FE-NO-ME-NALE Champions League avond

Uit een recente poll in onze Facebook-community bleek dat zo’n 85% van onze leden graag combi’s en challenges wou zien in de groep. Daarom besloten we om als entertainment een ‘Community Combi’ te lanceren. De Champions League was natuurlijk de ideale competitie om af te trappen!

Uiteraard zijn zowel challenges als combi’s op lange termijn niet winstgevend. Bij een challenge ga je bijvoorbeeld volledig in tegen het bankroll management principe. Voor combi’s hebben we een artikel die je uitlegt waarom je beter voor singles kiest. Uiteraard is er wel een fun-factor aan dit soort sportweddenschappen. En wedden hoeft niet altijd enkel en alleen om winst te draaien. Hierdoor bieden we deze manier van sportweddenschappen toch aan in onze Facebook-groep.

Eerste Champions League avond

Terwijl de sterren van het Europese voetbal zich opwarmden voor de wedstrijd, zaten wij klaar met onze combiweddenschappen in de hand. We hadden twee wedtips van de community klaargezet in een combi. Voor leden die van meer risico houden, werd steeds nog één wedtip toegevoegd tot een maximum van vijf selecties.

Communitycombidinsdagchampionsleague

Alles verliep volledig volgens plan. Ronaldo was helemaal zichzelf en knalde driemaal op doel. Villareal won met 2-0 van Young Boys. Sevilla en Lille kwamen beiden vlot tot scoren. Barcelona en Kiev maakten er een saaie wedstrijd van met één doelpunt. Maar toen was er Chelsea …

De CL-bekerhouder wist met slechts 0-1 te winnen op het veld van Malmö. Na een 4-0 thuiszege hadden onze leden een soortgelijk scenario verwacht. En dat bleek niet onhaalbaar, want Chelsea schoot maar liefst 22 keer! Kai Havertz miste, als spits-ad-interim voor Lukaku en Werner, twee grote kansen om te score uit te diepen. Heel zuur voor onze leden want de eerste ‘Community Combi’ was bijna een winnende geweest aan odds van 17,5!

Tweede Champions League avond

Met 4 van de 5 wedtips juist had dinsdag een prima avond geweest als we voor singles gekozen hadden. Toch gaven we de leden een nieuwe kans op woensdag. Met de missers van Chelsea in het achterhoofd zaten onze leden klaar om de beste wedtips in de poll te plaatsen. Zorgvuldig werd gestemd tot we de winnende combi zouden vinden. De combi zou beperkt worden tot drie selecties om de winstkansen te vergroten.

Communitycombiwoensdagchampionsleague

Met odds van 4,67 trokken we ten strijde. Voor de eerste wedtip werd mogelijks inspiratie gevonden bij de voorbeschouwing van Rumba. Een overwinning van Liverpool was namelijk ontzettend belangrijk voor Klopp om voor rotatie te kunnen zorgen de komende weken. Verder konden de ploegen uit de Lage Landen uiteraard niet ontbreken. Een aanvallend Ajax werd verwacht minstens vijf schoten te lossen. Bij City – Club Brugge hadden de leden gerekend op een spektakelrijk begin van de wedstrijd.

Daar gingen we: Liverpool deed wat het moest doen met een 2-0 overwinning tegen Atletico Madrid. Club Brugge en Manchester City hielden elkaar in evenwicht met 1-1 aan de rust. De spannendste wedtip werd die van Ajax. Tot in de 92e minuut bleef er bij de statistieken “Ajax: 4 schoten op doel staan”. Voor een tweede dag op rij leek onze Community Combi de mist in te gaan door één fout. Maar het was Davy Klaassen die de ban brak voor de leden van onze community. Met een ‘overbodige’ 1-3 knalde hij onze combi naar een groene betslip. Fe-no-me-naal!

Tippers on fire

Hoe leuk combi’s ook kunnen zijn voor sommigen, toch is dit niet waar onze focus ligt. Combi’s zijn namelijk puur voor de fun. De focus van onze community ligt bij het verslaan van bookmakers. Onze tippers staan nagenoeg iedere dag klaar met wedtips die op lange termijn winstgevend zijn. Dat was ook het geval tijdens deze Champions League avonden. We bekijken de twee mooiste wedtips van deze avonden.

Bram & Max tipten dat Dybala een assist zou geven aan odds van 5 bij Toto. Dybala had in 10 wedstrijden al vier assists geven. In een wedstrijd tegen een zwakke Zenit waren deze odds dus iets te hoog. Knap gezien van ons tippersduo!

De winnende wedtip met de hoogste odds was die van Julian. Hij tipte dat Haller een kopbalgoal zou scoren aan odds 11 bij Toto. Het koste hem even geduld, maar in de 83e minuut kopte de Franse spits raak.

Er kwamen nog heel wat andere tips voorbij die op lange termijn winstgevend zijn, in tegenstelling tot combi’s. Ben jij nog geen lid van onze Facebook community of de Telegram groep? Waar wacht je dan nog op! Sluit je nu aan bij onze community en mis niets!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross