wedden bij bwin
bwin logo

bwin weddenschappen

Wedden op sport bij Bwin kan voor Belgische spelers via de wedtips van het Betmanbegins-team. Bwin haalde tot op heden nog geen licentie in Nederland, waardoor Nederlands niet kunnen spelen op Bwin. De verwachting is dat Bwin rond november 2022 ook beschikbaar zal zijn voor Nederlanders.

Beschikbaar in BelgiëAantal tips206Aantal gewonnen118Win rate57.28%Rendement14,28%Units winst83.25Wedsite bwin

Is het legaal om te wedden op Bwin?

Bwin heeft een licentie in België waardoor het legaal is om als Belg bij hen te spelen. Nederlanders kunnen helaas (nog) niet wedden op sport bij bwin aangezien ze geen licentie hebben in Nederland. De verwachting is dat Bwin beschikbaar zal zijn voor Nederlanders rond november 2022.

Waar kan ik wedtips op Bwin bekijken?

Onze tippers voorzien je op regelmatige basis van wedtips bij bookmaker Bwin. Je kan deze sportweddenschappen volledig gratis volgen via Telegram en Facebook.

Wat is de welkomstbonus van Bwin?

Bwin geeft Belgen bij registratie een 100% profit boost tot 50 euro.

Wat zijn de voordelen voor spelers die al een account op Bwin hebben?

Price boost en Combi+

Met de price boost krijg je verhoogde noteringen voor heel wat sportweddenschappen. De gemiddelde odds bij de Price Boosts ligt dan ook al gauw rond de 3,50. Bwin biedt ook Combi+ weddenschappen aan met verhoogde noteringen. Hier is het wel belangrijk om rekening te houden met de hoge winstmarge die bookmakers nemen op combinatieweddenschappen. Hierdoor is het waarschijnlijk dat een combinatieweddenschap, ondanks de boost, op lange termijn nog steeds verliesgevend zal zijn.

Odds boost token

Op regelmatige basis kan je ook tokens verdienen die de odds van een sportweddenschap naar keuze zullen verhogen. Hiervoor moet je wel op een bepaalde sport minstens 5 euro inzetten op een weddenschap met minimum noteringen van 1,50.

Choose your colors

Bij Bwin kan je jouw favoriete voetbalploeg selecteren om zo speciale boosts en artikelen op basis van je gekozen ploeg te ontvangen. Een leuke feature die het als fan van een ploeg extra leuk maakt om in te zetten op jouw ploeg.

Kan ik wedden op sport via mobiel op Bwin?

Bwin beschikt over een mobiele app voor zowel Android als iOS. Op iedere smartphone kan je dus via de applicatie van Bwin je sportweddenschappen plaatsen. De app van Bwin navigeert vlot en vertoont weinig tot geen gebruiksongemakken. Dit geeft je de mogelijk om vlot een weddenschap af te sluiten zonder dat er een webbrowser aan te pas hoeft te komen.

Kan ik via Bwin naar livestreams kijken?

Wanneer je saldo boven nul euro staat, of je de voorgaande 24 uren een sportweddenschap plaatste, kan je gratis naar de streams kijken van Bwin. Het aanbod van Bwin is ruim waardoor je heel wat sporten kan volgen waaronder voetbal, tennis en basketbal.

Hoe en wanneer is de klantendienst van Bwin beschikbaar?

De helpdesk van Bwin kan je op vier verschillende manieren contacteren:

 • Livechat tussen 12u en 20u
 • Telefonisch via +32 2 290 02 24
 • E-mail verzenden via helpdesk

Hoe is het sportaanbod van Bwin?

Als gevestigde waarde tussen de Belgische bookmakers is het sportaanbod van Bwin zeer ruim. Op allerhande voetbal-, basket-, tennis- en ijshockeywedstrijden kan worden ingezet. Naast een ruim aanbod op vlak van wedstrijden vind je bij Bwin ook heel wat verschillende wedmarkten. Hoekschoppen, doelpuntenmakers, ruststanden … Voor bijna iedere wedstrijd kan je deze wedmarkten gebruiken.

Er wordt echter nog druk gewerkt aan de zogenaamde prop bets - weddenschappen die niet direct gebonden zijn aan de uitkomst van de wedstrijd. Zo kan je momenteel beperkt inzetten op het aantal schoten, passes en assists die een specifieke speler al dan niet zal behalen.

Verder beschikt Bwin over een ruim live aanbod. Heel wat wedmarkten waar je voor de aftrap op kan inzetten, blijven open tijdens de wedstrijd zodat je kan blijven spelen op de wedstrijd. Ook heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van de Cash Out-functie. Met deze optie kan je je winst (deels) veiligstellen of je verlies (deels) beperken. Dit raden we bij Betmanbegins echter zelden aan. Op lange termijn is het vaak beter om je weddenschap gewoon te laten staan.

Bij Bwin vind je ook de gekende Bet Builders. Via “Creëren” kan je zelf binnen eenzelfde wedstrijd verschillende weddenschappen combineren. Bwin stelt zelf enkele ‘creaties’ voor, maar je kan ook zelf naar hartenlust aan de slag.

Wat is het sportreglement van Bwin?

Hieronder vind je enkele zaken waar vaak onduidelijkheid over bestaat:

Algemeen

 • Voetbalweddenschappen hebben bij Bwin - tenzij specifiek anders vermeld op de website - altijd betrekking op de reguliere speeltijd. Dit is inclusief blessuretijd, maar exclusief eventuele verlengingen en strafschopreeksen.
 • Onderbroken wedstrijden die niet binnen de 48 uur worden hervat, beschouwt Bwin als afgebroken. Dit wil zeggen dat je sportweddenschap void (ongeldig) is en je je inzet terugbetaald krijgt. De enige uitzondering op deze regel is dat je weddenschap wél geldig is als het resultaat ervan bij stopzetting al duidelijk was. Een voorbeeld is een weddenschap op over 2.5 goals als de wedstrijd wordt stopgezet bij een score van 2-1.
 • Onderbroken wedstrijden die wél binnen de 48 uur worden hervat, zorgen ervoor dat je weddenschappen gewoon geldig blijven.

Doelpuntenmaker

 • De speler waarop je inzet als doelpuntenmaker moet spelen, anders is je weddenschap void. Wanneer de speler waarop je een sportweddenschap hebt geplaatst invalt, zal de weddenschap nog steeds gelden.
 • Een owngoal telt niet als geldig doelpunt voor deze wedmarkt.

Kaarten

 • Kaarten en uitsluitingen na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter worden niet in aanmerking genomen.
 • Alle kaarten en uitsluitingen tijdens de rust worden in aanmerking genomen voor het algemene resultaat van de wedstrijd, maar niet voor weddenschappen op de eerste of tweede helft.
 • Als je inzet op de wedmarkt "Welk team krijgt de eerste gele kaart?" en volgens het wedstrijdverslag krijgen twee of meerdere spelers van verschillende ploegen een gele kaart in dezelfde minuut, dan is je weddenschap void.
 • Enkel gele kaarten voor spelers die op het veld staan zijn relevant voor je weddenschappen. Gele kaarten voor reservespelers, trainers en staf worden niet in aanmerking genomen.

Hoekschoppen

 • Als je inzet op de wedmarkt "Meer of minder hoekschoppen" tellen enkel daadwerkelijk genomen corners mee. Als de scheidsrechter bijvoorbeeld een hoekschop toekent net voor de rust - maar deze door getreuzel niet meer effectief genomen wordt - telt deze niet mee.
 • Een hoekschop die opnieuw genomen dient te worden - bijvoorbeeld door gekibbel in de zestien - telt in de statistieken slechts mee als één corner.

Statistieken

 • Player props en alle andere statistiekweddenschappen worden afgehandeld conform de statistieken van Opta.

Hoe snel betaalt Bwin uit?

Betmanbegins deed een studie naar de snelheid van uitbetaling bij Belgische bookmakers. Hieruit blijkt dat Bwin gemiddeld 1 werkdag nodig heeft om een uitbetaling te finaliseren. Uitbetalingen die aangevraagd worden op vrijdagavond of in het weekend worden maandag op je rekening gestort. Daarmee scoort Bwin relatief goed in vergelijking met andere bookmakers. Zo laten ze Betway en Napoleon Games ver achter zich, maar moeten ze wel plaatsnemen achter betFIRST.

Wat is de conclusie van Bwin?

Bwin scoort over het algemeen vrij goed qua speelervaring als bookmaker. Ze bieden diverse livestreams aan voor belangrijke events, personaliseren hun boosts en zorgen voor unieke content zoals een ‘Summer Festival’-spel waar je Odds Boosts mee kan verdienen.

 

Het sportaanbod van Bwin is ruim, maar de odds liggen meestal lager dan bij andere bookmakers. Dat gemiddelde hoeft natuurlijk geen reden te zijn om geen account te maken bij Bwin. Er zullen nog steeds situaties zijn waar Bwin wel de hoogste odds aanbiedt voor een sportweddenschap die jij wenst te plaatsen. Daarnaast zorgen de Price Boosts voor interessante noteringen om op in te zetten.

Tot slot is de app voor iOS en Android uiteraard ook een grote troef. Een wedstrijdje livestreamen op je smartphone kan dus zomaar. Mooi meegenomen lijkt ons.

Resultaten bwin

| Van Gerwen - Rock

Gewonnen
17 Nov, 2022 om 22:15
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
Grand Slam of Darts
Wedtip
3 or more 100+ checkouts in the match
Odds
2.37
Units
2 (0.4%)

| Miami Heat - Golden State Warriors

Gewonnen
02 Nov, 2022 om 00:30
Competitie
NBA - VS
Wedtip
B. Adebayo over 30,5 points/rebounds/assists
Odds
1.91
Units
3 (0.6%)

| FC Bayern München - AX Armani Exchange Milano

Verloren
20 Oct, 2022 om 20:30
Competitie
Euroleague
Wedtip
Under 149,5
Odds
1.90
Units
2 (0.4%)

| Shanghai Sharks - Zhejiang Golden Bulls

Gewonnen
16 Oct, 2022 om 13:35
Competitie
CBA - China
Wedtip
Zhejiang Golden Bulls -1,5
Odds
1.85
Units
3 (0.6%)

| Price - Razma

Gewonnen
07 Oct, 2022 om 21:00
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
World Grand Prix
Wedtip
Price over 110.5 checkout
Odds
1.85
Units
2 (0.4%)

| Price - Cullen

Gewonnen
06 Oct, 2022 om 22:00
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
World Grand Prix
Wedtip
Hoogste checkout speler 1: meer dan 108,50
Odds
1.85
Units
3 (0.6%)

| Maccabi Tel Aviv - Zalgiris Kaunas

Verloren
06 Oct, 2022 om 20:05
Competitie
Euroleague
Wedtip
Maccabi Tel Aviv -7,5
Odds
1.90
Units
3 (0.6%)

| Asvel Lyon-Villeurbanne - AX Armani Exchange Milano

Gewonnen
06 Oct, 2022 om 20:00
Competitie
Euroleague
Wedtip
AX Armani Exchange Milano -4,5
Odds
1.91
Units
2 (0.4%)

| Canada - Servië

Verloren
22 Sep, 2022 om 05:00
Competitie
Women's World Cup
Wedtip
Over 136,5
Odds
1.80
Units
2 (0.4%)

| Duitsland - Griekenland

Gewonnen
13 Sep, 2022 om 20:30
Competitie
EuroBasket (European Championship)
Wedtip
Duitsland +6,5
Odds
1.87
Units
4 (0.8%)

| Seattle Seahawks - Denver Broncos

Verloren
13 Sep, 2022 om 02:15
Competitie
NFL - VS
Wedtip
N. Fant under 2,5 receptions
Odds
1.95
Units
3 (0.6%)

| Tsjechië - Israël

Gewonnen
08 Sep, 2022 om 17:30
Competitie
EuroBasket (European Championship)
Wedtip
Over 162,5
Odds
1.83
Units
3 (0.6%)

| Estland - Griekenland

Verloren
07 Sep, 2022 om 17:00
Competitie
EuroBasket (European Championship)
Wedtip
Over 161,5
Odds
1.95
Units
3 (0.6%)

| Kroatië - Oekraïne

Verloren
08 Sep, 2022 om 14:15
Competitie
EuroBasket (European Championship)
Wedtip
Under 161,5
Odds
1.90
Units
2 (0.4%)

| Duitsland - Slovenië

Verloren
06 Sep, 2022 om 20:30
Competitie
EuroBasket (European Championship)
Wedtip
Over 177,5
Odds
1.95
Units
2 (0.4%)

| Bosnië-Herzegovina - Frankrijk

Verloren
06 Sep, 2022 om 14:30
Competitie
EuroBasket (European Championship)
Wedtip
Bosnië-Herzegovina +5,5
Odds
1.95
Units
3 (0.6%)

| Frankrijk - Japan

Verloren
05 Sep, 2022 om 21:00
Competitie
World Championship
Wedtip
Frankrijk -2,5 sets
Odds
2.35
Units
2 (0.4%)

| Montenegro - België

Gewonnen
03 Sep, 2022 om 13:30
Competitie
EuroBasket (European Championship)
Wedtip
België +6,5
Odds
1.90
Units
1 (0.2%)

| Kroatië - Griekenland

Gewonnen
02 Sep, 2022 om 17:00
Competitie
EuroBasket (European Championship)
Wedtip
Kroatië +9,5
Odds
1.91
Units
4 (0.8%)

| Israël - Finland

Gewonnen
02 Sep, 2022 om 14:00
Competitie
EuroBasket
Wedtip
Israël +3,5
Odds
1.95
Units
2 (0.4%)
1 2 3 11
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
cross