Zijn dit de beste Feyenoord voorspellers ooit?

Heb jij al ooit gehoord van Betmanbegins? En nee, dan hebben we het niet over de film Batman Begins, maar wel over een groep professionele sportwedders. Zij slagen er al bijna drie jaar in om aanbieders van sportweddenschappen op lange termijn te verslaan en wedstrijden van Feyenoord blijken daarbij extra lucratief…

Betmanbegins is een professionele sportwedder die door de jaren heen een team van succesvolle tippers rond zich verzameld heeft. Al deze tips worden gratis aangeboden in een Telegram, Facebook en Twitter community. Sinds de opstart op 1 januari 2020 heeft het collectief 6487 wedtips gegeven en bedraagt het rendement hierop 12,16%. Dit klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar álle sportweddenschappen zijn zorgvuldig gedocumenteerd.

Betmanbegins Resultaten September 2022

Van de 6487 wedtips die tot op heden gegeven werden, zijn er 115 die betrekking hadden op een wedstrijd van Feyenoord. Met 51,5 units winst op een totale inzet van 234 units komen we uit op een fantastisch rendement van 21,84%. De gemiddelde odds bedroegen 2,93, maar laten we enkele uitschieters eens onder de loep nemen.

Een zalige zevenklapper

5 maart 2020. Een heerlijke dag voor elke Feyenoord-fan. In de halve finale van de KNVB Beker hakt de ploeg van Dick Advocaat NAC in de pan. Niet alleen De Kuip kirt van de pret door de 7-1 overwinning, maar ook Betmanbegins. Hij wist immers correct te voorspellen dat Jan Paul van Hecke op het scorebord zou staan. Puur geluk? Toch niet. De verdediger van NAC nam namelijk de strafschoppen voor zijn rekening. Met een quotering van maar liefst 18 (!) was het overduidelijk dat de bookmaker er geen rekening mee hield dat de centrale verdediger van de ploeg uit Breda een eventuele elfmeter voor zijn rekening zou nemen.

Wed Op Sturm Graz - Feyenoord

Sor(ry), Feyenoord

Een ander voorbeeld komt uit het recenter verleden. Op 7 april 2022 wist onze tipper Robin immers goed in te schatten dat Yira Sor een doelpunt voor zijn rekening zou nemen tijdens de heenwedstrijd van de kwartfinale in de Conference League. Niet omdat hij de penalty’s nam voor Slavia Praag, maar omdat bookmakers in hun noteringen geen rekening hielden met de positiewijziging van de jonge Nigeriaan. Sor werd in De Kuip immers in de aanval geposteerd in plaats van op het middenveld. Na een knotsgekke 3-3, mét een goaltje van Sor, mocht er zo 6,5 units winst op de rekening worden bijgeschreven.

Dessers to the rescue

Ook tipper Julian deed zijn duit in het zakje wat betreft het binnenhalen van hoge odds. Hij verwachtte in het Eredivisie-duel tussen Feyenoord en AZ een stevige portie doelgevaar en kon een notering van 10 voor “13 of meer schoten op doel” niet laten liggen. Een doelpunt van Cyriel Dessers in minuut 92 zorgde niet alleen voor drie punten voor Feyenoord, maar ook voor schot op doel nummer 13 en bijgevolg een vertienvoudiging van onze inzet!

50x je inzet

Tot slot willen we je de geweldige actie op Sturm Graz - Feyenoord niet onthouden. Als de Rotterdammers donderdagavond winnen, krijg je maar liefst 50x je inzet uitbetaald! Opgelet: deze promotie is enkel geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder die nog géén account hebben bij Jack's.

Hoe pak ik 50x mijn inzet?

  1. Ga naar Jack's via deze link
  2. Klik op de gele button 'MELD JE AAN!'
  3. Maak je account aan
  4. Stort minimaal €10 en claim jouw odds boost
  5. Navigeer naar de wedstrijd Sturm Graz - Feyenoord
  6. Zet in op "Feyenoord wint binnen reguliere speeltijd"
Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross