Een bloedrode dag in de Betmanbegins-community

Verbazend onderwerp voor een community die kwalitatieve tips tracht te geven? Niet voor de Betmanbegins-community. Transparantie over de resultaten van onze wedtips vinden we namelijk enorm belangrijk. We maken hierin geen onderscheid tussen positieve of negatieve resultaten.

Maandag 27 juni 2022 zal de geschiedenisboeken ingaan als een zwarte dag voor de Betmanbegins-community. Op deze dag gaven we 12 tips met een totale inzet van 20 units. Hiervan werden maar liefst negen wedtips verloren, twee gewonnen en is er nog één openstaande tip. Het gevolg? Een resultaat van 14,25 units verlies.

Heel zuur voor de hele community, maar het is belangrijk om deze resultaten in perspectief te plaatsen. Maken de slechte resultaten van maandag 27 juni 2022 gigantisch slechte tippers van ons? Nee! Op 8 mei 2022 gaven we bijvoorbeeld 14 tips met een win rate van 71% en 33,63 units winst. Zijn we op basis van deze dag dan ineens de beste tippers ter wereld? Uiteraard ook niet!

Bij het plaatsen van sportweddenschappen is er op korte termijn sprake van een zeer grote geluksfactor. Hoe langer de termijn en bijgevolg hoe meer wedtips in rekening worden genomen, hoe lager de impact van de geluksfactor. Daarom zijn resultaten op lange termijn veel betrouwbaarder bij het beoordelen van je eigen tips of die van onze tippers. Ondanks het aanzienlijke verlies op 27 juni, staan we voor de volledige maand wel nog steeds op winst. Sinds 1 januari 2020 behaalde het Betman-team zelfs een totale winst van 1308,87 units. Geen slechte resultaten, toch?

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross