Tippers sportweddenschappen

“Give a man a fish and you feed him for a day. Teach a man to fish and you feed him for a lifetime.” Onder die leuze begon Betman de Betmanbegins community. Een groep waar niet alleen tips worden gedeeld, maar ook praktische technieken om spelers aan te leren hoe je de bookmakers kan verslaan. Na verloop van tijd breidde de community alsmaar meer uit. Zo kwamen er extra tippers aan boord om jullie te voorzien van interessante wedtips, hoofdzakelijk in de Facebook groep.

In dit artikel zullen we de 11 Facebook tippers één voor één aan jullie voorstellen. Elk van hen is zeer selectief gekozen, en heeft zijn strepen verworven bij Betmanbegins. Je kan er dus van op dat ieder van deze tippers voor tips zal zorgen die winstgevend zijn op lange termijn. In dit artikel leren jullie kort kennismaken met wie zorgt voor de wedtips die jullie kunnen meespelen.

Betman

De man waar het allemaal begon. Vanuit zijn jarenlange ervaringen bij een online bookmaker kent hij de zwakke plekken bij bookmakers. Hij neemt jullie in mee in zijn zoektocht naar value en deelt tips die een verwacht positief rendement met zich meebrengen. Dat hij daar in slaagt, is een understatement. Zijn huidige statistieken liegen er niet om, want sinds 1 januari 2020 haalde hij een rendement op zijn sportweddenschappen van 28,90%.

Robin

De eerste tipper die officieel als rechterhand bij Betmanbegins kwam, is Robin. Hij richt zich voornamelijk op de kleinere sportcompetities. Oost-Europees voetbal, Kroatisch basketbal … Robin houdt ieder nieuwtje in de gaten, om zo de ideale tip te voorzien.

Roemeens voetbal was lange tijd onlosmakelijk verbonden met hem. Wanneer je als lid van Betmanbegins ergens Boekarest hoorde vallen, was Robin het eerste waar je aan dacht. Of hij effectief Roemeens spreekt is ons een raadsel. Wat we wel weten, is dat hij nog nooit op een vliegtuig zat. Tijd dat we hem eens meenemen op reis naar een voetbalwedstrijd in Roemenië.

Bram & Max

Ze kennen elkaar al sinds ze acht jaar waren, en dat merk je duidelijk. Bram en Max zijn helemaal op elkaar ingespeeld op vlak van Sports Betting. Het duo richt zich voornamelijk op de grote voetbalcompetities, maar vinden vaak wedtips waar niemand anders aan zou denken. Herinner jij je bijvoorbeeld nog de goal van Neves? De winnende tip ging België en Nederland rond, en onze community plukte de vruchten.

Brammaxtipperssportweddenschappen

Dutchman

Het is onmogelijk om bookmakers te verslaan op alle sporten of competities. Maar door te focussen op slechts enkele competities is het makkelijker om bookmakers te slim af te zijn. Zoals zijn naam al doet vermoeden, is Dutchman een tipper die zich toelegt op alles wat met Nederlands voetbal te maken heeft. Hij heeft zich jarenlang, meerdere uren per dag, volledig toegelegd op de Nederlandse competities. Dit gaat van de Eredivisie tot de 2e divisie en zelfs de jeugdteams.

Don

Een lopende encyclopedie die aan sportweddenschappen doet, beter ga je het niet vinden! Don is door zijn opleiding helemaal ondergedompeld in statistiek. Darten is voor hem de ideale sport, want iedere worp valt in punten vast te leggen. Verder kent de Italiaanse competitie voor hem ook helemaal geen geheimen. Volgens mij kan hij je zomaar zeggen wie de top drie doelpuntenmakers aller tijden zijn in de Serie A. Op Telegram kan je meer tips van hem volgen via dit kanaal.

Iets wat hij je zeker wel al kan zeggen, is het volgende weetje: “Wist je dat de Zweedse voetbalclub AIK Zweeds kampioen werd in 1998, terwijl ze de minste goals van alle clubs hadden gescoord?”

Dontipperssportweddenschappen

Julian

Heb jij ooit van Aussie Rules gehoord? Nee? Dan moet je zeker eens met Julian gaan praten. Urenlang kan hij je in geuren en kleuren uitleggen waarom AFL de mooiste sport ter wereld is. Daarbovenop kent hij ook alle ins & outs van wedden op voetbal. Een betere mix kan je je haast niet voorstellen, al zal Don toch voor darts en voetbal opteren.

Julian is 24 jaar oud en studeert een Master ‘Energy and Environmental Management’. Energie heeft hij duidelijk op overschot, want dagelijks staat hij met tips klaar voor jullie. Zijn carriere met sportweddenschappen begon met de befaamde totobriefjes bij de lokale Primera. “Zo lang mogelijk en de odds zo dicht mogelijk bij de 449”. Gelukkig is hij nu wel op de hoogte hoe je wél winstgevend kan wedden op sport, en daar brengt hij jullie graag wat van bij.

Flip Tip

Voetbal, wielrennen, F1, tennis … De dagen van Flip Tip zitten overvol. Op z’n 17e begon hij met wedden op lange lijsten. ‘Waslijsten waar nooit winst op is gemaakt’, omschrijft hij het nu. Door Betmanbegins herschoolde hij zich naar wedden op singles, en daar kan hij alleen maar tevreden op terugblikken. Door zijn opleiding Accountancy is hij momenteel dagelijks bezig met cijfers. Dat verklaart zijn sterke, statistisch onderbouwde tips.

Naast al dat sport en tips weet hij toch nog tijd vrij te maken om biertjes te drinken met vrienden. Zijn favoriete bezigheid is dan ook samen met vrienden topwedstrijden kijken, of de discotheken en kroegen onveilig maken. Of hij goed kan drinken, dat weten we niet – maar wedden op sport kan hij alvast uitstekend!

Jelke

Jelke staat al maanden gekend als de expert op vlak van kaarten en corners. Zijn voorkeur ligt dan ook niet toevallig bij La Liga. De Spaanse beleving en passie haalt hij meteen aan, want “wat is beter dan je weekend op zondagavond om 21u afsluiten met een Spaans duel?”

Jelke is een 22-jarige student Toegepaste Psychologie die volgend jaar afstudeert. Sinds zijn 18e is hij volop bezig met sportweddenschappen. Zijn eerste sportweddenschap plaatste hij op El Clasico. Als Barça-fan zette hij toen op gevoel in, naast z’n vriend die Real Madrid-fan is. Toen Messi in de 92e minuut de 2-3 tegen de netten trapte, ging het dak er af.

Verder is Jelke een gin-fanaat die dol is op lezen en pokeren. Met z’n vriendengroep liet hij in Albufeira een ‘foute’ tattoo plaatsen. Wat er nu op zijn lichaam preikt, dat liet hij in ’t midden. We zullen het hem toch eens vragen wanneer hij aan de Gin heeft gezeten.

Messionlineweddenvoetbal

Matthias

De grootste specialiteit van Matthias is zonder twijfel de Belgische Jupiler Pro League. Matthias ademt Belgisch voetbal, er is daar nog amper iets wat hem kan verrassen. Verder volgt hij ook het Europese topvoetbal en is darts hem zeker ook niet vreemd. Wie weet zit er ooit wel een collab in met onze ouwe rot Don?

Matthias is een 21 jarige student Kinesitherapie die sinds z’n vijfde al voetbal speelt. Sportweddenschappen kwamen op zijn pad door zijn grootvader. Samen met zijn opa ging hij in een lokaal krantenwinkeltje winnaars aankruisen op een formulier. De ervaring van zijn opa en het actuele inzicht van Matthias waren een ideale combinatie.

Matthias heeft niet veel nodig heb om gelukkig te zijn: een namiddagje sport op tv (van waterpolo tot schaken), een drankje en wat vrienden erbij. Meer moet ’t niet zijn voor hem.

Lucas

Lucas is een 19-jarige Deense speler die op analytische wijze zoekt naar de ideale sportweddenschap. Samen met zijn specifieke kennis van het Deense voetbal, maar ook zijn ruime voetbalinzicht, zorgt hij voor tips in Betmanbegins. Ook op zijn Twitter pagina zorgt hij voor de nodige tips.

Per toeval kwam hij op twitter Betmanbegins tegen. De aanpak van Betmanbegins lag Lucas uitstekend, en De Betting Bible tilde zijn kennis over wedden op sport naar een nóg hoger niveau. In het dagelijks leven studeert Lucas nog. Momenteel geniet hij nog van zijn tussenjaar, maar volgend jaar start hij een universitaire opleiding. Hij startte amper een jaar geleden met wedden op sport toen hij danig gefascineerd raakte door de zoektocht naar een wedtip met value. Analyseren, onderzoeken en het rendement alsmaar beter zien worden zijn de drie zaken die voor hem sportweddenschappen zo interessant houden.

Als je ooit op vakantie was in Denemarken, dan had je misschien wel Lucas al kunnen bewonderen. Hij was namelijk 8 maanden lang Queen’s Guard in Kopenhagen.

Hannes

Hannes is de recentste Facebook tipper in het team. Hij is van alle markten thuis op vlak van Sports Betting. Voetbal, tennis, wielrennen en zelfs volleybal passeerden alvast de revue! Zijn wedtips zijn een enorme bijdrage voor onze Betmanbegins community. Bij nagenoeg iedere sportweddenschap legt hij een link naar de odds bij Pinnacle. Het weerspiegelt de hoge kwaliteit waar hij voor zorgt.

In het leven naast Sports Betting is Hannes een echte genieter. Hij houdt van alles wat met lekker eten en drinken te maken heeft. Een goede wijn, champagne of ergens uit eten gaan, Hannes is in for the ride!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross