Betman-team strikes again

In een eerder artikel schreven we al reeds over onze fenomenale Champions League avond en over de Betman Tippers die de kaap van 1000 units winst behaalden. Maar hoe zijn de resultaten voorlopig in december? Daar gaan we in dit artikel dieper op in.

Betman tippers

Het Betman team gaven 99 tips vorige week. Van die 99 tips wisten ze er 54 te winnen en 39 te verliezen. De gemiddelde tips werden aan odds van 2,45 gespeeld. De bookmaker waar we het hoogste aantal units haalden was bet365. Bij deze bookie haalden we maar liefst (!) 20,03 units winst.

Hiervoor mogen we vooral Flip Tip bedanken. Dat “Flippie” winstgevend was, is een understatement. Met zijn voetbaltips blonk hij vooral uit met zijn knappe voorspelling over de wedstrijd Granada-Alaves. Hij wist te voorspellen dat Luis Rioja meer dan 1,5 schoten op doel zou hebben aan odds van 2,50.

Naast Flip Tip zijn winstgevende tips op deze bookmaker wisten Bram & Max en Julian ook enkele keren knap deze bookmaker te verslaan. Zo was de tip van Julian in de wedstrijd Sydney FC - Newcastle Jets ook een topper. Hij voorspelde namelijk dat Adam Le Fondre ging scoren aan odds van 2,38. Maar dit was niet zijn enige winstgevende wedtip in die wedstrijd. Hij tipte namelijk ook dat Elvis Kamsomba ging scoren aan odds van 4,48.

Ledentopic

Zoals gewoonlijk is er opnieuw een ledentopic in december. Daarin konden we voorlopig volop meegenieten van de tips van Richard Volmbroek, die vooral tips gaf die we terug konden vinden bij Bingoal. Richard blonk met heel wat tips uit. Zo was hij over 8 van de 11 tips winstgevend.

Vooral zijn tip over Joey Veerman viel iedereen op. Richard tipte dat Joey Veerman ging scoren aan boosted odds van 9,00. Aangezien hij odds van 9,00 correct tipte is dit ongetwijfeld de tip van de week. Naast deze knappe tip, voorspelde hij ook dat beide teams in beide helften gingen scoren in de Bundesligatopper Dortmund-Bayern München. Dit deed hij aan odds van 6,50.

Resultaten

Dat de maand december goed gestart is, is nog zacht uitgedrukt. In de eerste week van december behaalden onze Betman Tippers meteen 34,13 units winst! Zoals in eerdere artikelen vermeldt, hangt het aantal euro winst af van je inzet. We kunnen dus concluderen dat de Betman Tippers opnieuw on fire waren!

Wil jij geen enkele wedtip van het Betman team missen? Join dan snel de Facebook groep of het Telegram kanaal. Geen zorgen, het is volledig gratis!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross