijn hier te hoog, ook tegen het (matige) GAE.

| NEC - Feyenoord

02 Oct, 2022 om 14:30
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
Eredivisie
Wedtip
Tannane meer dan 1,5 schoten
Odds
1.8
Units
2 (0.4%)

Tannane kwam in zijn 5 wedstrijden tot 16 schoten. In al zijn 5 wedstrijden behaalde hij deze line. Onder andere thuis tegen subtopper Twente (4) en uit bij (sub)topper AZ (2).

2 units, doordat NEC tegen Feyenoord speelt wat 1 van de sterkere ploegen van de Eredivisie is. Echter schiet Tannane thuis een stuk vaker, en neemt hij ook vrijwel alle vrije trappen, waardoor odds van 1.80 te hoog lijken.

| Beste eindklassering: Dortmund - Leipzig

10 Jun, 2023 om 21:00
Competitie
Champions League
Wedtip
Dortmund
Odds
2.1
Units
2 (0.4%)

Te vinden onder "Algemene teammarkten".

Alle bookmakers schatten Dortmund sterker in dan Leizpig, ondanks dit zet Kambi Dortmund toch als underdog in deze match-up.
Dortmund lijkt het vertrek van Erling Haaland goed te hebben opgevangen, ze begonnen sterk aan het seizoen met een 12 op 15. Bij Leipzig daarentegen loopt het veel minder vlot met slechts 5 op 15.

Beide ploegen worden hoogstwaarschijnlijk tweede in hun groep na respectievelijk City en Real Madrid. Daarna hangt het natuurlijk deels af van de loting, maar dan nog verwacht ik dat Dortmund een grotere kans heeft om door te stoten.

De odds zouden naar mijn mening meer 50-50 moeten zijn, ter vergelijking: Circus biedt deze weddenschap aan tegen een odd van 1,60.

| Unibet Boosts

01 Nov, 2022 om 12:00
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
Champions League
Wedtip
Ajax eindigt in de top 2 - Ja (champions League groep A)
Odds
2.25
Units
1 (0.2%)

1 unit, gezien de maximale staken die hier zouden zitten. Als je hier 2 units op kan zetten, zal ik dit zeker doen.

Dit is ten eerste meer een 50/50 weddenschap tussen Ajax en Napoli zou je zeggen. Echter heeft Ajax dit jaar een enorm brede selectie en heeft het ondanks dat het veel is kwijtgeraakt, prima geherinvesteerd. Napoli daarentegen is naast Insigne, Mertens en Koulibaly op de Ena laatste dag ook nog Fabio Ruiz kwijtgeraakt, de motor op het middenveld die gemist zal worden. Ook is Liverpool niet in haar allergrootst vorm en zie ik daar ook kansen voor Ajax.

| Top 4

04 Jun, 2023 om 15:00
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
Serie A
Wedtip
AS Roma
Odds
1.95
Units
2 (0.4%)

AS Roma heeft zich goed versterkt met Wijnaldum en Dybala, ook Matic is herenigt met zijn oude coach Mourinho. Verder is Roma niet heel veel spelers kwijt geraakt en lijkt de speelstijl van Mourinho er de 2e seizoenshelft / laatste maanden een stuk beter in te zitten dan aan de start van het seizoen.

De grootste concurrent voor de 4e plek lijkt Napoli. Napoli is met Koulibaly, Insigne en Mertens echter veel kwaliteit verloren en heeft daar weinig écht goeds voor teruggehaald.

| Robert Lewandowski specials

04 Jun, 2023 om 12:00
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
Toto specials
Wedtip
Lewandowski scoort 25 goals of meer in La Liga 2022/23
Odds
2
Units
2 (0.4%)

Lewandowski scoorde bij Bayern de laatste jaren 35 - 41 - 34 - 22 - 29 - 30 - 30 goals per seizoen. In 6 van zijn 7 jaar was deze weddenschap dan ook winnend.

In Spanje vallen gemiddeld wat minder goals per wedstrijd, maar ik verwacht niet dat hij opeens 9 goals (of meer) zal inleveren ten opzichte van voorgaande jaren. De spits let goed op zijn voeding en is topfit. Zeker in de thuiswedstrijden van Barca zie ik hem veel goals maken + ik verwacht dat hij hier ook 'gewoon' de penalty's op zal eisen.

Ook heeft de La Liga 2 ploegen meer in haar competitie, waardoor hij in principe 4 wedstrijden vaker de kans heeft om te scoren. Aan deze odds had ik de lijn op 30 goals verwacht ongeveer.

Op het moment is Lewa nog niet ingeschreven, maar het steeds viezer wordende Barca zal hier wel weer allerlei constructies voor verzinnen, spelers wegpesten of op een andere vage wijze hier alsnog voor zorgen.

BE: @1.90 Unibet.

| Confrontaties

28 May, 2023 om 14:30
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
Eredivisie - outrights
Wedtip
Heerenveen finisht boven Groningen
Odds
1.85
Units
2 (0.4%)

Gisteren haalde Mark van Rijswijk aan dat Groningen buiten strand Larsson om amper over spelers beschikt die een goal kunnen maken. In de vermoedelijke opstelling voor dit seizoen scoorden de overige 10 spelers maar 6 keer vorig jaar, wat erg weinig is.

Heerenveen heeft de huurperiode van van Hooijdonk kunnen verlengen, vorig jaar bewees hij met Sarr een zeer goed duo te zijn en voelden zij elkaar goed aan.

Beide ploegen hebben een nieuwe trainer aan het roer, maar bij Heerenveen zit in mijn ogen duidelijk de betere: Van Wonderen liet vorig jaar met Eagles zeer goede prestaties zien, terwijl Wormuth met Heracles degradeerde en matig voetbal liet zien.

Vorig jaar eindigde Heerenveel al met 5 punten meer dan Groningen, met vrijwel dezelfde selectie en een betere coach verwacht ik dit jaar wederom een beter Heerenveen dan Groningen.

| Topscorer Crystal Palace

26 May, 2023 om 16:00
Competitie
Premier League
Wedtip
Wilfried Zaha
Odds
2.1
Units
2 (0.4%)

Wilfried Zaha was de afgelopen twee seizoenen al topscorer voor Crystal Palace, vorig seizoen zelfs met grote voorsprong (14 goals vs 8 goals). Crystal Palace trok ook geen nieuwe, aanvallende krachten aan waardoor de goals nog steeds van Zaha zullen moeten komen, die ook nog eens de vaste strafschopnemer is.

In de voorbereiding wist Zaha trouwens al 4 keer het net te vinden, niemand doet beter bij Palace.

Andere bookmakers zitten allemaal op een odd van 1,90.

| Aantal gewonnen punten Brentford

28 May, 2023 om 16:00
Competitie
Premier League
Wedtip
Meer dan 40,5
Odds
2.1
Units
3 (0.6%)

Afgelopen seizoen haalde promovendus Brentford al 46 punten, maar als we kijken naar de "expected points", hadden ze zelfs 56 punten verdiend. Hiermee zouden ze zo maar even 7e zijn geëindigd in de Premier League.

Qua transfers bleef het deze zomer vrij rustig bij The Bees: Christian Eriksen vertrok en enkele bescheiden nieuwkomers als Ben Mee, Hickey en Strakosha werden aangetrokken. Verder blijft het het sterke collectief van afgelopen seizoen.

Andere bookmakers bieden een odd van 1,72 voor een line over 39,5 punten.

| LaLia - w/o Real Madrid & Barcelona - Winner-LaLiga 22/23

04 Jun, 2023 om 01:00
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
Spanje LaLiga
Wedtip
Atletico Madrid
Odds
1.86
Units
3 (0.6%)

Deze weddenschap is al sinds 2012/2013 winnend voor de grootste uitdager van Barca & Real, 10 seizoenen op rij dus.

Voor mij is er geen reden tot verandering en verwacht ik dit jaar wederom Atletico minimaal in de top 3, buiten barca en real om.
Molina is aangeschaft, evenals Witsel. Verder zijn Morata en Saul terug van verhuurperiodes, wat extra mogelijkheden biedt.

Grootste uitdager Sevilla heeft zich tot dusver amper versterkt en is met Kounde en Diego Carlos het hart van haar defensie kwijtgeraakt.

Odds van 1.86 lijken hier te hoog, Unibet zit met odds van 1.50 dan ook een stuk lager en reëler.

| Thomas Muller totaal aantal doelpunten

27 May, 2023 om 15:30
Competitie
Bundesliga
Wedtip
Over 7.5
Odds
1.7
Units
4 (0.8%)

Nu Lewandowski weg is bij Bayern Munchen verwachten we dat Muller alle penalty's zal nemen. Daarnaast heeft Bayern door het vertrek van Lewandowski geen echte afmaker meer, waardoor andere spelers, waaronder Muller, de goals zullen moeten maken dit seizoen. In de vorige 3 seizoenen scoorde Muller 8, 11 en 8 goals. Bayern kreeg 5 penalty's afgelopen seizoen wat een extra 4/5 goals zou opleveren voor Muller.

| Utrecht - Twente

28 May, 2023 om 14:30
Competitie
Eredivisie
Wedtip
Twente eindigd boven Utrecht
Odds
2.4
Units
2 (0.4%)

Twente eindigde afgelopen seizoen maar liefst 21 punten boven FC Utrecht. Voor Twente geldt dezelfde redenatie als in de vorige tip. FC Utrecht behoudt ook ongeveer dezelfde selectie als in vorig seizoen. Echter is Quinten Timber wel een belangrijke speler die de club verlaat. Daarintegen heeft Utrecht zich wel verstrekt met Luuk Brouwers en Bas Dost. Wederom lijken de odds hier te veel gebaseerd te zijn op het verleden. Een odd van 2,40 lijkt ons hier zeker te hoog.

| Twente vs Vitesse

28 May, 2023 om 14:30
Competitie
Eredivisie
Wedtip
Twente eindigd boven Vitesse
Odds
1.9
Units
2 (0.4%)

Twente eindigde afgelopen seizoen maar liefst 17 punten boven Vitesse. Bij de selectie van Twente is er vrij weinig veranderd. Zo zijn sterkhouders zoals van Wolfswinkel en Unnerstal gebleven. Verder zijn leenspelers Vlap en Sadilek officieel door Twente overgenomen. Bij Vitesse is er daarintegen wel enorm veel veranderd. Zoals Flip al vermeldde zijn Openda, Bazoer, Doekhi, Rasmussen en Dasa vertrokken en zijn er nietecht noemenswaardige vervangers aangetrokken. Deze odds lijken meer gebaseerd op het iets verdere verleden. Bingoal zit hier een stukje lager met 1,75

| Jamie Vardy

28 May, 2023 om 16:00
Competitie
Premier League
Wedtip
Meer dan 11,5 doelpunten
Odds
1.8
Units
2 (0.4%)

Vardy haalde deze line met gemak in zijn laatste 7 seizoenen, zelfs afgelopen seizoen scoorde hij 15 goals in slechts 20 basisplaatsen door een blessure. Nu zijn zijn blessurezorgen volledig achter de rug en Leicester haalde ook geen extra concurrentie voor de spitspositie, normaal gezien blijft hij dus ook de vaste strafschopnemer.

Andere bookmakers leggen de line iets hoger qua aantal doelpunten.

| Spelers - Totaal aantal doelpunten

28 May, 2023 om 14:30
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
Eredivisie
Wedtip
Luuk de Jong - 15 of meer
Odds
2
Units
3 (0.6%)

De odds zijn hier al ietwat gedropt, maar nog steeds het spelen waard. Kambi zit met over 19,5 aan dezelfde odds namelijk 5 goals hoger, terwijl zij ook een under line aanbieden.

De Jong speelde 5 volledige seizoenen voor PSV: hierin scoorde hij 20, 26, 8, 12 en 28 keer. In geen van deze seizoenen was hij de penaltynemer, dit zal hij dit jaar ook niet zijn, maar deze cijfers zijn dus niet vertekenend. In zijn talentvolle jaren bij Twente wist hij ook al eens 25 keer te scoren.

De Jong zal in de lucht als enorm belangrijk wapen fungeren voor PSV. Ajax en PSV worden steeds sterker en sterker ten opzichte van de rest van de Eredivisie. Ajax won afgelopen seizoenen al met bijvoorbeeld 13-0 en 9-0 van laagvliegers, wanneer PSV Gakpo behoudt zie ik PSV er ook hard op los scoren.

15 goals voor de kopsterke spits van PSV, die bij Barcelona nog liet zien het scoren niet verleerd te zijn, lijken makkelijk haalbaar.

| Ivan Toney

28 May, 2023 om 16:00
Competitie
Premier League
Wedtip
Meer dan 11,5 doelpunten
Odds
2.4
Units
1 (0.2%)

Toney haalde deze line afgelopen seizoen op de valreep met 12 doelpunten, de seizoenen daarvoor was hij ook goed bij schot met 31, 24 en 16 doelpunten in de lagere reeksen. Verder lijkt er voor Toney en Brentford niks veranderd dit seizoen, hij zal dus ook nog steeds de vaste strafschopnemer zijn.

Een odd van 2,40 geeft ons mooie value bij Unibet, odds van 1,90 (zoals bij andere bookmakers) lijken mij meer realistisch.

| Callum Wilson totaal aantal doelpunten

28 May, 2023 om 17:00
Competitie
Premier League
Wedtip
Over 9,5
Odds
1.85
Units
3 (0.6%)

Callum Wilson scoorde afgelopen seizoen 8 keer in 18 wedstrijden. Hij speelde niet alle wedstrijden, omdat hij kampte met een kuitblessure van december to mei. Hij kreeg wel direct zijn basisplaats terug toen hij in mei hersteld was. Zo speelde hij het seizoen daarvoor 26 wedstrijden en scoorde 12 keer. Met het extra budget dat Newcastle tot zijn beschikking heeft verwachten we nog meer goals van Newcastle dit seizoen. Livescore legt hier de line op 11,5 met een under, wat aangeeft dat we mooie value krijgen bij Unibet.

| Andrew Robertson

28 May, 2023 om 16:00
Competitie
Premier League
Wedtip
Meer dan 6,5 assists
Odds
1.8
Units
3 (0.6%)

Robertson haalde deze line in zijn laatste 4 seizoenen bij Liverpool, soms zelfs zeer ruim (7, 10, 11 en 12 stuks). In zijn eerste jaar bij Liverpool klokte hij af op 5 stuks na slechts 22 wedstrijden.

Verder lijkt er mij voor "Robbo" niet veel te veranderen, er is geen extra concurrentie aangetrokken voor de linksback-positie en hij zal nog steeds de hoekschoppen nemen. Verder is hij met Schotland ook niet geplaatst voor het WK van komende winter waardoor zijn seizoen niet overvol zal zijn.

Een line van 6,5 lijkt mij dan ook zeer aantrekkelijk.

| Topscorer Arsenal

28 May, 2023 om 00:00
Competitie
Premier League
Wedtip
Gabriel Jesus
Odds
1.61
Units
3 (0.6%)

Gabriel Jesus moet dé grote man gaan worden bij Arsenal voorin dit seizoen, en dat liet hij in de voorbereiding alvast merken. Hij scoorde tot nu toe al 7 keer waaronder een hattrick tegen Sevilla afgelopen weekend.
Van de huidige kern bij Arsenal scoorde niemand vorig seizoen meer dan 11 goals, Jesus scoorde er vorig jaar al 8 in slechts 21 basisplaatsen bij City. Verder lijkt Arsenal ook maar één echte diepe spits te hebben, vrijwel geen concurrentie voor Jesus dus.
Andere bookmakers zitten voor deze weddenschap op odds rond de 1,40 - 1,45.

| Everton points total

28 May, 2023 om 17:00
Competitie
Premier League
Wedtip
Over 44
Odds
2.7
Units
2 (0.4%)

Everton haalde deze line afgelopen seizoen niet met slechts 39 punten. Echter haalde Everton, zonder het seizoen 21/22, deze line wel in de afgelopen 18 jaar. Het vertrek van Richarlison is wel een nadeel voor deze weddenschap. Tot nu toe heeft Everton nog geen aankopen gedaan, maar de terugkeer van Idrissa Gueye is zo goed als zeker. Verder hoopt Everton Batshuayi over te nemen van Chelsea. Daarnaast zal Frank Lampard in tegenstelling tot vorig seizoen, waar hij plots pas in Januari coach werd van Everton, nu een frisse start kunnen maken. Pinnacle en Kambi bieden deze weddenschap aan voor odds van 2,13 en 2 met een under optie. Wat aangeeft dat we mooie value krijgen bij Bet365.

Voor Belgen beschikbaar op Circus.

| Nottingham Forest points total

28 May, 2023 om 17:00
Competitie
Premier League
Wedtip
Under 37
Odds
1.83
Units
2 (0.4%)

Nottingham Forest is na 23 jaar weer terug in de Premier League. Er zijn eigenlijk geen goede spelers vertrokken, terwijl ze wel een paar mooie aanwinsten rijker zijn, zoals: Awoniyi, Lingard, Neco Williams, Niakhaté en Dean Henderson. Echter verwachten de bookmakers nog steeds dat Nottingham Forest zal degraderen aangezien ze als 2de favoriet staan. De degradanten uit de Premier League van de afgelopen jaren haalden elke jaar minder dan 36,5 punten. Pinnacle legt de line op 33,5 voor een odd van 1,93 en Unibet voor 2,10, beide uiteraard met een over. Bet365 legt hier de line op 36,5 voor een odd van 1,83. Het verschil in aantal punten geeft aan dat we mooie value krijgen bij bet365.

| De Bruyne totaal aantal doelpunten

28 May, 2023 om 17:00
Competitie
Premier League
Wedtip
Minder dan 11,5
Odds
2
Units
3 (0.6%)

De Bruyne scoorde afgelopen seizoen weliswaar 15 goals, echter had hij maar 5,39 expected goals. Het seizoen hiervoor scoorde hij dan ook maar 6 keer. Met Haaland voorin heeft City eindelijk een echte spits en zal het minder nodig zijn voor de middenvelders om die plek op te vullen. Kambi biedt deze odd aan voor 1,6 met een over van 2,2 wat aangeeft dat we mooie value krijgen.

| Totaal aantal goals Union SG

03 May, 2023 om 15:00
Competitie
Jupiler Pro League
Wedtip
Minder dan 60,5
Odds
1.85
Units
3 (0.6%)

Union zag met Undav, Nielsen en Mazzu hun 3 belangrijkste pionnen van afgelopen seizoen vertrekken, tot nog toe haalden ze nog weinig versterkingen binnen.

Meer dan 60 doelpunten wordt vaak enkel gescoord door de top 3 à 4 in de JPL. Ik verwacht dat Union dit seizoen zeker niet zo hoog eindigt.

Te vinden bij “Outrights”

| Aantal doelpunten Michael Frey

03 May, 2023 om 15:00
Competitie
Jupiler Pro League
Wedtip
Minder dan 15,5
Odds
1.85
Units
3 (0.6%)

Michael Frey lijkt zo goed als zeker tweede keuze te worden in het systeem van Mark van Bommel na nieuwkomer Vincent Janssen. Hij zal dus veel minder minuten maken dan afgelopen seizoen.

Vorig seizoen maakte Frey dan wel 22 doelpunten, voordien lukte hij nooit meer dan 12 goals in één seizoen.

| Boost kampioen

03 May, 2023 om 20:00
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
Jupiler Pro league
Wedtip
Club Brugge
Odds
2.25
Units
1 (0.2%)

Een tip namens The Stig, die in verband met een feestje het zelf niet kan plaatsen:

Club Brugge is de laatste jaren uitgegroeid tot dé absolute sterkhouder van de Belgische competitie. Met titels in 2016, 2018, 2020, 2021 en 2022 oogt het track record van blauw-zwart indrukwekkend. Ook in jaargang 2022-2023 is Club de grote favoriet om zichzelf op te volgen als landskampioen. De Champions League miljoenen rollen opnieuw binnen en de uitgaande transfers van Charles De Ketelaere en eventueel Noa Lang zullen de clubkas alleen maar extra spijzen. Met de komst van Ferran Jutglà, Bjorn Meijer, Cyle Larin en Casper Nielsen zijn er al mooie versterkingen naar Jan Breydel gekomen, maar daar zal het zeker niet bij blijven. Een andere kapitaalkrachtige ploeg in de Jupiler Pro League is Antwerp. Ik vind de transferpolitiek van Antwerp echter vaak gekoppeld aan prestige, waardoor het rendement van de nieuwkomers al eens achterwege durft te blijven. Andere concurrenten als Anderlecht, Gent en Genk hebben een degelijke ploeg, maar komen niet in de buurt van de kern van Club Brugge. Bijkomend aspect is dat zij een stuk minder financiële middelen ter beschikking hebben. Tot slot is er geen enkele bookmaker die nog maar in de buurt komt van deze boost van 2,25. Aan value dus geen gebrek.

Opgelet: deze special is maar beschikbaar tot vanavond 23.59 uur. 1 unit, gezien de vermoedelijke maximale stakes.

| National Day Specials

04 Jun, 2023 om 12:00
Robin Betmanbegins
Competitie
Serie A
Wedtip
Lukaku & Origi total goals over 30.5
Odds
9
Units
1 (0.2%)

Deze weddenschap is te vinden onder de " National Day Specials" en is beschikbaar tot middernacht.
Lukaku scoorde in zijn laatste 2 seizoenen voor Inter 22 en 23 doelpunten, door de blessure gevoeligheid van Ibrahimovic en het drukke programma van AC Milan gaat Origi ook ongetwijfeld zijn minuten krijgen in de Serie A. Als we bij Ladbrokes de weddenschappen "Lukaku over 22.5 goals" en "Origi over 12.5 goals" combineren krijgen we een odd van 3.42. Odds van 9.00 geven dus mooie value.

| Wolverhamtpon points total outright

28 May, 2023 om 17:00
Competitie
Premier League
Wedtip
Over 44
Odds
2.4
Units
3 (0.6%)

Wolverhampton haalde in de afgelopen seizoenen: 51, 45, 59, en 57 punten. Tot nu toe hebben ze Hee-Chan Hwang gekocht en Adama Traoré is weer terug uit Barcelona. Romain Saïss is een belangrijke speler die helaas de club verlaat. Verder gaat Trincao weer terug naar Barcelona. Op dit moment staan ze er niet perse slechter of beter voor vergeleken met vorige seizoen. Kambi biedt deze weddenschap aan tegen odds van 1,85 met een under optie, wat aangeeft dat we mooie value krijgen bij Bet365.

Geen open Voetbal weddenschappen

Resultaten Voetbal

| Porto - SC Braga

Gewonnen
30 Sep, 2022 om 22:15
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
Primera Liga
Wedtip
Meer dan 6,5 kaarten
Odds
2.1
Units
2 (0.4%)

| TOTO

Verloren
30 Sep, 2022 om 20:00
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
Vrijdag KKD specials - 10 wedstrijden
Wedtip
Over 32,5 doelpunten totaal
Odds
2.2
Units
1 (0.2%)

| Graficar Beograd-Sloboda Uzice

Gewonnen
29 Sep, 2022 om 15:00
Robin Betmanbegins
Competitie
Prva Liga
Wedtip
Over 2.5 goals
Odds
1.72
Units
1 (0.2%)

| Noorwegen - Servie: verhoogde notering

Verloren
27 Sep, 2022 om 20:45
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
Nations League
Wedtip
beide teams scoren
Odds
1.8
Units
2 (0.4%)

| Portugal - Spanje

Verloren
27 Sep, 2022 om 20:45
Competitie
Nations League
Wedtip
Morata minder dan 2,5 schoten
Odds
1.65
Units
2 (0.4%)

| Malta - Israel

Gewonnen
27 Sep, 2022 om 21:00
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
Interland
Wedtip
Meer dan 2.5 goals (asian lines)
Odds
2.03
Units
2 (0.4%)

| Noorwegen-Servie

Gewonnen
27 Sep, 2022 om 20:45
Robin Betmanbegins
Competitie
Nations League
Wedtip
Mitrovic 2+ shots on target
Odds
2.65
Units
1 (0.2%)

| Zweden - Slovenie

Gewonnen
27 Sep, 2022 om 20:45
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
Nations League
Wedtip
Kulusevski meer dan 0.5 schoten op doel
Odds
1.95
Units
2 (0.4%)

| Portugal - Spanje

Verloren
27 Sep, 2022 om 20:45
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
Nations League
Wedtip
Gelijk
Odds
3.25
Units
1 (0.2%)

| Zwitserland - Tsjechie

Gewonnen
27 Sep, 2022 om 20:45
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
Nations League
Wedtip
Patrick Schik heeft 3 of meer schoten
Odds
2.3
Units
3 (0.6%)

| Engeland - Duitsland

Gewonnen
26 Sep, 2022 om 20:45
Competitie
Nations League
Wedtip
Meer dan 8,5 schoten op doel
Odds
2
Units
3 (0.6%)

| Gibraltar-Georgie

Gewonnen
26 Sep, 2022 om 20:45
Robin Betmanbegins
Competitie
Nations League
Wedtip
Kvaratskhelia scoort
Odds
2.15
Units
1 (0.2%)

| Hongarije - Italië

Verloren
26 Sep, 2022 om 20:45
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
Nations League
Wedtip
Meer dan 4,5 kaarten
Odds
1.91
Units
2 (0.4%)

| Portugal - Spanje

Gewonnen
27 Sep, 2022 om 20:45
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
Nations League
Wedtip
Meer dan 4,5 kaarten
Odds
1.87
Units
3 (0.6%)

| Denemarken - Frankrijk

Verloren
25 Sep, 2022 om 20:45
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
Nations League
Wedtip
Eriksen meer dan 0.5 schoten op doel
Odds
2
Units
2 (0.4%)

| Nederland - België

Verloren
25 Sep, 2022 om 20:45
Competitie
UEFA Nations League
Wedtip
Kevin De Bruyne 3+ shots
Odds
2.25
Units
2 (0.4%)

| Moldvavie-Liechtenstein

Verloren
25 Sep, 2022 om 15:00
Robin Betmanbegins
Competitie
Nations League
Wedtip
Nicolaescu scoort
Odds
2.3
Units
1 (0.2%)

| Oostenrijk - Kroatië

Gewonnen
25 Sep, 2022 om 20:45
Competitie
Nations League
Wedtip
Sabitzer over 2.5 schoten
Odds
3
Units
3 (0.6%)

| Nederland- België

Verloren
25 Sep, 2022 om 20:45
Competitie
Nations League
Wedtip
Dumfries scoort
Odds
10
Units
1 (0.2%)

| Nederland - België

Verloren
25 Sep, 2022 om 20:45
Competitie
Nations League
Wedtip
Nederland - België
Odds
2.87
Units
1 (0.2%)
1 2 3 214
Ondernemingsnummer: BE0696633610
Copyright @ 2021 BetmanBegins. All rights reserved.
cross