Tippers Talk - Matthias

Het is tijd voor de zesde Tippers Talk. Voor deze editie hebben we niemand minder dan Matthias! Hij kwam in het Betmanbegins-team door zijn winstgevende tips in de Facebook groep. Die bleven namelijk niet onopgemerkt, want op die manier promoveerde hij zich van lid naar one of the crew. Tijd om Matthias beter te leren kennen

Matthias, kan jij jezelf even voorstellen aan de lezers?

Ik ben Matthias, 21 jaar en afkomstig uit het noorden van Antwerpen. Ik ben student kinesitherapie aan de universiteit van Antwerpen. Mijn hobby is voetbal in de lagere provinciale reeksen. Dat is iets wat ik al doe sinds mijn vijf jaar.

In mijn vrije tijd ben ik heel vaak bezig met sport, en dan voornamelijk voetbal. Een wedstrijd bijwonen vind ik zalig, maar op televisie vind ik ook prima hoor. Verder vind ik iets lekker gaan eten of gaan drinken met vrienden ook leuk. Tot slot gooi ik ook graag wel eens een dartspijltje in de garage met mijn vader.

Hoelang ben je al bezig met sportweddenschappen?

Vanaf mijn 16e ging ik af en toe wel eens samen met mijn grootvader een lijstje binnenbrengen in de plaatselijke krantenwinkel. Daarvoor zaten we vaak een hele middag aan tafel om “het perfecte lijstje” samen te stellen, zonder veel succes op lange termijn uiteraard. Sinds begin 2021 ben ik echt serieus gestart met sportweddenschappen. Sindsdien is het dus naast een fijne hobby ook nog een leuke bijverdienste geworden.

Op welke sporten ligt jouw focus/ expertise?

Mijn expertise ligt zonder twijfel op het voetbal en dan vooral op de statistieken die daarmee gepaard gaan. Zaken zoals ‘shots on target’ en ‘gemaakte overtredingen’ bijvoorbeeld. Ik vind het dan ook ontzettend jammer dat sommige van die sportweddenschappen verleden tijd zijn voor Nederlandse spelers. Volgens mij kan je daar het meeste value op vinden. Verder probeer ik ook steeds darts te volgen. Darts vind ik een ontzettend leuke sport, zowel om op te wedden als om te bekijken.

Hoe pak jij verantwoord wedden aan?

Ik denk dat iedereen die verantwoord wil wedden ondertussen de term “bankroll management” wel al kent. Op die manier ben je steeds zeker dat je geen grote bedragen verliest en dat zorgt ook voor minder negatieve emoties. Enkel zo ga je minder of geen domme dingen doen waar je spijt van kan krijgen. Verder vind ik het ook steeds goed om af en toe eens een rustdag of rustperiode in te gelasten. Als je er te veel in zit, dan ga je echt helemaal op in die odds, getallen, statistieken … Eens alles loslaten kan wonderen doen. Met frisse moed ga je er nadien weer vol tegenaan!

Hoe ziet de toekomst van ‘wedden op sport’ er volgens jou uit?

Ik vrees dat het wedden op sport iets is dat niet voor eeuwig zal duren. Bookmakers slagen er elke dag opnieuw in om dingen beter te voorspellen door hun algoritmes. Dit maakt het voor spelers enkel moeilijker om winstgevend te zijn. Langs de andere kant zie je natuurlijk dat wij als spelers ook steeds vindingrijker worden in het verslaan van de bookmakers. Dit kan dan vooral op de niche-wedmarkten zoals onbekende competities of wedden op spelers.

Verder zie je ook dat het wedden op sport niet enkel afhankelijk is van de sport zelf, maar nu ook al van de politiek. Nederland is daar een nieuw voorbeeld van. Juist om deze reden probeer ik niet te veel aan de toekomst van het sportwedden te denken en vooral op te focussen om nu winstgevend te zijn. Wat later komt, zien we wel.

Matthiastipperbetmanbegins

Wat was jouw beste tip? Is er één tip die je maar niet kan vergeten?

Begin dit jaar tipte ik bij een paar vrienden Jasper Stuyven om Milaan-San-Remo te winnen aan odds van 150. Ik weet nog dat ik toen ’s ochtends grapte dat ik in mijn kleine teen voelde dat Stuyven die dag dicht bij de overwinning ging zijn. Ik werd helemaal gek toen hij in de laatste kilometers wegreed. Volgens mij konden zelfs de overburen meegenieten van mijn vreugde. Wat een heerlijke overwinning was dat zeg!

Wat is jouw ultieme raad voor een startende speler?

Als ik één ding zou aanraden aan een startende speler is het om in het begin even je eigen ding te doen. Uiteraard wel met een verantwoorde inzet, zodat het binnen de perken blijft. Op die manier kan je het wedden dan zelf ontdekken en kijken wat je leuk vindt. Op die manier zal je ook sneller inzien wat je fouten zijn. Ik heb op die manier zelf heel veel bijgeleerd. Als je je daarna gaat verdiepen in het wedden op sport, kan je inspelen op je eigen fouten. Op die manier word je ook sterker als speler en kan je daarna weer anderen gaan helpen in hun ontwikkeling.

Wat zijn de belangrijkste dingen die je geleerd hebt tijdens je tijd als tipper bij Betmanbegins?

Dat je als team of community zoveel sterker staat dan alleen. Zoals hierboven aangehaald kan je zelf de fouten opzoeken, maar je kan ook leren uit fouten van anderen. Bij Betmanbegins tonen ze je bijvoorbeeld aan waar de valkuilen liggen. Verder is het onmogelijk om alle sporten en sportweddenschappen op alle verschillende bookies te vinden. De fouten die bookies maken zijn schaars en daar moet je natuurlijk op inspelen. Als je dan een community hebt waarbij ieder zijn expertise heeft, heb je gelijk een veel groter veld aan sportweddenschappen die je kan spelen. Samen sta je écht veel sterker.

Zou je mensen aanraden lid te worden van Betmanbegins? Waarom?

Eerst en vooral is er natuurlijk het belangrijkste aspect bij het wedden op sport: kwaliteit. Je kan er niet omheen dat het team van Betmanbegins mooie resultaten levert en dat we onze volgers ook mooie winsten geven. Verder is er ook een uitstekende sfeer in de community. Ik heb zelden tot nooit negatieve reacties gezien en iedereen probeert elkaar te helpen, zoals in het ledentopic. Tot slot zijn er ook steeds leuke acties zoals give-aways of webinars. Je verdient er dus misschien ook wel nog iets aan om lid te zijn. Wat wil een mens nog meer?

 

Bedankt Matthias om tijd vrij te maken voor dit interview. Wil jij geen enkele tip missen van één van onze Tippers? Check dan zeker de wedtips-pagina , Betmanbegins Facebook-groep , of Telegram groep waar je iedere wedtip van al onze tippers meteen kan bekijken!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross