Betman-volgers maken 1000'en euro's winst dankzij sterk doordachte wedtip

Laurel & Hardy. Tom & Jerry. Peppi & Kokki. Bassie & Adriaan. Bonnie & Clyde. Allemaal legendarische tweetallen, maar doe ons toch maar Bram & Max. Ons tippersduo blinkt uit in het zoeken naar value bij hoge odds en tijdens de Grand Prix van België vielen alle puzzelstukken perfect in elkaar om een notering van 25 te winnen. Dat alles tot groot jolijt van de Betmanbegins community.

Bram & Max bewijzen al jarenlang dat ze uitstekende tippers zijn. Na 585 wedtips laat ons tweetal een rendement van ruim 25% optekenen. Liefst van al gaan de boezemvrienden op zoek naar hoge noteringen. Zo ook afgelopen vrijdag, toen beide heren de tip geven dat de winnaar van de Grand Prix in België een gridpositie van de 14de tot de 20ste plek zou hebben.

Op het eerste gezicht lijkt dit een vreemde weddenschap, maar Bram & Max wisten maar al te goed waarom deze voorspelling een stevige portie value had. “Max Verstappen en Charles Leclerc zullen hoogstwaarschijnlijk achteraan moeten starten op de grid. De bookmakers lijken hier nog geen rekening mee te houden”, klonk de argumentatie achter de tip.

Geruchten

Bram & Max waren de bookmaker hier te snel af omdat ze inspeelden op geruchten over een mogelijke gridstraf voor zowel Verstappen als Leclerc. Omdat de odds nog niet aangepast waren op dit nieuws, stonden ze te hoog. Even later werd het nieuws officieel bevestigd. Door de vervanging van verschillende motorcomponenten en de versnellingsbak werden beide titelconcurrenten teruggezet op de startopstelling.

Verstappen en Leclerc waren niet de enige coureurs met een gridstraf en zo kwamen ze uiteindelijk op plek 14 en plek 15 terecht. Uitstekend nieuws dus voor de weddenschap van Bram & Max. Vervolgens was het naamgenoot Verstappen die de voorspelling helemaal waarmaakte. Het circuit van Spa-Francorchamps leent zich tot inhaalmanoeuvres, waardoor onze landgenoot op indrukwekkende wijze van plek 14 naar plek 1 zoefde.

Betslips om van te smullen

Bram & Max en bij uitbreiding de hele Betmanbegins community kirden na afloop van de pret. Een notering van 25 haal je immers niet elke dag binnen. Ons tippersduo had gezien het risicogehalte van de weddenschap één unit inzet aangeraden, maar met een vermenigvuldiging van 25 zorgde dat alsnog voor zéér mooie winsten. Sommigen van onze volgers waren zo vrij om hun betslip naar ons door te sturen. Een bloemlezing.

Bram Max Winnende Tip Met Odds Van 25 Tijdens Gp Van Belgie 1
Bram Max Winnende Tip Met Odds Van 25 Tijdens Gp Van Belgie 2
Bram Max Winnende Tip Met Odds Van 25 Tijdens Gp Van Belgie 3
Bram Max Winnende Tip Met Odds Van 25 Tijdens Gp Van Belgie 4
Circus Tip
Circus Betslip Max Verstappen
Bram Max Winnende Tip Met Odds Van 25 Tijdens Gp Van Belgie 5

De tip werd gegeven op Circus, maar toen de weddenschap daar niet meer beschikbaar was, speelden sommigen hem aan odds van 17 bij Holland Casino.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross