A-league speelronde 4: weet Sydney FC aan te haken?

Als we het over Australië hebben zijn tenminste drie zaken heel zeker: het kan er bloedheet zijn, het is een prachtig land én de nationale voetbalcompetitie is een waar spektakel! De derde speelronde van de Isuzu Ute A-league had een aantal interessante uitslagen en mooie winners op het gebied van sportweddenschappen. We hebben met Brisbane Roar een nieuwe rode lantaarndrager, Melbourne City kwam niet tot scoren, en Macarthur is de nieuwe koploper. Genoeg om over na te praten dus.

In dit artikel bespreken we de interessante resultaten van speelronde 3. Er kwamen namelijk wedtips via de bekende platformen telegram, facebook én onze website. Wil je geen wedtips missen? Volg ons dan snel op Facebook en Telegram!

Verder blikken we vooruit op de vierde speelronde die woensdag 8 december al afgetrapt werd door Melbourne City en Perth Glory. Melbourne wist aan het langste eind te trekken met grote moeite: 1-0. Verder staat er wederom een derby in Sydney op het programma tussen Western Sydney Wanderers en Macarthur FC. Daarnaast mag Sydney FC laten zien dat ze dit weekend wél kunnen winnen. Genoeg interessants om te bespreken dus!

Resultaten speelronde 3

Er hebben een aantal verschuivingen op de ranglijst plaatsgevonden. We hebben een nieuwe koploper en hekkensluiter in Macarthur FC en Brisbane Roar. De huidige top 6 bestaat naast Macarthur FC momenteel uit 3 ploegen uit Victoria, één uit Western Australia en één uit New South Wales. Macarthur FC is momenteel de enige ploeg die nog niet heeft verloren.

Speelronde 3 was op het gebied van wedtips zeer succesvol, zo laat onderstaand overzicht in een notendop zien. Er werden 5.28 units winst gemaakt op 7 wedtips uit dit artikel en via het telegramkanaal. Er werd een winrate geboekt van ongeveer 71%. Als je deze 7 wedtips met €10 per unit had meegespeeld, had je dus €52,80 winst gehad! Dankzij de early pay-out van Bet365 was ook de weddenschap ‘Sydney FC wint’ winnend!

Resultatena Leaguespeelronde3

De resultaten van speelronde 3 laten een beeld zien dat ook in speelronde 2 al naar voren kwam. De sportweddenschappen met relatief lagere odds gingen mis, en de hogere odds waren daarentegen juist wel raak. Mede dankzij doelpunten van Kamsoba, Le Fondre én Hemed wisten wij weer succesvol te zijn ‘down under’.

In dit geval was de mooiste winnende bet misschien niet diegene met de hoogste odds: Macarthur Draw No Bet aan odds van 2.00. Deze weddenschap werd via het early odds principe gespeeld. betFIRST maakte een verkeerde inschatting van de kwaliteiten van Macarthur FC. Mede hierdoor wist onze community een mooie winst te boeken.

Wedtips speelronde 4

Voor speelronde 4 zijn dus nog 5 wedstrijden te spelen. Deze 5 wedstrijden zijn stuk voor stuk interessante affiches. Speelronde 4 lijkt dus weer een spektakelstuk te worden. Wij hebben weer mooie wedtips voorzien voor de vijf wedstrijden die op het programma staan. Lees dus snel verder!

wedtip: Western United – Brisbane Roar, Brisbane Roar under 1 asian teamgoals @ 3.50 en 1.54 bij Unibet en Bet365 – 3 units:

in de wereld van sportweddenschappen moet je creatief zijn. Deze bet behoeft ook wat uitleg, aangezien de optie ‘under 1 asian teamgoals’ niet bestaat. De odds voor Brisbane scoort niet zijn 3.50 bij Unibet, en de odds voor Brisbane scoort maximaal 1 keer zijn 1.54 bij Bet365. Als je de 3 units stake dusdanig verdeelt dat je bij maximaal 1 goal van Brisbane je geld terugkrijgt, en bij 0 goals winst maakt, dan is dat een ‘asian under’ bet.

In dit geval spelen wij met inzetten van 2 units op Brisbane Roar under 1.5 team goals, en 1 unit op Brisbane Roar under 0.5 team goals. Als Brisbane dan één doelpunt maakt, maken we 0.08 units winst. Scoren zij niet, dan hebben wij een winst van maar liefst 2.58 units. Hier maken we gebruik van Asian Handicap.

De onderbouwing van deze sportweddenschap is als volgt. Western United staat momenteel vierde op de ranglijst met 6 punten uit 3 wedstrijden. In deze drie wedstrijden won de ploeg 2 keer 1-0, en het verloor een keer met 0-1. Western United heeft de defensie prima op orde. De ploeg uit Geelong scoort wel, maar ze creëren weinig kansen. Western United staat laatste in de expected goals ranking met 2.81 xG. De winst tegen Melbourne City was  erg geflatteerd te noemen.

Brisbane Roar aan de andere kant creëert heel veel kansen, maar scoort nauwelijks. Brisbane staat derde in het expected goals klassement, met 5.38 xG. Dit terwijl ze pas één goal maakten. De ploeg uit Queensland staat momenteel dan ook laatste met één schamel punt uit 3 wedstrijden. Brisbane verloor 2-1 en 3-0, en speelde afgelopen weekend 0-0 gelijk uit in Adelaide.

In de uitwedstrijd van Western United verwacht ik wederom weinig of geen doelpunten van Brisbane. Ze zullen in Geelong mogelijk minder kansen creëren dan in voorgaande wedstrijden. Brisbane Roar heeft na het vertrek van een aantal belangrijke aanvallers niet genoeg slagkracht om veel te scoren. Western United heeft daartegenover ook nog eens een ervaren en solide defensie staan.

wedtip: Central Coast Mariners – Sydney FC, meer dan 2.5 doelpunten @ 1.86 bij Unibet – 1 unit:

Voor de tweede wedtip voor speelronde 4 reizen we af naar de Central Coast, naar Gosford. Central coast staat 9e met 3 punten uit 3 wedstrijden. In deze 3 wedstrijden scoorde ‘CCM’ 3 keer, en incasseerde het 4 keer. Sydney FC staat 2 plekken lager, op de 11e plek. Sydney haalde 2 schamele punten uit 3 wedstrijden. The Sky Blues scoorden nog maar 2 doelpunten en incasseerden er 3.

De doelpuntengemiddelden van beide ploegen zijn dit seizoen niet zo hoog. Uit de statistieken blijkt echter dat er zeker meer doelpunten hadden kunnen vallen. Central Coast en Sydney behaalden samen 9 expected goals en maakten er slechts 5 in totaal. Daarnaast haalden beide ploegen 6.6 expected goals against, hier vielen er 6.

Sydney FC liet afgelopen weekend nogmaals zien niet in uitstekende vorm te zijn. Een 2-0 voorsprong werd weggegeven tegen het matige Newcastle Jets. Sydney was aanvallend wel sterk. Central Coast scoorde dit weekend niet, maar dat had heel anders kunnen en misschien wel moeten lopen.

In het aanstaande onderonsje tussen Central Coast en Sydney kunnen beide teams zeker 2 doelpunten scoren. Het laatste onderlinge affiche eindigde ook in 2-2. De kans dat beide teams aankomend weekend scoren is aanzienlijk. Een derde doelpunt ligt daarnaast ook voor de hand.

Hopelijk kunnen we net als in de eerste drie speelronden genieten van een succesvolle en winstgevende A-league speelronde. Houd onze app goed in de gaten voor toekomstige wedtips. Al onze wedtips vind je ook terug op Facebook en Telegram.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross