Wedden op sport bij Circus
wedden op circus

Circus weddenschappen

Wedden op sport bij Circus kan via de wedtips van het Betmanbegins-team.

Beschikbaar in Nederland
België
Aantal tips98Aantal gewonnen48Win rate48.98%Rendement12,72%Units winst21.62Wedsite Circus

Circus wedtips

Onze tippers voorzien je van minstens 25 wedtips per maand bij bookmaker Circus. Je kan deze sportweddenschappen volledig gratis volgen via Telegram of Facebook.

Circus welkomstbonus

Superodds (18+)

Na je eerste storting kan je één keer gebruikmaken van een notering van 10 op één van de beschikbare superodds. Als je de maximale inzet van 5 euro bijvoorbeeld plaatst op een overwinning van Ajax tegen Utrecht, kan je bij een zege van de Ajacieden 50 euro aan cash in de wacht slepen.

We raden aan eerst na te gaan welke van de aangeboden weddenschappen de laagste notering heeft. Hoe lager de oorspronkelijke odds, hoe groter de kans dat je de 50 euro cash in de wacht zal slepen. Is er niets interessants in het aanbod aan superodds te vinden? Wacht dan geduldig even af.

Wat zijn de voorwaarden van de Circus superodds welkomstbonus?

• Superodds zijn alleen beschikbaar bij een eerste storting van minimum €10
• De maximuminzet bedraagt €5 en de potentiële maximumwinst bedraagt zodoende €45
• Je kan slechts één keer een superodds proberen te verzilveren
• Je superodds heeft geen vervaldatum, gebruik hem wanneer je zelf wil
• Superodds kunnen niet gecombineerd worden met de free bets-welkomstbonus

Free bets (24+)

Nederlanders kunnen bij Circus kiezen voor een welkomstbonus in de vorm van free bets. Op voorwaarde dat je budget dit toelaat, kan je hier het maximale uithalen door €250 te storten. In dat geval kan je namelijk 25 freebets van €10 vrijspelen. Per 20 euro die je inzet, speel je een freebet van €10 vrij. Bij een eerste storting van bijvoorbeeld 100 euro, kan je tot 50 euro aan free bets vrijspelen.

Wat zijn de voorwaarden van de Circus freebets welkomstbonus?

• Bij gebruik van de Superodds, heb je geen recht meer op deze free bets
• De welkomstbonus is slechts één keer geldig, en geldt alleen bij de eerste storting voor nieuwe spelers op Circus
• Om een freebet te activeren, dien je voor minimaal €20 in echt geld te spelen op odds van 1.60 of hoger
• Je free bet dient binnen zeven dagen na activatie gebruikt te worden
• De Cash Out-functie is niet beschikbaar bij free bets die voortkomen uit de welkomstbonus
• Weddenschappen die void of geannuleerd zijn, tellen niet mee als kwalificerende bet noch als free bet
• De winsten die voortkomen uit de free bets gelden als cash en hoeven niet rondgespeeld te worden

Circus voordelen voor bestaande spelers

Onze beste noteringen

Circus beschikt met "onze beste noteringen" over een dagelijks aanbod aan boosted odds. We raden aan om altijd goed te controleren of het wel degelijk loont om gebruik te maken van deze verhoogde noteringen.

Wat zijn de voorwaarden van Circus' beste noteringen?

• Deze kunnen enkel met echt geld gespeeld worden
• Elke beste notering kan slechts eenmaal per speler gebruikt worden in een single weddenschap
• De maximale inzet is gelimiteerd
• Je kan de Cash Out-functie niet gebruiken op een weddenschap van onze beste noteringen
• Je verdient geen Club- en/of VIP punten voor deze weddenschappen

BetXtra

Circus geeft je de optie om je winst in cash te verhogen via zogenaamde BetXtra's. Met een BetXtra kan je de notering van je weddenschap de hoogte injagen. Dit doe je door je voorspelling te plaatsen op de competitie die wordt aangegeven op deze pagina. Zodra je hieraan voldoet, verschijnt automatisch de optie om de BetXtra te activeren.

Wat zijn de voorwaarden van Circus' BetXtra's?

• BetXtra's kunnen alleen met echt geld gespeeld worden
• BetXtra's zijn alleen beschikbaar voor enkelvoudige of gecombineerde weddenschappen, systeemtickets komen niet in aanmerking
• Er kan maar één BetXtra per weddenschap gebruikt worden
• Je kan de Cash Out-functie niet gebruiken op weddenschappen die geplaatst zijn met een BetXtra
• Je verdient geen Club- en/of VIP punten voor deze weddenschappen

Opti odds

Via opti odds kan je de noteringen van combinatieweddenschappen verhogen. Des te meer sportweddenschappen je aan je wedticket toevoegt, des te hoger je noteringen worden. Let wel op dat combinatieweddenschappen op lange termijn meestal verliesgevend zijn.

Circus bettingtoernooien (24+)

Circus biedt geregeld bettingtoernooien aan waarin je het tegen andere Circus-spelers kan opnemen. Er zijn twee types van bettingtoernooien:

(1) Op basis van de hoogste winnende odds: hier zijn de odds gelijk aan het aantal punten
(2) Op basis van de volgende puntenberekening: inzet x odds x aantal selecties in het betticket

Deze bettingtoernooien verlopen altijd over een bepaalde periode. De uiteindelijke winnaars van het klassement krijgen een prijs in de vorm van cash of coins.

Wat zijn de voorwaarden van Circus' bettingtoernooien?

• De dag waarop het toernooi start is leidend voor de bepaling van je leeftijd
• Zowel prematch- als live betting tellen mee voor je puntenaantal

Circus CLUB

Circus biedt je de mogelijkheid om deel te nemen aan het loyaliteitsprogramma Circus CLUB. Hierdoor kan je geschenken, freebets, bonussen of op te nemen geld verdienen. Elke maand kan je ook een cadeautje openen in deze Circus Club!

Circus mobiel wedden

Circus beschikt over een mobiele app voor zowel Android als iOS. Mensen die gebruikmaken van het besturingssysteem van Apple kunnen de My Circus applicatie onmiddellijk via de App Store downloaden. Android-gebruikers kunnen de app niet downloaden via Google Play, maar kunnen deze indien gewenst wel installeren via sideloading.

Let wel dat er nog steeds druk wordt gewerkt aan de applicatie van Circus. Het is dus mogelijk dat je spelervaring via de app niet optimaal is.

Circus livestreams

Circus beschikt (voorlopig) niet over livestreams waarmee je als speler gratis naar sport kan kijken.

Circus klantendienst

De klantenservice van Circus kan op vier verschillende manieren bereikt worden:

• Live chat van 08u00 tot 23u59
• Telefonisch van 08u00 tot 23u59: 08002472876
Contactformulier
• E-mail: support@circus.nl

Circus sportaanbod

Het sportaanbod van Circus is meer dan behoorlijk. Zeker de voetbal-, basketbal- en tennisfan heeft een ruime selectie aan wedmogelijkheden voorhanden. Het feit dat het voetbalaanbod competities uit zo'n 60 landen bevat, zegt eigenlijk al genoeg.

Er wordt echter nog druk gewerkt aan de zogenaamde prop bets - weddenschappen die niet direct gebonden zijn aan de uitkomst van de wedstrijd. Zo kan je momenteel beperkt inzetten op het aantal schoten, passes en assists die een specifieke speler al dan niet zal behalen.

Verder beschikt Circus over een live aanbod en heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van de Cash Out-functie. Met deze optie kan je je winst (deels) veiligstellen of je verlies (deels) beperken. Dit raden we bij Betmanbegins echter zelden aan. Op lange termijn is het vaak beter om je weddenschap gewoon te laten staan.

Tot slot ontbreekt een bet builder bij Circus, waardoor je als speler beperkt bent in het combineren van weddenschappen binnen dezelfde wedstrijd.

Circus sportreglement

Algemeen

• Voetbalweddenschappen hebben bij Circus - tenzij specifiek anders vermeld op de website - altijd betrekking op de reguliere speeltijd. Dit is inclusief blessuretijd, maar exclusief eventuele verlengingen en strafschopreeksen.

• Onderbroken wedstrijden die niet binnen de 48 uur worden hervat, beschouwt Circus als afgebroken. Dit wil zeggen dat je sportweddenschap void is en je je inzet terugbetaald krijgt. De enige uitzondering op deze regel is dat je weddenschap wél geldig is als het resultaat ervan bij stopzetting al duidelijk was. Een voorbeeld is een weddenschap op over 2.5 goals als de wedstrijd wordt stopgezet bij een score van 2-1.

• Onderbroken wedstrijden die wél binnen de 48 uur worden hervat, zorgen ervoor dat je weddenschappen gewoon geldig blijven.

Doelpuntenmaker

• De speler waarop je inzet als doelpuntenmaker moet spelen, anders is je weddenschap void. Wanneer de speler waarop je een sportweddenschap hebt geplaatst invalt, zal de weddenschap nog steeds gelden.

• Een owngoal telt niet als geldig doelpunt voor deze wedmarkt.

Kaarten

• Kaarten en uitsluitingen na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter worden niet in aanmerking genomen.

• Alle kaarten en uitsluitingen tijdens de rust worden in aanmerking genomen voor het algemene resultaat van de wedstrijd, maar niet voor weddenschappen op de eerste of tweede helft.

• Als je inzet op de wedmarkt "Welk team krijgt de eerste gele kaart?" en volgens het wedstrijdverslag krijgen twee of meerdere spelers van verschillende ploegen een gele kaart in dezelfde minuut, dan is je weddenschap void.

• Enkel gele kaarten voor spelers die op het veld staan zijn relevant voor je weddenschappen. Gele kaarten voor reservespelers, trainers en staf worden niet in aanmerking genomen.

Hoekschoppen

• Als je inzet op de wedmarkt "Meer of minder hoekschoppen" tellen enkel daadwerkelijk genomen corners mee. Als de scheidsrechter bijvoorbeeld een hoekschop toekent net voor de rust - maar deze door getreuzel niet meer effectief genomen wordt - telt deze niet mee.

• Een hoekschop die opnieuw genomen dient te worden - bijvoorbeeld door gekibbel in de zestien - telt in de statistieken slechts mee als één corner.

Statistieken

• Player props worden afgehandeld conform de statistieken van Opta.

Circus payback

Betmanbegins deed een studie naar de uitbetalingspercentages bij Nederlandse bookmakers, maar Circus werd (nog) niet opgenomen in dit onderzoek.

Circus uitbetaling

Betmanbegins deed een studie naar de snelheid van uitbetaling bij Belgische bookmakers. Hieruit blijkt dat Circus gemiddeld 1,67 werkdagen nodig heeft om een uitbetaling te finaliseren. Inclusief weekenden gaat het om 2,33 dagen voordat het geld op je rekening staat.

Bij de studie omtrent snelheid van uitbetaling voor Nederlandse bookmakers werd Circus.nl niet in rekening gebracht aangezien ze op het moment van het onderzoek geen licentie hadden in Nederland.

Circus conclusie

Eerst en vooral heeft Circus een hoge welkomstbonus aan free bets. Het alternatief is om te kiezen voor een welkomstbonus in de vorm van superodds.

Het sportaanbod van Circus is degelijk, maar de odds liggen meestal wat lager dan bij de concurrentie. Dit wordt echter gecounterd door een uitgebreid aanbod aan extra voordelen voor bestaande spelers. Vooral "onze beste noteringen" en de vele BetXtra's zijn welkom om noteringen een fikse boost te geven. Daarnaast zijn de Circus bettingtoernooien en de Circus CLUB leuke extra's.

Tot slot kan je ook mobiel wedden bij Circus, maar hierbij is de applicatie nog voor verbetering vatbaar. Op livestreams is het voorlopig nog wachten, terwijl de klantenservice wel al helemaal op orde is. Al bij al is Circus een prima bookmaker voor de recreatieve sportgokker.

Eindoordeel: ★★★★☆ (4 op 5)

| Benjamin Bonzi - Jenson Brooksby

30 Jun, 2022 om 12:00
Competitie
Wimbledon
Wedtip
Bonzi wint
Odds
1.72
Units
1 (0.2%)

Bonzi zijn spel is erg geschikt voor een gras ondergrond, dat was ook te zien aan de resultaten van de vorige weken (6W-2L) tegen ondermeer Shapovalov. Brooksby zijn spel is minder, hij beschikt niet over een geweldige service en geeft relatief veel punten weg in zijn eigen games, hij verloor dit jaar dan ook 3 van zijn 5 wedstrijden op gras. Kwaliteit op gras en goede vorm geven hier de doorslag, andere bookmakers incl Pinnacle bieden deze weddenschap aan voor gemiddeld 1.65.

| Tour de France - winnaar

01 Jul, 2022 om 16:00
Competitie
UCI world Tour
Wedtip
Number of stages wins - Dylan Groenewegen minder dan 0,5
Odds
2.1
Units
3 (0.6%)

Deze Tour de France biedt weinig kansen voor sprinters. Er zijn op papier maar 6 mogelijke sprints, waarvan 2 enkel weggelegd voor de sprinters die een heuvel kunnen verteren: alla Van Aert, Kristoff, etc... Bike-exchange zal die etappes haar kansen spreiden op Matthews, die dit beter kan dan Groenewegen.

Jakobsen en Philipsen zijn in mijn ogen de betere sprinter dan Groenwegen, zeker gezien hun huidige vormen. Een Ewan in vorm is in mijn ogen ook beter dan Groenewegen. Het sprintersveld is voor deze Tour vrij sterk, waardoor ik weinig kansen aan Groenwegen toeken. Ik zie hem dan ook geen etappe winnen, dit jaar won hij enkele etappes, maar daar was het sprintersveld echt een stuk minder dan aankomende tour.

Voor Nederlanders ook bij Bet365.

Geen open Circus weddenschappen

Resultaten Circus

| Belinda Bencic - Qiang Wang

Verloren
27 Jun, 2022 om 15:30
Competitie
Wimbledon
Wedtip
Belinda Bencic -5,5 games
Odds
2.14
Units
2 (0.4%)

| Bernarda Pera - Anett Kontaveit

Verloren
27 Jun, 2022 om 14:00
Competitie
Wimbledon
Wedtip
Bernarda Pera +5,5 games
Odds
1.8
Units
4 (0.8%)

| Aleksandra Krunic - Sorana Cirstea

Verloren
27 Jun, 2022 om 14:00
Competitie
Wimbledon
Wedtip
Sorana Cirstea -4,5 games
Odds
2.04
Units
1 (0.2%)

| Ylena In-Albon - Alison Riske

Verloren
27 Jun, 2022 om 12:00
Competitie
Wimbledon
Wedtip
Over 18,5 games
Odds
1.95
Units
1 (0.2%)

| Alejandro Davidovich Fokina - Hubert Hurkacz

Verloren
27 Jun, 2022 om 12:00
Competitie
Wimbledon
Wedtip
Hurkacz under 19.5 games
Odds
1.89
Units
1 (0.2%)

| Casper Ruud - Albert Ramos-Vinolas

Verloren
27 Jun, 2022 om 12:00
Competitie
Wimbledon
Wedtip
Over 34,5 games
Odds
1.87
Units
3 (0.6%)

| Alexander Bublik - Taylor Fritz

Verloren
23 Jun, 2022 om 13:30
Competitie
ATP Eastbourne
Wedtip
Over 23,5 games
Odds
1.89
Units
1 (0.2%)

| Nick Kyrgios - Laslo Djere

Verloren
21 Jun, 2022 om 16:30
Competitie
ATP Mallorca
Wedtip
Nick Kyrgios -4,5 games
Odds
2.43
Units
3 (0.6%)

| Ryan Peniston - Holger Vitus Nodskov Rune

Gewonnen
21 Jun, 2022 om 12:00
Competitie
ATP Eastbourne
Wedtip
Ryan Peniston +2,5 games
Odds
1.86
Units
1 (0.2%)

| Francisco Cerundolo - Tommy Paul

Gewonnen
20 Jun, 2022 om 11:00
Competitie
ATP Eastbourne
Wedtip
Over 21,5 games
Odds
1.85
Units
1 (0.2%)

| Jenson Brooksby - Jack Draper

Gewonnen
20 Jun, 2022 om 11:00
Competitie
ATP Eastbourne
Wedtip
Under 22,5 games
Odds
1.94
Units
1 (0.2%)

| Daniil Medvedev - Roberto Bautista-Agut

Gewonnen
17 Jun, 2022 om 14:00
Competitie
ATP Halle - Duitsland
Wedtip
Daniil Medvedev -3,5 games
Odds
1.98
Units
1 (0.2%)

| Nikoloz Basilashvili - Oscar Otte

Gewonnen
16 Jun, 2022 om 13:30
Competitie
ATP Halle - Germany
Wedtip
Over 23,5 games
Odds
1.98
Units
1 (0.2%)

| Denis Shapovalov - Tommy Paul

Verloren
14 Jun, 2022 om 17:30
Competitie
ATP London - England
Wedtip
Denis Shapovalov -3,5 games
Odds
2.26
Units
1 (0.2%)

| Reilly Opelka - Alex de Minaur

Verloren
13 Jun, 2022 om 13:00
Competitie
ATP London
Wedtip
Set 1 over 10.5 games
Odds
1.91
Units
1 (0.2%)

| Denemarken - Israel

Verloren
13 Jun, 2022 om 20:45
Competitie
Nations League
Wedtip
Over 2,5 goals
Odds
2.04
Units
3 (0.6%)

| Tim Van Rijthoven - Felix Auger Aliassime

Verloren
11 Jun, 2022 om 14:30
Competitie
ATP 's Hertogenbosch - Netherlands
Wedtip
Felix Auger Aliassime -4,5 games
Odds
2.55
Units
4 (0.8%)

| Stefanos Tsitsipas - Andy Murray

Gewonnen
10 Jun, 2022 om 14:00
Competitie
ATP Stuttgart - Germany
Wedtip
Andy Murray +3,5 games
Odds
1.83
Units
3 (0.6%)

| Daniil Medvedev - Ilya Ivashka

Gewonnen
10 Jun, 2022 om 15:50
Competitie
ATP 's Hertogenbosch - Netherlands
Wedtip
Ilya Ivashka +4,5 games
Odds
1.74
Units
2 (0.4%)

| Oscar Otte - Denis Shapovalov

Gewonnen
09 Jun, 2022 om 11:05
Competitie
ATP Stuttgart
Wedtip
Over 23.5 games
Odds
1.99
Units
1 (0.2%)
1 2 3 6
Ondernemingsnummer: BE0696633610
Copyright @ 2021 BetmanBegins. All rights reserved.
cross