A-league speelronde 3: verrassende koploper uit Melbourne!

De tweede speelronde van de Australische competitie was weer een hele interessante ronde. We hebben kunnen genieten van veel doelpunten en voor Australische begrippen aantrekkelijk voetbal. De onderlinge verhoudingen worden steeds duidelijker. Sydney FC wist opvallend genoeg als enige ploeg nog niet te scoren. Dat een ploeg uit Melbourne aan de leiding zou staan, was geen verrassing. Dat het Melbourne Victory is misschien dan weer wel.

In een eerder artikel kwamen de resultaten van speelronde 2 aan bod. Er kwamen namelijk wedtips via de bekende platformen Telegram, facebook én onze website. Verder neem ik je wederom mee op reis naar Australië voor speelronde 3 van de Isuzu UTE A-league. We kunnen ons namelijk weer opmaken voor een spannende en vermakelijke speelronde. Met onder andere een wedstrijd tussen de twee ploegen met de meeste expected goals van de competitie!

Resultaten speelronde 2

De huidige top 6 van de A-league bestaat uit 3 ploegen uit Victoria, 2 uit New South Wales én Wellington uit Nieuw-Zeeland. Melbourne Victory is de enige ploeg zonder puntenverlies. Macarthur FC, Wellington Phoenix en Western United zijn de andere drie ploegen die in speelronde 2 de drie punten wisten te behalen.

Speelronde 2 was op het gebied van wedtips zeer succesvol. Zo laat onderstaand overzicht in een notendop zien. Er werden 4.28 units winst gemaakt op 8 wedtips uit dit artikel en via het telegramkanaal. Er werd een winrate geboekt van 50%. Als je deze 8 wedtips met €10 per unit had meegespeeld, had je dus €42,60 winst gehad!

De resultaten van speelronde 2 laten vooral zien dat Sydney FC ons in de steek heeft gelaten door niet één keer tot scoren te komen. The Sky Blues zullen zich komende weken moeten oprichten om niet te ver achter te raken op de ploegen uit Melbourne.

Resultatena Leaguespeelronde2

De mooiste winnende sportweddenschap van deze week was natuurlijk ‘Lachlan Rose scoort’. Deze sportweddenschap met odds van 6.50 was winnend doordat Rose al in de 17e minuut wist te scoren. Deze bet is een schitterend voorbeeld van de bookmakers verslaan. Bet365 ging uit van een minder prominente rol van de 22-jarige Australiër. Dit terwijl Rose al weken in de spits speelt bij Macarthur.

Wedtips speelronde 3

Speelronde 3 staat weer garant voor een weekend bomvol spektakel. Wij hebben weer mooie wedtips voorzien voor de zes wedstrijden die op het programma staan, lees snel verder!

wedtip: Sydney FC – Newcastle Jets FC - Sydney FC wint @ 1.80 bij Bet365 (1 unit):

In de voorgaande twee speelrondes kwam deze tip ook naar voren. Sydney FC was vorig seizoen nog kanshebber voor de titel. Ze verloren echter de finale van Melbourne City, een zware domper.

The Sky Blues zullen dit seizoen wederom een gooi willen doen naar de titel. Hiervoor dient echter wel gewonnen te worden. Sydney wist in twee wedstrijden nog niet te scoren. Ze pakten daarnaast slechts één schamel punt. Aanstaande zaterdag ontvangt Sydney om 19:45 lokale tijd de Jets uit Newcastle. De Newcastle Jets presteren niet veel beter dan de thuisploeg. Ze wisten vooralsnog ook slechts één punt te pakken en drie doelpunten te scoren.

In de wedstrijd tussen Sydney en Newcastle staan er twee ploegen tegenover elkaar met hele verschillende doelstellingen. Newcastle zal haar best moeten doen om niet bij de laatste plekken te eindigen. Sydney daarentegen zal een poging doen om de top 2 te bereiken. Het niveauverschil van de selecties is dan ook aanzienlijk anders. Dit valt ook te zien aan de statistieken van het huidige seizoen seizoen.

Newcastle creëerde volgens de statistieken kansen voor 3.28 expected goals, waar zij er 3 scoorden. Sydney haalde 2.54 expected goals, maar zij scoorden nog niet. De Jets staan aan de leiding in het klassement van de ‘expected goals against’ (xGA) met 4.16 xGA. Sydney staat juist onderaan dit klassement met de minste xGA: slechts 1.41. Volgens de Expected points ranglijst (xP) had Sydney reeds 3.6 punten verdiend, en Newcastle 2.5. Op basis van deze statistieken, het niveauverschil en het thuisvoordeel, lijken odds van 1.80 te hoog.

Een extra reden dat we deze odds spelen is de potentiële terugkeer van Kosta Barbarouses bij The Sky Blues. Barbarouses scoorde 23% van de goals van voorgaand seizoen. Daarnaast assisteerde hij er ook nog een paar. Barbarouses geeft Sydney meer mogelijkheden om een doelpunt te forceren. Pinnacle biedt daarnaast faire odds van 1.76 aan, waardoor we minstens 2% value ontvangen.

wedtip: Melbourne City – Western United, beide teams scoren @1.73 bij TOTO (1.72 bij Bingoal) - 2 units:

Bookmakers verwachten twee tot drie goals van Melbourne City en minstens een goal van Western United. In deze wedstrijd lijkt een beide teams scoren een logische keuze. Aan de hand van de statistieken kan deze keuze uitgelegd worden.

Naast dat Western United knap won van Sydney FC, creëerde het veel kansen in de wedstrijd tegen Melbourne Victory. Western United creëerde kansen voor 2.40 expected goals. Ze maakten er slechts één. Melbourne City daarentegen creëerde kansen voor 3.54 expected goals. Zij maakten vier doelpunten.

De defensieve statistieken zijn daarnaast ook van belang. Melbourne City kreeg 3 doelpunten tegen en Western United 1. De xGA van beide ploegen is echter 3.76 en 2.43. De kans dat beide teams incasseren is dus vrij groot. Daarnaast viel in 5 van de 6 laatste head-to-head wedstrijden een doelpunt aan beide kanten. De odds voor beide teams scoren lijken dan ook te hoog.

Naast deze twee wedtips staat er nog een wedtip open die al op zondag 28 november werd gegeven. De bookmakers’ opening odds gaven aan dat Central Coast Mariners de favoriet zou zijn in het onderonsje met Macarthur. Echter, de statistieken wijzen uit dat Macarthur de favoriet zou moeten zijn voor deze wedstrijd. De bookmakers hebben deze odds inmiddels aangepast. Macarthur FC is nu de favoriet met Draw No Bet odds van 1.75. We hebben dus door het inspelen op de early odds al mooie value weten te verdienen.

Tipjulianmacarthur

Hopelijk kunnen we wederom genieten van een succesvolle en winstgevende A-league speelronde. Houd onze onze website goed in de gaten voor toekomstige wedtips. Al onze wedtips vind je ook terug op Facebook  en Telegram.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross