Betman Tippers on fire!

We hebben een mijlpaal bereikt! De 1000e unit winst is binnen! Na bijna twee jaar gratis wedtips hebben we deze mijlpaal bereikt met dank aan het Betman team. Iedere dag staan ze klaar voor jullie, en dat was dit weekend niet anders. In dit artikel bekijken we enkele wedtips van dichterbij.

Bram & Max: Chilwell scoort @ 12.00

Chelsea ging als favoriet op verplaatsing naar Leicester City. The Blues spelen onder Tuchel met twee fullbacks. Chilwell en Reece James duiken geregeld op in de zestien van de tegenstander. Hierdoor tipten Bram & Max dat Chilwell tot scoren zou komen tegen zijn ex-ploeg. In vijf basisplekken voor de wedstrijd tegen Leicester kwam de Engelsman tot drie doelpunten.

Ook tegen Leicester leek hij weer zijn goaltje mee te pikken. Chilwell kreeg twee grote kansen, maar wist tweemaal de netten niet te vinden. Toch was dit een goede wedtip aan odds van 12.00. Op lange termijn zal het plaatsen van deze wedtip winstgevend zijn, ondanks dat deze dit weekend verloren werd.

Dutchman: Guus Til scoort @ 2.70

Tweemaal raden van wie deze tip kwam: Dutchman. De man die alles over het Nederlandse voetbal kent. Maar hij was niet de enige die een doelpuntje van Guus Til zag vallen. Net na het plaatsen van de tip liet Julian ons weten dat ook hij de wedtip ook net wou geven. Great minds think alike. na 35 minuten was het al raak! PEC Zwolle kon de Betmanbegins community niets in de weg staan. Wat Chilwell niet kon, deed Guus Til dus wel.

Niet alleen Guus Til wist te scoren dit weekend. Berardi en Linssen waren ook doelpuntenmakers die getipt werden in de community. Aan odds van respectievelijk 2.50 en 2.37 werd de community aardig verwend!

Hannes on fire - NBA

Of we een NBA-expert in onze rangen hebben? Dat is een understatement! Hannes haalde in de eerste maand met NBA-tips een rendement van 18,43%. Aan dat rendement voegde hij dit weekend een schepje toe. 7 van de 10 NBA-wedtips werden gewonnen. Hij voegde 10,32 units winst toe aan zijn resultaten. Een rendement van 20% over één weekend, dat vind je niet gauw! Het blijft trouwens niet enkel bij wedtips voor Hannes. Zo schreef hij onlangs een interessant artikel over de “Tops and Flops” voor de start van het NBA-seizoen.

Suslov tilt ons over de 1000!

Wie had dit weekend gedacht dat Tomas Suslov voor een hoogtepunt zou zorgen bij Betmanbegins? Een wedtip dat Suslov minstens tweemaal zou schieten, bracht het totaal naar 1.000 units winst. Als één team bouwden we naar deze mijlpaal. In minder dan twee jaar tijd hebben we dat doel verwezenlijkt! The sky is the limit voor onze Tippers.

Wil jij geen enkele voorbeschouwing of wedtip missen? Word dan nu lid van Betmanbegins via Telegram of Facebook. Zo mis je niets van deze winstgevende community!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross