Wedden op sport bij Circus
wedden op circus

Circus weddenschappen

Onze tippers zullen je voorzien van de beste wedtips aan de hoogste odds die te spelen zijn bij bookmaker Circus. Je kan deze sportweddenschappen volledig gratis volgen via Telegram of Facebook.

Beschikbaar in Nederland
België
Aantal tips287Aantal gewonnen121Win rate42.16%Rendement43,71%Units winst211.12Wedsite Circus

Circus wedtips

Onze tippers voorzien je van minstens 25 wedtips per maand bij bookmaker Circus. Je kan deze sportweddenschappen volledig gratis volgen via Telegram of Facebook.

Circus welkomstbonus

Superodds (18+)

Na je eerste storting kan je één keer gebruikmaken van een notering van 10 op één van de beschikbare superodds. Als je de maximale inzet van 5 euro bijvoorbeeld plaatst op een overwinning van Ajax tegen Utrecht, kan je bij een zege van de Ajacieden 50 euro aan cash in de wacht slepen.

We raden aan eerst na te gaan welke van de aangeboden weddenschappen de laagste notering heeft. Hoe lager de oorspronkelijke odds, hoe groter de kans dat je de 50 euro cash in de wacht zal slepen. Is er niets interessants in het aanbod aan superodds te vinden? Wacht dan geduldig even af.

Wat zijn de voorwaarden van de Circus superodds welkomstbonus?

• Superodds zijn alleen beschikbaar bij een eerste storting van minimum €10
• De maximuminzet bedraagt €5 en de potentiële maximumwinst bedraagt zodoende €45
• Je kan slechts één keer een superodds proberen te verzilveren
• Je superodds heeft geen vervaldatum, gebruik hem wanneer je zelf wil
• Superodds kunnen niet gecombineerd worden met de free bets-welkomstbonus

Free bets (24+)

Nederlanders kunnen bij Circus kiezen voor een welkomstbonus in de vorm van free bets. Op voorwaarde dat je budget dit toelaat, kan je hier het maximale uithalen door €250 te storten. In dat geval kan je namelijk 25 freebets van €10 vrijspelen. Per 20 euro die je inzet, speel je een freebet van €10 vrij. Bij een eerste storting van bijvoorbeeld 100 euro, kan je tot 50 euro aan free bets vrijspelen.

Wat zijn de voorwaarden van de Circus freebets welkomstbonus?

• Bij gebruik van de Superodds, heb je geen recht meer op deze free bets
• De welkomstbonus is slechts één keer geldig, en geldt alleen bij de eerste storting voor nieuwe spelers op Circus
• Om een freebet te activeren, dien je voor minimaal €20 in echt geld te spelen op odds van 1.60 of hoger
• Je free bet dient binnen zeven dagen na activatie gebruikt te worden
• De Cash Out-functie is niet beschikbaar bij free bets die voortkomen uit de welkomstbonus
• Weddenschappen die void of geannuleerd zijn, tellen niet mee als kwalificerende bet noch als free bet
• De winsten die voortkomen uit de free bets gelden als cash en hoeven niet rondgespeeld te worden

Circus voordelen voor bestaande spelers

Onze beste noteringen

Circus beschikt met "onze beste noteringen" over een dagelijks aanbod aan boosted odds. We raden aan om altijd goed te controleren of het wel degelijk loont om gebruik te maken van deze verhoogde noteringen.

Wat zijn de voorwaarden van Circus' beste noteringen?

• Deze kunnen enkel met echt geld gespeeld worden
• Elke beste notering kan slechts eenmaal per speler gebruikt worden in een single weddenschap
• De maximale inzet is gelimiteerd
• Je kan de Cash Out-functie niet gebruiken op een weddenschap van onze beste noteringen
• Je verdient geen Club- en/of VIP punten voor deze weddenschappen

BetXtra

Circus geeft je de optie om je winst in cash te verhogen via zogenaamde BetXtra's. Met een BetXtra kan je de notering van je weddenschap de hoogte injagen. Dit doe je door je voorspelling te plaatsen op de competitie die wordt aangegeven op deze pagina. Zodra je hieraan voldoet, verschijnt automatisch de optie om de BetXtra te activeren.

Wat zijn de voorwaarden van Circus' BetXtra's?

• BetXtra's kunnen alleen met echt geld gespeeld worden
• BetXtra's zijn alleen beschikbaar voor enkelvoudige of gecombineerde weddenschappen, systeemtickets komen niet in aanmerking
• Er kan maar één BetXtra per weddenschap gebruikt worden
• Je kan de Cash Out-functie niet gebruiken op weddenschappen die geplaatst zijn met een BetXtra
• Je verdient geen Club- en/of VIP punten voor deze weddenschappen

Opti odds

Via opti odds kan je de noteringen van combinatieweddenschappen verhogen. Des te meer sportweddenschappen je aan je wedticket toevoegt, des te hoger je noteringen worden. Let wel op dat combinatieweddenschappen op lange termijn meestal verliesgevend zijn.

Circus bettingtoernooien (24+)

Circus biedt geregeld bettingtoernooien aan waarin je het tegen andere Circus-spelers kan opnemen. Er zijn twee types van bettingtoernooien:

(1) Op basis van de hoogste winnende odds: hier zijn de odds gelijk aan het aantal punten
(2) Op basis van de volgende puntenberekening: inzet x odds x aantal selecties in het betticket

Deze bettingtoernooien verlopen altijd over een bepaalde periode. De uiteindelijke winnaars van het klassement krijgen een prijs in de vorm van cash of coins.

Wat zijn de voorwaarden van Circus' bettingtoernooien?

• De dag waarop het toernooi start is leidend voor de bepaling van je leeftijd
• Zowel prematch- als live betting tellen mee voor je puntenaantal

Circus CLUB

Circus biedt je de mogelijkheid om deel te nemen aan het loyaliteitsprogramma Circus CLUB. Hierdoor kan je geschenken, freebets, bonussen of op te nemen geld verdienen. Elke maand kan je ook een cadeautje openen in deze Circus Club!

Circus mobiel wedden

Circus beschikt over een mobiele app voor zowel Android als iOS. Mensen die gebruikmaken van het besturingssysteem van Apple kunnen de My Circus applicatie onmiddellijk via de App Store downloaden. Android-gebruikers kunnen de app niet downloaden via Google Play, maar kunnen deze indien gewenst wel installeren via sideloading.

Let wel dat er nog steeds druk wordt gewerkt aan de applicatie van Circus. Het is dus mogelijk dat je spelervaring via de app niet optimaal is.

Circus livestreams

Circus beschikt (voorlopig) niet over livestreams waarmee je als speler gratis naar sport kan kijken.

Circus klantendienst

De klantenservice van Circus kan op vier verschillende manieren bereikt worden:

• Live chat van 08u00 tot 23u59
• Telefonisch van 08u00 tot 23u59: 08002472876
Contactformulier
• E-mail: support@circus.nl

Circus sportaanbod

Het sportaanbod van Circus is meer dan behoorlijk. Zeker de voetbal-, basketbal- en tennisfan heeft een ruime selectie aan wedmogelijkheden voorhanden. Het feit dat het voetbalaanbod competities uit zo'n 60 landen bevat, zegt eigenlijk al genoeg.

Er wordt echter nog druk gewerkt aan de zogenaamde prop bets - weddenschappen die niet direct gebonden zijn aan de uitkomst van de wedstrijd. Zo kan je momenteel beperkt inzetten op het aantal schoten, passes en assists die een specifieke speler al dan niet zal behalen.

Verder beschikt Circus over een live aanbod en heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van de Cash Out-functie. Met deze optie kan je je winst (deels) veiligstellen of je verlies (deels) beperken. Dit raden we bij Betmanbegins echter zelden aan. Op lange termijn is het beter om je weddenschap gewoon te laten staan.

Tot slot ontbreekt een bet builder bij Circus, waardoor je als speler beperkt bent in het combineren van weddenschappen binnen dezelfde wedstrijd.

Circus sportreglement

Algemeen

• Voetbalweddenschappen hebben bij Circus - tenzij specifiek anders vermeld op de website - altijd betrekking op de reguliere speeltijd. Dit is inclusief blessuretijd, maar exclusief eventuele verlengingen en strafschopreeksen.

• Onderbroken wedstrijden die niet binnen de 48 uur worden hervat, beschouwt Circus als afgebroken. Dit wil zeggen dat je sportweddenschap void is en je je inzet terugbetaald krijgt. De enige uitzondering op deze regel is dat je weddenschap wél geldig is als het resultaat ervan bij stopzetting al duidelijk was. Een voorbeeld is een weddenschap op over 2.5 goals als de wedstrijd wordt stopgezet bij een score van 2-1.

• Onderbroken wedstrijden die wél binnen de 48 uur worden hervat, zorgen ervoor dat je weddenschappen gewoon geldig blijven.

Doelpuntenmaker

• De speler waarop je inzet als doelpuntenmaker moet spelen, anders is je weddenschap void. Wanneer de speler waarop je een sportweddenschap hebt geplaatst invalt, zal de weddenschap nog steeds gelden.

• Een owngoal telt niet als geldig doelpunt voor deze wedmarkt.

Kaarten

• Kaarten en uitsluitingen na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter worden niet in aanmerking genomen.

• Alle kaarten en uitsluitingen tijdens de rust worden in aanmerking genomen voor het algemene resultaat van de wedstrijd, maar niet voor weddenschappen op de eerste of tweede helft.

• Als je inzet op de wedmarkt "Welk team krijgt de eerste gele kaart?" en volgens het wedstrijdverslag krijgen twee of meerdere spelers van verschillende ploegen een gele kaart in dezelfde minuut, dan is je weddenschap void.

• Enkel gele kaarten voor spelers die op het veld staan zijn relevant voor je weddenschappen. Gele kaarten voor reservespelers, trainers en staf worden niet in aanmerking genomen.

Hoekschoppen

• Als je inzet op de wedmarkt "Meer of minder hoekschoppen" tellen enkel daadwerkelijk genomen corners mee. Als de scheidsrechter bijvoorbeeld een hoekschop toekent net voor de rust - maar deze door getreuzel niet meer effectief genomen wordt - telt deze niet mee.

• Een hoekschop die opnieuw genomen dient te worden - bijvoorbeeld door gekibbel in de zestien - telt in de statistieken slechts mee als één corner.

Statistieken

• Player props worden afgehandeld conform de statistieken van Opta.

Circus payback

Betmanbegins deed een studie naar de uitbetalingspercentages bij Nederlandse bookmakers, maar Circus werd (nog) niet opgenomen in dit onderzoek.

Circus uitbetaling

Betmanbegins deed een studie naar de snelheid van uitbetaling bij Belgische bookmakers. Hieruit blijkt dat Circus gemiddeld 1,67 werkdagen nodig heeft om een uitbetaling te finaliseren. Inclusief weekenden gaat het om 2,33 dagen voordat het geld op je rekening staat.

Bij de studie omtrent snelheid van uitbetaling voor Nederlandse bookmakers werd Circus.nl niet in rekening gebracht aangezien ze op het moment van het onderzoek geen licentie hadden in Nederland.

Circus promotiecode

Binnen Betmanbegins krijgen we geregeld de vraag of er een Circus promotiecode beschikbaar is voor Nederland. In het verleden maakte deze aanbieder van sportweddenschappen geregeld gebruik van een promotiecode, maar de laatste tijd zien we deze quasi niet meer opduiken.

De Circus promotiecode is in feite een beetje in onbruik geraakt en wordt tegenwoordig vervangen door welkomstbonussen waarbij je zelf geen code meer handmatig hoeft in te vullen. In plaats daarvan wordt je beloning bij aanmelding automatisch doorgevoerd. Nieuwe Circus-spelers kunnen via deze link bijvoorbeeld tot 250 euro aan free bets ontvangen zonder dat hier een promotiecode aan te pas komt.

Wil dit dan zeggen dat er nooit nog een Circus promotiecode voor Nederland zal opduiken? Dat is geen zekerheid, aangezien Circus tijdens het aanmeldproces nog steeds een veld met "promotiecode" vermeldt. Op dit moment is er echter geen Circus promotiecode voor Nederland voorhanden. Als dit in de toekomst verandert, zullen we deze pagina zo snel mogelijk updaten.

Circus conclusie

Eerst en vooral heeft Circus een hoge welkomstbonus aan free bets. Het alternatief is om te kiezen voor een welkomstbonus in de vorm van superodds.

Het sportaanbod van Circus is degelijk, maar de odds liggen meestal wat lager dan bij de concurrentie. Dit wordt echter gecounterd door een uitgebreid aanbod aan extra voordelen voor bestaande spelers. Vooral "onze beste noteringen" en de vele BetXtra's zijn welkom om noteringen een fikse boost te geven. Daarnaast zijn de Circus bettingtoernooien en de Circus CLUB leuke extra's.

Tot slot kan je ook mobiel wedden bij Circus, maar hierbij is de applicatie nog voor verbetering vatbaar. Op livestreams is het voorlopig nog wachten, terwijl de klantenservice wel al helemaal op orde is. Al bij al is Circus een prima bookmaker voor de recreatieve sportgokker.

Eindoordeel: ★★★★☆ (4 op 5)

| Winnaar

04 Jan, 2023 om 01:00
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
PDC World Championship 2022/2023
Wedtip
Smith
Odds
13.00
Units
1 (0.2%)

Het moment is dan eindelijk daar: Smith, misschien wel de darter met het meeste talent, heeft zijn 1e major gewonnen. Zoals Aspinall al zei, moet de rest van het veld nu oppassen en kan het zomaar zijn dat er geen maat meer op Smith staat.

Andere bookmakers hebben de odds al gecorrigeerd richting de 8. Circus heeft hier nog 13, wat te hoog lijkt.

Geen open Circus weddenschappen

Resultaten Circus

| Japan - Costa Rica

Gewonnen
27 Nov, 2022 om 11:00
Competitie
WK 2022
Wedtip
Wataru Endo 2+ schoten
Odds
8.65
Units
1 (0.2%)

| Wales-Iran

Verloren
25 Nov, 2022 om 11:00
Robin Betmanbegins
Competitie
WK 2022
Wedtip
Taremi 3+ shots
Odds
2.35
Units
1 (0.2%)

| België-Canada

Gewonnen
23 Nov, 2022 om 20:00
Robin Betmanbegins
Competitie
WK 2022
Wedtip
David 2+ shots
Odds
2.40
Units
1 (0.2%)

| Marokko - Kroatie

Gewonnen
23 Nov, 2022 om 11:00
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
WK
Wedtip
Ziyech 2+ shots
Odds
1.70
Units
2 (0.4%)

| Frankrijk - Australië

Foutieve gegevens
22 Nov, 2022 om 20:00
Competitie
WK 2022
Wedtip
Frankrijk wint
Odds
50.00
Units
1 (0.2%)

| Denemarken - Tunesië

Verloren
22 Nov, 2022 om 14:00
Competitie
World Cup
Wedtip
Andreas Skov Olsen: 1+ schot op doel
Odds
1.88
Units
1 (0.2%)

| Argentinië-Saudi Arabie

Verloren
22 Nov, 2022 om 11:00
Robin Betmanbegins
Competitie
WK 2022
Wedtip
Lautaro Martinez 1+ goals
Odds
2.10
Units
1 (0.2%)

| Senegal - Nederland

Verloren
21 Nov, 2022 om 17:00
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
WK
Wedtip
Berghuis 3+ tackles
Odds
8.40
Units
1 (0.2%)

| Senegal - Nederland

Verloren
21 Nov, 2022 om 17:00
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
WK
Wedtip
Berghuis 2+ tackles
Odds
3.50
Units
2 (0.4%)

| Smith - Aspinall

Gewonnen
20 Nov, 2022 om 20:10
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
Grand Slam
Wedtip
Smit -3,5 180's
Odds
1.92
Units
2 (0.4%)

| Senegal - Nederland

Verloren
21 Nov, 2022 om 17:00
Competitie
WK 2022
Wedtip
Daley Blind 1+ assists
Odds
15.00
Units
2 (0.4%)

| Senegal - Nederland

Void
21 Nov, 2022 om 17:00
Competitie
WK 2022
Wedtip
Nederland scoort
Odds
100.00
Units
1 (0.2%)

| Senegal - Nederland

Foutieve gegevens
21 Nov, 2022 om 17:00
Competitie
WK 2022
Wedtip
Nederland scoort
Odds
100.00
Units
1 (0.2%)

| Senegal - Nederland

Foutieve gegevens
21 Nov, 2022 om 17:00
Competitie
WK 2022
Wedtip
Nederland scoort
Odds
100.00
Units
1 (0.2%)

| Groepsfase: Nederland

Verloren
20 Nov, 2022 om 17:00
Competitie
Wereldkampioenschap
Wedtip
Nederland wint alle groepsfase wedstrijden
Odds
6.00
Units
1 (0.2%)

| West Ham - Leicester

Verloren
12 Nov, 2022 om 16:00
Competitie
Premier League
Wedtip
Boubakary Soumare 3+ tackles
Odds
2.31
Units
2 (0.4%)

| West Ham - Leicester

Gewonnen
12 Nov, 2022 om 16:00
Competitie
Premier League
Wedtip
Declan Rice 2+ tackles
Odds
1.98
Units
2 (0.4%)

| Hellas Verona - Juventus

Gewonnen
10 Nov, 2022 om 18:30
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
Serie A
Wedtip
Juventus wint
Odds
1.84
Units
2 (0.4%)

| Southampton - Newcastle

Verloren
06 Nov, 2022 om 15:00
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
PremiercLeague
Wedtip
Almiron 3+ shots
Odds
2.42
Units
2 (0.4%)

| Everton - Leicester

Gewonnen
05 Nov, 2022 om 18:30
Competitie
Premier League
Wedtip
Soumaré 3+ tackles
Odds
2.46
Units
3 (0.6%)
1 2 3 15
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
cross