Dit zijn de resultaten van de Betman-Tippers in september 2022

Superlatieven schieten tekort voor de maand september. Met 308,68 units in de plus boeken onze tippers een historische winst! Het gaat hier immers om de beste maand ooit sinds de opstart van Betmanbegins. Laten we even van naderbij bekijken hoe deze mooie cijfers tot stand kwamen en wat dit betekent voor onze totaalbalans.

In september werden er 370 tips gegeven met gemiddelde odds van 2,83. De eerder aangehaalde winst van 308,68 units komt overeen met een waanzinnige return on investment van 45,80%. De teller van de totale winst sinds 1 januari 2020 staat nu op 1688,28 units.

Betmanbegins Resultaten September 2022

Teamwork makes the dream work

Als we naar de resultaten van de voorbije maand kijken, is er één iets dat onmiddellijk in het oog springt: ál onze tippers lieten een positief rendement optekenen in september 2022. Bij deze willen we Bram & Max, Don, Flip Tip, Hannes, Jelke, Julian, Matthias en Robin dan ook graag in de bloemetjes zetten. Consistent succesvolle sportweddenschappen plaatsen is allesbehalve eenvoudig, maar vroeg of laat volgt de beloning van al dat harde werk.

TipperUnits winst in september 2022
Bram & Max+208,92 units
Don+4,80 units
Flip Tip+40,60 units
Hannes+3,95 units
Jelke+5,74 units
Julian+27,59 units
Matthias+11,20 units
Robin+5,88 units
Totale winst+308,68 units

Fabelachtige Formule 1 festiviteiten

In augustus leverde een tip van Bram & Max aan odds van 25 duizenden euro’s op voor onze community. Nauwelijks twee weken later deed ons legendarische tippersduo hier nog een serieuze schep bovenop door correct te voorspellen dat de winnaar van de Grand Prix van Italië zou starten vanop gridpositie 5, 6 of 7.

Het grote verschil met de eerdere tip op de Grand Prix van België was dat er deze keer 10 units inzet werden aangeraden. Max Verstappen zou nu immers niet van plek 14, maar van plek 6 of 7 starten. Gezien de bloedvorm van onze pijlsnelle landgenoot, de uitstekende prestaties van zijn bolide en een circuit dat zich uitermate leent voor inhaalmanoeuvres was een notering van 20 dan ook veel te hoog. Die samenloop van omstandigheden resulteerde in een aanbevolen inzet van 10 units, waardoor de totale winst met 190 units dus ook een stuk hoger lag dan in augustus.

Toen Verstappen in Monza als eerste over de finish reed, weergalmden de vreugdekreten van onze volgers in heel Nederland. In totaal was deze voorspelling namelijk goed voor €63.212,50 aan winnende betslips vanuit onze community. Wie sceptisch is en graag bewijzen wil zien, kan hiervoor terecht bij ons artikel met het volledige relaas achter de zotste tip uit de Betmanbegins geschiedenis.

Nog meer odds om van te smullen

Zoals eerder aangegeven is het fantastische resultaat van september aan al onze tippers toe te schrijven. Zo lieten ook Julian, Flip Tip en Matthias hoge winnende odds optekenen.

Julian haalde een notering van 11 binnen door in te zetten op een boost over de US open wedstrijden Carlos Alcaraz - Frances Tiafoe en Karen Khachanov - Casper Ruud. Onze tenniskenner voorspelde dat Alcaraz en Ruud aan het langste eind zouden trekken, maar dat wel alle vier spelers minstens één set zouden winnen. En zo geschiedde. Hiermee was Julians honger naar units echter nog niet gestild. Zo mocht hij ook vieren toen Ludogorets-aanvaller Kiril Despodov raak trof in het Europa League duel tegen Real Betis. Aan een notering van 8 leverde deze weddenschap 7 units winst op.

Corona in de Vuelta

Als wielerspecialist had Flip Tip de Ronde van Spanje met stip in zijn agenda aangeduid. Mads Pedersen was volgens hem één van de grote kanshebbers voor de eindwinst in het puntenklassement en odds van 9 waren volgens hem dan ook te hoog. Toen naarmate de Vuelta vorderde bleek dat concurrenten Ethan Hayter en Sam Bennett de Ronde moesten verlaten vanwege een coronabesmetting, zette Flip Tip aan 1,57 nog 8 extra units in op Pedersen. Zo was de groene trui van de Deen in totaal goed voor 12,56 units winst.

Regen is nat, de paus is katholiek, Tannane trapt

Op voetbalgebied was het Oussama Tannane die een quotering van 7 deed uitkomen. Een weddenschap op “meer dan 4,5 schoten” lijkt op het eerste gezicht quasi onhaalbaar, maar Flip Tip weet als geen ander dat de Marokkaan van NEC geen kans onbenut laat om richting het doel van de tegenstander te trappen. In de wedstrijd tegen Fortuna Sittard schoot de middenvelder uiteindelijk maar liefst 5 keer richting doel. Aangezien in diezelfde wedstrijd ook de “meer dan 1,5 schoten”, “meer dan 2,5 schoten” en “meer dan 3,5 schoten” getipt werden, mocht er een totale winst van 17,95 units worden bijgeschreven. Blijven schieten, Tannane!

Arm Ajax

Tot slot deed ook Matthias zijn duit in het zakje. Hij pakte uit met de voorspelling “Kostas Tsimikas geeft een assist” tijdens Liverpool - Ajax. Onze tipper - en bij uitbreiding onze hele community - moesten geduld uitoefenen, maar in minuut 89 schilderde de Griekse linkervleugelverdediger een hoekschop op het hoofd van Joël Matip. Zo moest Ajax Anfield verlaten met een late 2-1 nederlaag, maar voor ons betekende de winning goal 6 units extra winst.

Zoals door jullie gevraagd, bieden wij ook deze maand een handig overzicht van de resultaten op maandbasis in 2022.

MaandUnits winst
Januari 2022+65,21 units
Februari 2022+4,52 units
Maart 2022-41,03 units
April 2022+66,80 units
Mei 2022+62,30 units
Juni 2022+9,74 units
Juli 2022-9,71 units
Augustus 2022+82,53 units
September 2022+308,68 units
Totale winst+549,04 units

Mede dankzij een eivolle voetbalkalender speuren onze Betman Tippers ook in oktober dagelijks naar succesvolle weddenschappen. Wil jij geen enkele wedtip missen? Volg ons dan volledig gratis op Telegram of Facebook.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross