Voetbal weddenschappen

Wedden op voetbal begint bij Betmanbegins. Zo geven onze tippers gemiddeld maar liefst 123 wedtips per maand over voetbal. Binnen ons team zijn Betmanbegins, Bram & Max, Robin, Matthias, Flip Tip en Jelke gespecialiseerd in voetbalweddenschappen.

Aantal tips3356Aantal gewonnen1527Win rate45.5%Rendement15,31%Units winst1110.32

Wedden op voetbal bij Betmanbegins: populariteit van voetbalweddenschappen

Algemeen wordt aangenomen dat de moderne vorm van voetbal ontstaan is in het Verenigd Koninkrijk. In 1862 zag Notts County Football Club het levenslicht. Het is de oudste professionele voetbalclub ter wereld die tot op vandaag actief is. Ze komen uit in de National League, het vijfde niveau van het Engelse voetbal. Van de FIFA (1904) en UEFA (1954) was er toen nog lang geen sprake.

In Nederland is voetbal veruit de populairste sport die in competitieverband gespeeld wordt. Zo zijn er ruim 1 miljoen landgenoten bij de KNVB geregistreerd om de belangrijkste bijzaak van het leven te beoefenen. Dit aantal zal in de toekomst nog verder toenemen door het vrouwenvoetbal dat in de lift zit.

Het hoeft dan ook niet te verbazen dat het aanbod van Nederlandse bookmakers gedomineerd wordt door voetbalweddenschappen. Het overgrote deel van de sportliefhebbers is immers geïnteresseerd in wedden op voetbal. Stilaan duiken er ook weddenschappen over het vrouwenvoetbal op, maar dit aanbod ligt nog mijlenver achter op het mannenvoetbal.

Wedden op voetbal bij Betmanbegins: de gemiddelde gespeelde odds

Binnen ons team van Betman tippers is quasi iedereen verliefd op het spelletje met de bal en is wedden op voetbal dan ook hun favoriete onderdeel van sportweddenschappen. Dit gegeven in combinatie met het grote aanbod bij de bookmakers zorgt ervoor dat een kleine 70% van al onze tips bestaat uit voetbalweddenschappen.

De gemiddelde gespeelde odds op voetbal zijn 2,74. Dit lijkt op het eerste gezicht misschien een relatief hoge notering, maar de hoogte van de quotering doet er niet toe. Odds van 1,30 kunnen op lange termijn net zo winstgevend zijn als odds van 15. Het is dus belangrijk om je niet te beperken tot uitsluitend lage of net heel hoge odds.

Wedden op voetbal bij Betmanbegins: de hoogste winnende odds en meeste units winst

De hoogste winnende odds bij wedden op voetbal staan tot op heden op naam van Jelke. Op 4 september 2021 plaatste onze tipper een inzet van één unit op een kaart en een goal op naam van Emin Makhmudov. De bookmaker had hier namelijk een waanzinnige notering van 59,73 opgeplakt. Op bezoek bij Ierland trof de middenvelder van Azerbeidzjan net voor de rust raak en enkele minuten voor affluiten liep hij tegen een gele kaart aan. Zo konden Jelke en al zijn volgers een prachtig aantal van 58,73 units winst op hun rekening bijschrijven. Opgelet: sinds 1 oktober 2020 is het voor Nederlanders niet langer mogelijk om te wedden op kaarten.

Wat betreft het aantal units winst steekt één voetbalweddenschap er met kop en schouders bovenuit. Zo wisten Bram & Max op 2 januari 2021 correct te voorspellen dat Rúben Neves van Wolverhampton van binnen de zestien zou scoren op bezoek bij Brighton & Hove Albion. Het ging hier duidelijk om een verkeerde inschatting van de bookmaker, aangezien Neves de penalty’s voor zijn rekening nam en de aangeboden odds van 46 dan ook veel te hoog waren. Ons tippersduo profiteerde hier optimaal van en zette 4 units in. Het resultaat? Een fenomenale winst van maar liefst 180 units.

Wedden op voetbal bij Betmanbegins: voetbalcompetities waar het meest op getipt wordt

Eerst en vooral is het essentieel om te vermelden dat de voetbalcompetitie waarop ingezet wordt er niet toe doet. Als er een value weddenschap geplaatst kan worden, maakt het immers niet uit of het om de finale van de Champions League of een wedstrijd in de Ierse tweede klasse gaat.

Dat gezegd hebbende komen de vijf grootste voetbalcompetities uitvoerig aan bod bij onze Betman tippers. De Premier League (Engels voetbal), La Liga (Spaans voetbal), de Bundesliga (Duits voetbal), de Serie A (Italiaans voetbal) en de Ligue 1 (Frans voetbal) hebben met elkaar gemeen dat ze wereldwijd bekeken worden. Dat brengt een groot aanbod aan wedmogelijkheden met zich mee, waar geregeld opportuniteiten liggen. Deze liggen doorgaans niet bij de populaire 1X2 weddenschappen, maar wel bij de minder gebruikelijke wedmarkten. Zo zal je in onze community veel vaker voorspellingen over schoten (op doel) voorbij zien komen.

Voorgaande is ook van toepassing op de grote Europese voetbalcompetities. De Champions League, de Europa League en de Conference League passeren eveneens geregeld de revue. Daarnaast is er vanzelfsprekend extra aandacht voor onze eigen nationale competitie, de Eredivisie. Tot slot houden we ook de Jupiler Pro League, de Belgische voetbalcompetitie, nauwlettend in de gaten.

Wedden op voetbal bij Betmanbegins: voetbalteams waar het meest op getipt wordt

We vallen in herhaling, maar ook hier maken we graag even de kanttekening dat het voetbalteam waarop je inzet in feite irrelevant is. Al spreekt het voor zich dat je als Nederlander meer informatie voorhanden hebt over de Eredivisie dan pakweg over de eerste klasse uit Oezbekistan. Toch wil dat niet zeggen dat het gemakkelijker is om winstgevend te wedden op voetbal dichtbij huis. Nederlandse bookmakers beschikken logischerwijs immers ook over veel meer informatie over de teams uit de buurt.

Het tegendeel is zelfs waar: het is eenvoudiger om succesvol te wedden op voetbalploegen die veel minder gevolgd worden door de gemiddelde voetballiefhebber in Nederland. Net omdat er minder aandacht voor is, zijn de inzetten op deze onbekende teams ook beperkt. Bijgevolg is de nauwkeurigheid van deze odds geen prioriteit voor de bookmakers uit ons land en dus kan je er gemakkelijker fouten opsporen in de noteringen.

De populairste clubs wereldwijd kunnen ook bij onze Betman tippers op de nodige belangstelling rekenen. Denk hierbij aan Real Madrid, FC Barcelona, Manchester United, Arsenal, Liverpool, Chelsea, Manchester City, Bayern München, PSG, Juventus en vele anderen. Binnen de eigen landsgrenzen gaat Ajax met het meeste aandacht lopen en zijn het PSV en Feyenoord die het podium vervolledigen. Al kunnen we stellen dat er weddenschappen op alle ploegen uit de Eredivisie getipt worden. In België zijn het Club Brugge, Anderlecht en Standard die met de meeste voorspellingen aan de haal gaan.

Wedden op voetbal bij Betmanbegins: bookmakers waar het meest op getipt wordt

Omdat elke aanbieder van sportweddenschappen de mogelijkheid biedt om te wedden op voetbal zal je tips bij elke legale bookmaker in Nederland zien passeren. Al moet het gezegd dat de ene bookmaker vaker voorbijkomt dan de andere. In Nederland is bet365 het populairste bij onze Betman tippers, gevolgd door Jack's en Bingoal. Op plaatsen 4, 5 en 6 vinden we Toto, Circus en ZEbet terug. Tot slot maken Betcity, LiveScoreBet en Holland Casino het rijtje compleet.

In België staat Unibet met stip op nummer 1. Daarna is er een drietal van bookmakers dat bij elkaar in de buurt ligt. Het gaat om betFIRST, Bwin en Bingoal. Andere legale Belgische bookmakers die aan bod komen zijn: Circus, Betway, Blitz, ZEbet en Ladbrokes.

| Libertad - Athletico PR

06 Jul, 2022 om 02:30
Competitie
Copa Libertadoras
Wedtip
Meer dan 5.5 kaarten
Odds
1.72
Units
4 (0.8%)

Zoals Flip al aangaf staan er de komende nacht de returns voor de Copa Libertadores op het programma.

Zo ook het duel tussen Libertad en Athletico PR. Het heenduel werd 2-1 voor Athletico dus alles is nog mogelijk.
Het leuke is dat beide teams ook bij elkaar in de groepsfase zaten. Libertad won toen thuis met 1-0 en Athletico won toen thuis met 2-0. Deze ploegen liggen dus dicht bij elkaar.

In de groepsfase vielen er toen 5 en 9 kaarten. Vorige week vielen er maar 3 kaarten; in mijn optiek ook de reden waarom deze odd aan de hoge kant is.

De scheidsrechter is A. Cunha. Deze meneer uit Uruguay neemt vaak meerdere setjes kaarten mee het veld op. Zijn gemiddelde ligt op precies 7 kaarten dit seizoen in alle competities.

In een wedstrijd tussen gelijkwaardige teams, met grote belangen en een strenge scheidsrechter verwacht ik minstens 6 kaarten.

Veel succes!

| Nederland (D) - Zweden (D)

09 Jul, 2022 om 21:00
Competitie
UEFA Dames Euro
Wedtip
Zweden (D) wint + meer dan 0.5 doelpunten
Odds
2.94
Units
4 (0.8%)

De normale odds voor deze Bet Builder zijn 2,55 maar met de 25% profit boost bij Jacks ontvangen we odds van 2,94. Nederland is niet in goede vorm maar eigenlijk valt het spel sinds de Olympische Spelen al tegen. Verdedigend zijn ze kwetsbaar en aanvallend is het erg afhankelijk van Miedema, die weinig steun krijgt van haar teamgenoten. Zweden heeft een sterk team en ik verwacht dat ze goed zullen inspelen op de zwakke plekken van Nederland.

| Transfers Antony (01-09-2022) Club van de speler op deze datum

31 Aug, 2022 om 23:00
Competitie
Specials
Wedtip
Ajax
Odds
4
Units
2 (0.4%)

De Telegraaf en VI (doorgaans twee zeer betrouwbare bronnen binnen Ajax) hebben laten weten dat Timber, Martinez en Antony alleen voor 'krankzinnig hoge bedragen' verkocht kunnen worden.

Antony beschikt binnen Ajax nog voor een contract voor 3 jaar (tot de zomer van 2025). Met wat hij de afgelopen CL heeft laten zien verwacht ik dat Ajax heel hoog gaat zitten qua vraagprijs, met minstens 60 á 80 miljoen. Zeker omdat hij ook Braziliaans international is. Dát hij international is, vergroot i.m.o. de kans op een langer verblijf in Amsterdam. Het WK begint in november al en bij Ajax is hij zo goed als verzekert van een basisplaats. Wanneer hij naar een andere ploeg gaat, met grotere concurrenten, is de kans best groot dat hij daar op een zijspoor belandt.

De enige ploeg die tot dusver interesse heeft getoond is Manchester United. Gisteren waren de geruchten van the Sun dat zij 46 miljoen geboden zouden hebben, daar waar Ajax zeer waarschijnlijk véél meer zal vragen. Het verschil tussen vraagprijs en geboden bedrag is zeer groot dus, en the Sun is doorgaans niet de meest betrouwbare bron.
Ook verwacht ik dat United zich meer zal versterken op het middenveld met bijvoorbeeld de Jong / Eriksen, of in de verdediging. Met Sancho, Rashford en Elanga heeft het 3 buitenspelers en de nadruk lijkt daar niet per se op te liggen.

Kortom, odds van 4 lijken hier aan de hoge kant. Odds van 1.20 doen vermoeden alsof de transfer al zo goed als rond is, daar waar dat verre van het geval is.

| transfers

31 Aug, 2022 om 23:59
Competitie
Specials
Wedtip
Haller naar Dortmund
Odds
4.5
Units
7 (1.4%)
Geen open Voetbal weddenschappen

Resultaten Voetbal

| New York Red Bulls - Atlanta United FC

Verloren
01 Jul, 2022 om 02:00
Competitie
MLS
Wedtip
Meer dan 24,5 schoten
Odds
2.05
Units
2 (0.4%)

| Fortaleza - Estudiantes

Verloren
01 Jul, 2022 om 02:30
Competitie
Copa Libertadoras
Wedtip
Meer dan 6.5 kaarten
Odds
2.18
Units
2 (0.4%)

| Club Atletico Talleres - CA Colon de Santa Fe

Verloren
30 Jun, 2022 om 00:15
Competitie
Copa Libertadores
Wedtip
Meer dan 6,5 kaarten
Odds
2.4
Units
2 (0.4%)

| Seattle Sounders - CF Montreal

Gewonnen
30 Jun, 2022 om 04:00
Competitie
MLS
Wedtip
Meer dan 2,5 goals (asian lines)
Odds
1.92
Units
3 (0.6%)

| Go Ahead Eagles - PAOK

Gewonnen
29 Jun, 2022 om 19:00
Competitie
Vriendschappelijk
Wedtip
POAK wint 1ste helft
Odds
2.43
Units
1 (0.2%)

| Brugge - Lierse Kempenzonen

Verloren
29 Jun, 2022 om 15:30
Competitie
Vriendschappelijke wedstrijd
Wedtip
Lierse Kempenzonen wint
Odds
15
Units
1 (0.2%)

| FK Bodo/Glimt - Aelesund

Verloren
26 Jun, 2022 om 18:00
Competitie
Eliteserien
Wedtip
Beide teams scoren
Odds
1.71
Units
3 (0.6%)

| Changchun Yatai - Henan Songshan Longmen

Verloren
20 Jun, 2022 om 11:30
Competitie
Super League
Wedtip
Over 2,5 goals (asian lines)
Odds
2.17
Units
3 (0.6%)

| Tromsø - Haugesund

Gewonnen
19 Jun, 2022 om 18:00
Competitie
Eliteserien
Wedtip
Minder dan 2,5 kaarten
Odds
2.25
Units
2 (0.4%)

| Atlanta United - Inter Miami

Verloren
19 Jun, 2022 om 21:00
Competitie
MLS
Wedtip
Beide teams scoren
Odds
1.75
Units
3 (0.6%)

| Tenerife - Girona

Gewonnen
19 Jun, 2022 om 21:00
Competitie
LaLiga 2
Wedtip
Meer dan 5.5 kaarten
Odds
1.61
Units
5 (1.%)

| New England Revolution - Orlando City

Verloren
16 Jun, 2022 om 01:30
Competitie
MLS
Wedtip
Beide teams scoren en over 2,5 goals
Odds
2
Units
2 (0.4%)

| Duitsland - Italië

Gewonnen
14 Jun, 2022 om 20:45
Competitie
Nations League
Wedtip
Jonas Hoffman over 0.5 shots on target
Odds
2.5
Units
2 (0.4%)

| Nederland - Wales

Verloren
14 Jun, 2022 om 20:45
Competitie
Nations League
Wedtip
Daniel James over 0.5 shots on target
Odds
2.75
Units
1 (0.2%)

| Engeland - Hongarije

Verloren
14 Jun, 2022 om 20:45
Competitie
Nations League
Wedtip
Attila Szalai meer dan 1.5 tackles
Odds
2
Units
2 (0.4%)

| Nederland / Wales

Verloren
14 Jun, 2022 om 20:45
Competitie
UEFA Nations League
Wedtip
Koopmeiners scoort als eerste voor NL
Odds
15
Units
1 (0.2%)

| Nederland / Wales

Verloren
14 Jun, 2022 om 20:45
Competitie
UEFA Nations League
Wedtip
Koopmeiners eerste doelpuntenmaker
Odds
20
Units
1 (0.2%)

| Engeland - Hongarije

Gewonnen
14 Jun, 2022 om 20:45
Competitie
Nations League
Wedtip
Roland Sallai meer dan 1.5 schoten
Odds
1.83
Units
2 (0.4%)

| Nederland - Wales

Verloren
14 Jun, 2022 om 20:45
Competitie
Nations League
Wedtip
Koopmeiners scoort
Odds
7.25
Units
1 (0.2%)

| Engeland - Hongarije

Gewonnen
14 Jun, 2022 om 20:45
Competitie
Uefa Nations League
Wedtip
Adam Szalai minder dan 1.5 schoten
Odds
2
Units
3 (0.6%)
1 2 3 183
Ondernemingsnummer: BE0696633610
Copyright @ 2021 BetmanBegins. All rights reserved.
cross