Waarom 9 augustus 2022 de geschiedenisboeken van Betmanbegins ingaat

Bij Betmanbegins dragen we transparantie hoog in het vaandel. Alle resultaten worden nauwgezet bijgehouden en op maandelijkse basis aan onze community gecommuniceerd. Ook als onze cijfers op korte termijn slecht zijn, verstoppen we ons niet. Zo schreven we eind juni nog over een bloedrode dag in de Betmanbegins-community. Gelukkig zijn er ook van die dagen die groener zijn dan Kermit de Kikker.

Voor onze Betman Tippers gaat 9 augustus 2022 tot dusver de geschiedenisboeken in als de derde beste dag van dit jaar. Er werden 14 tips gegeven die in totaal zorgden voor een knappe winst van 24,21 units. Qua ROI strandt deze dolle dinsdag met 100,88% op de vierde plaats.

Betman Tippers Statistieken Op 9 Augustus 2022

Het mooie aan deze resultaten is dat deze niet te wijten zijn aan één of meerdere uitschieters. Hannes, Julian, Jelke, Flip Tip en Robin droegen allen bij aan deze prestatie. Daarom kunnen we 9 augustus 2022 samenvatten als de mooiste Betman Tippers teamprestatie van het jaar. Onderstaande sportweddenschappen zorgden voor veel blije gezichten in onze community.

Betman Tippers Sportweddenschappen Op 9 Augustus 2022 Deel 1
Betman Tippers Sportweddenschappen Op 9 Augustus 2022 Deel 2

Vooral de wedstrijd tussen Rangers en Union bleek erg lucratief met een voorspelde overwinning voor de ploeg van Giovanni van Bronckhorst (1.80), een gescoorde strafschop voor de thuisploeg (5.00) en de uitschakeling voor de Belgische bezoekers (4.00). Als het spookt op Ibrox, dan davert de Betmanbegins community lustig mee.

Een hit percentage om van te smullen

Het valt op dat maar liefst 12 van de 14 geplaatste weddenschappen winnend waren, hetgeen overeenkomt met een waanzinnig hit percentage van 85,71%. Niet slecht aan gemiddelde odds van 2,44!

Voor onze Nederlandse volgers werd de dag overigens nóg wat mooier. Zoals je mogelijk al weet, mogen legale bookmakers in Nederland sinds oktober 2021 geen weddenschappen op hoekschoppen meer aanbieden. Bingoal deed dat aanvankelijk toch, maar verklaarde de voorspelling op een snelle corner voor PSV achteraf ongeldig. Voor Belgen was deze bet wél foutief en dus hebben we beslist om deze als dusdanig op te nemen in de statistieken.

Carrasco, Ronaldo en Van Polen

De twee beste dagen in 2022 waren wél te verklaren door uitschieters. Het was Betmanbegins himself die op 8 mei voorspelde dat Yannick Carrasco het eerste doelpunt zou scoren tijdens de Madrileense derby (14.00) én dat de flankaanvaller de eerste goal van Atlético Madrid voor zijn rekening zou nemen (9.50). Onder meer dankzij deze twee sportweddenschappen mocht er zo binnen de 24 uur een winst van 40,03 units worden bijgeschreven.

Op 23 april tekende zich een gelijkaardig scenario af. Toen waren het Bram & Max die een dubbele klapper maakten dankzij enerzijds een goal en kaart voor Cristiano Ronaldo (11.00) en anderzijds een doelpunt van Bram van Polen (9.50). Ons tippersduo was zo een belangrijke schakel in de dagwinst van 27,08 units.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross