WOW! Bram & Max bezorgen betting community ruim €60.000 winst dankzij geniale F1 weddenschap

9 september 2022 gaat de geschiedenisboeken in als de dag met de meest spraakmakende tip ooit bij Betmanbegins! Op vrijdagnamiddag om 13.30 uur waren het onze tippers Bram & Max die met een opvallende Formule 1 weddenschap de lont in het kruitvat staken. Het bleek het startsein voor een stortvloed aan reacties en een ware rollercoaster aan emoties...

Als jij nog nooit van Betmanbegins gehoord hebt, zullen we je in één zin uitleggen wat wij voor je kunnen betekenen. In de Betmanbegins community kan je volledig gratis van kwalitatieve wedtips genieten waarvan de resultaten transparant gedeeld worden. Ben jij nog geen lid? Haast je dan via onderstaande button naar de community. Onze tippers blijken immers in supervorm te verkeren en dat wil je echt niet missen!

Bram & Max, een legendarisch tippersduo uit de Betmanbegins community, heeft nog maar eens bewezen dat ze het koningskoppel van de hoge odds zijn. Deze keer lag de basis voor hun sterke voorspelling in het feit dat ze sneller dan de bookmakers reageerden op sterke geruchten over een gridstraf voor Verstappen. De WK-leider zou door een motorwissel namelijk vijf plaatsen worden teruggezet op de grid.

Wat een circus!

Voor Bram & Max was dat hét signaal om na te gaan of deze info gebruikt kon worden voor een interessante voorspelling. Uiteindelijk kwamen beide heren uit bij Circus, waar de volgende sportweddenschap geplaatst werd: "Positie op de startgrid van de winnaar: 5de, 6de of 7de plaats".

Vervolgens kon het gespeculeer over de effectieve startplaats van Verstappen beginnen. Zou Max nu op plek 4 of op plek 7 startten? Iedereen riep wat anders. Zelfs de allergrootste Formule 1-kenners konden er geen touw aan vastknopen. Al deed Erik van Haren, F1-verslaggever bij De Telegraaf, een verdienstelijke poging om zoveel mogelijk duidelijkheid te scheppen bij zijn volgers.

Na ruim 24 uur verwarring konden we alleen maar vaststellen dat er zelfs anno 2022 soms geen pasklaar antwoord te vinden is op het wereldwijde web. Enkele van onze volgers gaven echter niet op en doken zelfs de chat in met Erik van Haren. Zelf zagen we de humor van alle commotie die de tip veroorzaakte wel in...

Om deze weddenschap een goeie kans op slagen te geven, was het vanzelfsprekend een must dat Verstappen op plek 5, 6 of 7 terecht zou komen. En dus haalden Bram & Max en bij uitbreiding de hele Betmanbegins community opgelucht adem toen bleek dat onze pijlsnelle landgenoot effectief vanop de 7de positie van start zou gaan.

Net voor de start van de race was er toch nog tijd voor een kleine hartaanval. Red Bull was van mening dat de FIA zijn eigen reglementen niet goed had nageleefd en tekende protest aan. De autoconstructeur eiste daarbij dat Verstappen vanop positie 4 zou mogen starten in plaats vanop positie 7.

Gelukkig voor Bram & Max en al hun volgers vingen ze bij Red Bull bot en startte onze 24-jarige snelheidsduivel wel degelijk vanop plek 7. Tijdens de GP van Italië stond er opnieuw geen maat op Verstappen en zo zorgde onze landgenoot er eigenhandig voor dat waanzinnige odds van 20 werkelijkheid werden in Monza. FEEST! 🥳

Monsterwinsten

Eerst en vooral willen we héél duidelijk stellen dat we bij Betmanbegins verantwoord wedden hoog in het vaandel hebben. Zo raden wij altijd aan om bankroll management toe te passen. Concreet wil dit zeggen dat je van je totale beschikbare budget voor sportweddenschappen altijd een bedrag tussen de 0,2% (1 unit) en de 2% (10 units) inzet.

Gezien de grote value van deze tip, gaven Bram & Max de aanbeveling om 10 units in te zetten. Bij een sportgokker die €1.000 te besteden heeft aan zijn weddenschappen stemt dit overeen met een inzet van €20. Als jouw bankroll daarentegen €15.000 is, kon je in dit geval €300 inzetten. Speel echter nooit met geld dat je niet kan missen!

Binnen onze euforische community kregen we winnende betslips met een totale winstwaarde van €63.212,50 doorgestuurd. Deze werden meermaals vergezeld van lovende woorden aan het adres van Bram & Max. Van "Helden zijn die gasten", over "Prachtige winst, mijn seizoen kan al niet meer stuk" tot "Bedankt voor het platform dat jullie samen hebben opgebouwd!".

Bram & Max: "Dat blijft voor ons het allerleukste"

Ons tippersduo reageert opgetogen op alle aandacht. "Het is natuurlijk geweldig als een tip met zo'n hoge notering voor een grote winst zorgt. Maar het helpen van de community blijft voor ons het allerleukste, zeker als je ziet hoe dankbaar velen zijn", besluiten Bram & Max.

Tot slot is het tijd om al die mooie praatjes ook om te zetten in bewijzen. Daarom hebben we een selectie aan screenshots verzameld. Graag wensen we nogmaals te benadrukken dat alle onderstaande inzetten afhankelijk zijn van het totale budget van de speler in kwestie.

Gp Van Italie Winnende Betslip Dankzij Bram Max 1
Gp Van Italie Winnende Betslip Dankzij Bram Max 2
Gp Van Italie Winnende Betslip Dankzij Bram Max 3
Gp Van Italie Winnende Betslip Dankzij Bram Max 4 1
Gp Van Italie Winnende Betslip Dankzij Bram Max 5
Gp Van Italie Winnende Betslip Dankzij Bram Max 6
Gp Van Italie Winnende Betslip Dankzij Bram Max 7
Gp Van Italie Winnende Betslip Dankzij Bram Max 8
Gp Van Italie Winnende Betslip Dankzij Bram Max 9
Gp Van Italie Winnende Betslip Dankzij Bram Max 10
Gp Van Italie Winnende Betslip Dankzij Bram Max 11
Gp Van Italie Winnende Betslip Dankzij Bram Max 12
Gp Van Italie Winnende Betslip Dankzij Bram Max 13
Gp Van Italie Winnende Betslip Dankzij Bram Max 14
Gp Van Italie Winnende Betslip Dankzij Bram Max 15
Gp Van Italie Winnende Betslip Dankzij Bram Max 16
Gp Van Italie Winnende Betslip Dankzij Bram Max 17
Gp Van Italie Winnende Betslip Dankzij Bram Max 18
Gp Van Italie Winnende Betslip Dankzij Bram Max 19

Wil jij voortaan ook in bovenstaand lijstje met mooie winsten opduiken? Join dan volledig gratis onze Betmanbegins community.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross