bet365 weddenschappen

Onze tippers zullen je voorzien van de beste wedtips aan de hoogste odds die te spelen zijn bij bookmaker bet365. Je kan deze sportweddenschappen volledig gratis volgen via Telegram of Facebook.

Beschikbaar in Nederland
Aantal tips1136Aantal gewonnen546Win rate48.06%Rendement9,33%Units winst200.49Wedsite bet365

Bet365 wedtips

Bet365 is de op één na populairste bookmaker waarop ons teams tips geeft. Je kan deze sportweddenschappen volledig gratis volgen via Telegram of Facebook.

Bet365 welkomstbonus

Alleen voor 24+
Als je je aanmeldt bij bet365 krijg je tot 100 euro aan free bets als welkomstbonus. Dit werkt als volgt:

• In de eerste 30 dagen na je aanmelding moet je een storting doen
• Je zet het gehele gestorte bedrag (tot maximum 100 euro) in op kwalificerende weddenschappen, dit hoeft niet in één keer en kan dus verspreid worden over verschillende weddenschappen
• Zodra je dit gedaan hebt, is je free bet vrijgespeeld en wordt deze aan je account toegevoegd
• Als je account 90 dagen inactief is, zullen de free bets vervallen

De kwalificerende weddenschap moet aan de volgende voorwaarden voldoen:

• De weddenschap moet een minimale notering van 1,20 hebben
• Bet365 accepteert het niet als je de bonus probeert vrij te spelen door op beide kanten van een weddenschap in te zetten. Bijvoorbeeld A wint van B en B wint van A bij dezelfde wedstrijd om zo je verlies te minimaliseren bij het vrijspelen van de bonus. Doe je dit toch, dan telt alleen de weddenschap met de hoogste inzet
• Ook bij een (gedeeltelijke) cash out zal het uitgecashte deel niet meetellen in het vrijspelen van de welkomstbonus

Voor nog meer details over de bet365 welkomstbonus verwijzen we je graag verder naar deze uitleg op hun site.

Bet365 voordelen voor bestaande spelers

Voor meer dan 80 competities biedt bet365 de mogelijkheid voor een vroege uitbetaling bij 2 goals voorsprong en krijg je je inzet terug bij een 0-0 gelijkspel.

Wat houdt dit precies in?
Bij een weddenschap op de 1X2 markt zal je de opties 'eindresultaat' en 'eindresultaat met verbeterde kansen' terugvinden. De odds van 'eindresultaat met verbeterde kansen' liggen iets hoger, terwijl de weddenschap op het eerste gezicht hetzelfde lijkt. Het verschil is dat je bij de gewone 'eindresultaat' noteringen twee voordelen hebt. Eest en vooral is een weddenschap op team X winnend van zodra de ploeg in kwestie met twee goals verschil leidt. Zelfs als ze uiteindelijk nog gelijkspelen of verliezen. Ten tweede ben je verzekerd tegen de brilscore. Bij een 0-0 eindstand is je weddenschap void en krijg je je volledige inzet terug.

Een ander mooi voordeel is dat bet365 weddenschappen op spelers in bepaalde gevallen terugbetaalt als free bet. Hiervan is sprake wanneer de speler waarop je hebt ingezet voor de rust gewisseld wordt. Dit geldt voor onderstaande wedmarkten:

• Eerste doelpuntenmaker
• Laatste doelpuntenmaker
• Doelpuntenmaker - Willekeurig moment / Scoort op een willekeurig moment
• Volgende doelpuntenmaker (alleen eerste doelpunten)
• Scoort twee of meer doelpunten / Scoort 2 of meer
• Scoort drie of meer doelpunten / Scoort een hattrick
• Scorecast
• Scorecast - Willekeurig moment
• Wincast
• Timecast
• 1e helft - Scorecast
• Team - Eerste doelpuntenmaker
• Team - Laatste doelpuntenmaker
• Man of the Match

Bet365 mobiel wedden

De site van bet365 is erg overzichtelijk en eenvoudig in gebruik. Om gebruik te maken van de applicatie, ga je via je mobiel naar de website. Op de hoofdpagina zul je dan de optie zien om de bet365 app te downloaden.

Bet365 livestreams

Bet365 biedt heel wat uiteenlopende sportevenementen aan via zijn livestreams. Ze zijn hiervoor wel afhankelijk van derde partijen. Dit heeft te maken met uitzendrechten die ze vaak zelf niet bezitten. Het verschilt dus erg per sport welke livestreams beschikbaar zijn, maar het is alsnog een leuk voordeel van bet365. Zo kan je op dit moment quasi alle tenniswedstrijden streamen bij de bookmaker met Britse roots en zal ook de voetbalfan niets tekortkomen. Als je een sportweddenschap plaatst en deze live wil volgen, is het altijd een goed idee om de bet365 livestreams te checken.

Bet365 klantendienst

De klantenservice van bet365 kan op vier verschillende manieren bereikt worden:

• Nederlandse live chat 24 uur per dag 7 dagen in de week
• Telefonisch via 0800 0201 652
• E-mail via support-ned@customerservices365.com
• Web Message via de inbox van uw spelersaccount

Alle mogelijkheden zijn 24/7 bereikbaar.

Bet365 sportaanbod

Bet365 heeft een enorm assortiment aan sportweddenschappen. Zo kan je als speler inzetten op meer dan 35 verschillende sporten. Vooral het aanbod voor voetbal, tennis en basketbal is erg ruim. Bij het voetbal zijn er bij de grotere wedstrijden enorm veel player props beschikbaar. Van schoten tot passes en tackles, voor elk wat wils.

In de bet builder van bet365 kan je het met deze player props - maar ook met gebruikelijke weddenschappen - zo gek maken als je zelf wil. Je kan er werkelijk alles combineren dat het een lieve lust is.

In advertenties pakt bet365 graag uit met het feit dat ze het meest uitgebreide live aanbod van Nederland aanbieden. Daarnaast beschikken ze over een Cash Out-functie, waar je zowel live als vóór de wedstrijd gebruik van kan maken.

Bet365 sportreglement

Bet365 handelt elke weddenschap af op basis van de gegevens van statistiekenprovider Opta. In je betslip kun je bij weddenschappen op doelpuntenmakers aangeven of je wil dat de weddenschap gevoid wordt als de speler niet start. Voor schoten en andere player props is dit niet mogelijk en zal je weddenschap automatisch ongeldig verklaard worden als de speler in kwestie niet start.

Bet365 payback

Betmanbegins deed onlangs een studie naar de uitbetalingspercentages bij Nederlandse bookmakers. Hieruit blijkt dat bet365 een gemiddelde payback hanteert. Het uitbetalingspercentage verschilt erg per competitie en per type wedmarkt. Het belang van odds vergelijken kan dus niet genoeg benadrukt worden.

Bet365 uitbetaling

Betmanbegins deed onlangs een studie naar de snelheid van uitbetaling bij Nederlandse bookmakers. Hieruit blijkt dat bet365 bijna altijd op de dag zelf uitbetaalt. Enkel in het weekend zou het tot maandag kunnen duren vooraleer je je geld ontvangt.

Bet365 bonuscode

Binnen Betmanbegins krijgen we geregeld de vraag of er een bet365 bonuscode beschikbaar is voor Nederland. In het verleden maakte deze alombekende aanbieder van sportweddenschappen geregeld gebruik van een bonuscode, maar de laatste tijd zien we deze nog maar zelden opduiken.

De bet365 bonuscode is met andere woorden een beetje in onbruik geraakt en wordt tegenwoordig vervangen door welkomstbonussen waarbij je zelf geen code meer handmatig moet invullen. In plaats daarvan wordt je beloning bij aanmelding automatisch doorgevoerd. Nieuwe bet365-spelers kunnen via deze link bijvoorbeeld tot 100 euro aan free bets ontvangen zonder dat hier een bonuscode aan te pas komt.

Wil dit dan zeggen dat er nooit nog een bet365 bonuscode voor Nederland zal opduiken? Dat is geen zekerheid, aangezien bet365 tijdens het aanmeldproces nog steeds een veld met "bonuscode" vermeldt. Op dit moment is er echter geen bet365 bonuscode voor Nederland voorhanden. Als dit in de toekomst verandert, zullen we deze pagina zo snel mogelijk updaten.

Bet365 conclusie

Bet365 is één van de grootste bookmakers ter wereld. Hun wedaanbod is enorm en de site is gebruiksvriendelijk.

Met een prima welkomstbonus en veel verschillende odds boosts is er aan promoties geen gebrek. Buiten het wedden om beschikt bet365 over een goed bereikbare klantenservice en is er een breed aanbod aan livestreams voorhanden.

Onze conclusie is dan ook dat we iedereen aanraden om een account aan te maken bij bet365.

Eindoordeel: ★★★★☆ (4 op 5)

| Spelers - Totaal aantal doelpunten

28 May, 2023 om 14:30
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
Eredivisie
Wedtip
Luuk de Jong - 15 of meer
Odds
2.00
Units
3 (0.6%)

De odds zijn hier al ietwat gedropt, maar nog steeds het spelen waard. Kambi zit met over 19,5 aan dezelfde odds namelijk 5 goals hoger, terwijl zij ook een under line aanbieden.

De Jong speelde 5 volledige seizoenen voor PSV: hierin scoorde hij 20, 26, 8, 12 en 28 keer. In geen van deze seizoenen was hij de penaltynemer, dit zal hij dit jaar ook niet zijn, maar deze cijfers zijn dus niet vertekenend. In zijn talentvolle jaren bij Twente wist hij ook al eens 25 keer te scoren.

De Jong zal in de lucht als enorm belangrijk wapen fungeren voor PSV. Ajax en PSV worden steeds sterker en sterker ten opzichte van de rest van de Eredivisie. Ajax won afgelopen seizoenen al met bijvoorbeeld 13-0 en 9-0 van laagvliegers, wanneer PSV Gakpo behoudt zie ik PSV er ook hard op los scoren.

15 goals voor de kopsterke spits van PSV, die bij Barcelona nog liet zien het scoren niet verleerd te zijn, lijken makkelijk haalbaar.

| Everton points total

28 May, 2023 om 17:00
Competitie
Premier League
Wedtip
Over 44
Odds
2.70
Units
2 (0.4%)

Everton haalde deze line afgelopen seizoen niet met slechts 39 punten. Echter haalde Everton, zonder het seizoen 21/22, deze line wel in de afgelopen 18 jaar. Het vertrek van Richarlison is wel een nadeel voor deze weddenschap. Tot nu toe heeft Everton nog geen aankopen gedaan, maar de terugkeer van Idrissa Gueye is zo goed als zeker. Verder hoopt Everton Batshuayi over te nemen van Chelsea. Daarnaast zal Frank Lampard in tegenstelling tot vorig seizoen, waar hij plots pas in Januari coach werd van Everton, nu een frisse start kunnen maken. Pinnacle en Kambi bieden deze weddenschap aan voor odds van 2,13 en 2 met een under optie. Wat aangeeft dat we mooie value krijgen bij Bet365.

Voor Belgen beschikbaar op Circus.

| Nottingham Forest points total

28 May, 2023 om 17:00
Competitie
Premier League
Wedtip
Under 37
Odds
1.83
Units
2 (0.4%)

Nottingham Forest is na 23 jaar weer terug in de Premier League. Er zijn eigenlijk geen goede spelers vertrokken, terwijl ze wel een paar mooie aanwinsten rijker zijn, zoals: Awoniyi, Lingard, Neco Williams, Niakhaté en Dean Henderson. Echter verwachten de bookmakers nog steeds dat Nottingham Forest zal degraderen aangezien ze als 2de favoriet staan. De degradanten uit de Premier League van de afgelopen jaren haalden elke jaar minder dan 36,5 punten. Pinnacle legt de line op 33,5 voor een odd van 1,93 en Unibet voor 2,10, beide uiteraard met een over. Bet365 legt hier de line op 36,5 voor een odd van 1,83. Het verschil in aantal punten geeft aan dat we mooie value krijgen bij bet365.

| Wolverhamtpon points total outright

28 May, 2023 om 17:00
Competitie
Premier League
Wedtip
Over 44
Odds
2.40
Units
3 (0.6%)

Wolverhampton haalde in de afgelopen seizoenen: 51, 45, 59, en 57 punten. Tot nu toe hebben ze Hee-Chan Hwang gekocht en Adama Traoré is weer terug uit Barcelona. Romain Saïss is een belangrijke speler die helaas de club verlaat. Verder gaat Trincao weer terug naar Barcelona. Op dit moment staan ze er niet perse slechter of beter voor vergeleken met vorige seizoen. Kambi biedt deze weddenschap aan tegen odds van 1,85 met een under optie, wat aangeeft dat we mooie value krijgen bij Bet365.

Geen open bet365 weddenschappen

Resultaten bet365

| Spanje v Duitsland

Verloren
27 Nov, 2022 om 20:00
Competitie
WK 2022
Wedtip
Gundogan eerste doelpuntenmaker + meer dan 0,5 doelpunten
Odds
18.50
Units
1 (0.2%)

| Frankrijk - Denemarken

Verloren
26 Nov, 2022 om 17:00
Competitie
WK 2022
Wedtip
Kristensen under 44.5 passes
Odds
1.83
Units
2 (0.4%)

| Tunesië - Australië

Verloren
26 Nov, 2022 om 11:00
Competitie
WK 2022
Wedtip
Montassar Talbi under 0.5 schoten
Odds
1.90
Units
3 (0.6%)

| Tunesië-Australië

Gewonnen
26 Nov, 2022 om 11:00
Robin Betmanbegins
Competitie
WK 2022
Wedtip
Australië under 3.5 shots on target
Odds
2.00
Units
1 (0.2%)

| Tunesië - Australië

Gewonnen
26 Nov, 2022 om 11:00
Competitie
WK 2022
Wedtip
Aziz Behich under 0.5 schoten
Odds
1.90
Units
3 (0.6%)

| Wales - Iran

Verloren
25 Nov, 2022 om 11:00
Competitie
WK 2022
Wedtip
Under 22.5 schoten
Odds
1.90
Units
2 (0.4%)

| Wales - Iran

Verloren
25 Nov, 2022 om 11:00
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
WK
Wedtip
Wales meer dan 14,5 tackles
Odds
2.00
Units
2 (0.4%)

| Brazilië - Servië

Verloren
24 Nov, 2022 om 20:00
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
WK
Wedtip
Strahinja Pavlovic meer dan 40,5 passes
Odds
1.83
Units
2 (0.4%)

| Brazilië - Servië

Gewonnen
24 Nov, 2022 om 20:00
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
WK
Wedtip
Brazilië meer dan 16,5 tackles
Odds
2.00
Units
2 (0.4%)

| Uruguay - Zuid-Korea

Gewonnen
24 Nov, 2022 om 14:00
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
WK
Wedtip
Uruguay meer dan 14,5 tackles
Odds
1.80
Units
2 (0.4%)

| Zwitserland - Kameroen

Gewonnen
23 Nov, 2022 om 11:00
Competitie
WK 2022
Wedtip
Minder dan 22.5 schoten
Odds
1.80
Units
2 (0.4%)

| Canada - Belgie

Gewonnen
23 Nov, 2022 om 20:00
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
WK
Wedtip
Canada meer dan 8,5 schoten
Odds
2.62
Units
1 (0.2%)

| Canada - Belgie

Gewonnen
23 Nov, 2022 om 20:00
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
WK
Wedtip
Canada meer dan 7,5 schoten
Odds
2.00
Units
3 (0.6%)

| België - Canada

Gewonnen
23 Nov, 2022 om 20:00
Competitie
WK 2022
Wedtip
Davies over 0.5 shots
Odds
1.80
Units
2 (0.4%)

| Spanje v Costa Rica

Verloren
23 Nov, 2022 om 17:00
Competitie
WK 2022
Wedtip
Bet Boost: Ferran Torres 1e doelpuntenmaker
Odds
5.50
Units
1 (0.2%)

| Spanje - Costa Rica

Gewonnen
23 Nov, 2022 om 17:00
Competitie
WK 2022
Wedtip
Oviedo minder dan 0,5 schoten
Odds
1.50
Units
4 (0.8%)

| Duitsland-Japan

Gewonnen
23 Nov, 2022 om 14:00
Robin Betmanbegins
Competitie
WK 2022
Wedtip
Gundogan scoort
Odds
4.50
Units
1 (0.2%)

| Marokko - Kroatië

Verloren
23 Nov, 2022 om 11:00
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
WK
Wedtip
Ziyech over 2.5 schoten
Odds
2.75
Units
1 (0.2%)

| Spanje - Costa Rica

Void
23 Nov, 2022 om 17:00
Competitie
WK 2022
Wedtip
Johan Venegas geen schot
Odds
2.50
Units
3 (0.6%)

| Argentinie - Saoedi-Arabie

Gewonnen
22 Nov, 2022 om 11:00
Competitie
WK
Wedtip
Nicolas Otamendi over 0.5 schoten
Odds
2.10
Units
2 (0.4%)
1 2 3 58
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
cross