Tippers Talk - Julian

Het is alweer tijd voor de zevende Tippers Talk. Voor deze editie hebben we niemand minder dan Julian! Julian was een van de eerste officiële Facebook Tippers. Hij tilde met zijn winstgevende wedtips de community naar een hoger niveau. Vandaag leren we hem iets beter kennen in dit interview.

Julian, kan jij jezelf even voorstellen aan de lezers?

Hallo! Ik ben Julian, 25 jaar en ik ben écht gek op sport. Zelf voetbal ik ook, op een niveau dat we hier in Nederland de kelderklasse noemen. Ik werk als bron engineer elke dag aan duurzame energie in de bodemenergiesector. Ik vind de aarde en het klimaat zeer belangrijk en daar ben ik dan ook graag mee bezig. Het is een thema dat actueler is dan ooit tevoren!

Hoelang ben je al bezig met sportweddenschappen?

Ik doe zeker al 8 jaar sports betting. Mijn eerste betjes kwamen op briefjes bij TOTO zoals de meeste Nederlanders begonnen in dit wereldje. Wel was ik altijd bezig met statistieken en dat heeft zo af en toe dan ook een leuke combi opgeleverd. Op de lange termijn was ik vroeger echter niet winstgevend, ook al vielen er soms combi’s.

Op welke sporten ligt jouw focus/ expertise?

Mijn expertise ligt op voetbal én Aussie Rules. Ik focus me daarnaast ook op tennis en darts, maar mijn kennis is niet groot genoeg om daar constante wedtips op te kunnen geven. Aussie Rules is natuurlijk mijn nichecompetitie om op te wedden zoals de meesten hier wel weten. Daar gaan we volgend jaar volop gebruik van maken, beloofd!

Hoe pak jij verantwoord wedden aan?

Al een aantal jaar houd ik vast aan mijn bankroll management. Het helpt echt met een unitsysteem in te zetten. Zo word je veel minder snel verleid om te hoge bedragen in te zetten. Op die manier houd ik het wedden op sport verantwoord.

Hoe zie je de toekomst van ‘wedden op sport’ er volgens jou uit?

Het wordt voor ons bettors steeds lastiger om winstgevend te zijn. De bookmakers worden steeds slimmer aangezien hun algoritmes alsmaar beter worden. Er komt alsmaar meer informatie binnen en ze gaan beter om met die te interpreteren. Ik denk wel dat wij met de juiste informatie nog jarenlang winstgevend kunnen zijn. Er liggen dus zeker nog kansen voor ons als spelers hoor! Het sportaanbod zal ongetwijfeld wel wijzigen in de toekomst. Zoals we allemaal weten was dit jaar Nederland aan de beurt. Ik vraag me af wat de volgende wijzigingen zijn …

Julianbetmantipper

Wat was jouw beste tip? Is er één tip die je maar niet kan vergeten?

Daarvoor gaan we naar mijn favoriete sport: Aussie Rules! Mijn favoriete tip was 'Shai Bolton scoort 2 goals' aan odds van 5.50. Aussie Rules is vrij lastig te voorspellen, waardoor deze tip echt m’n favoriet is. Het is echt fijn om de bookmakers te verslaan in een sport die je zo interesseert. Als je dat dan nog eens aan torenhoge odds kan doen … Veel meer moet een mens niet hebben hé.

Wat is jouw ultieme raad voor een startende speler?

Denk niet dat je elke wedstrijd kunt voorspellen. Wees je er dus van bewust dat je zeker niet elke sportweddenschap die je plaatst zal winnen. Dat hoeft trouwens ook niet om winstgevend te zijn op lange termijn. Ook zijn er echt meer dan genoeg wedstrijden om op te wedden. Als je het even niet weet is het meestal verstandiger om een wedstrijd over te slaan dan in het wilde weg toch een wedtip te plaatsen.

Wat zijn de belangrijkste dingen die je geleerd hebt tijdens je tijd als Tipper bij Betmanbegins?

Ik denk toch wel het zoeken en bepalen van value. Sports betting is niet alleen maar op basis van statistieken. Ik kijk nu bijvoorbeeld meer naar waarom iets niet zal gebeuren dan waarom wel. Maar toch vind ik statistieken nog steeds ontzettend belangrijk in mijn zoektocht naar de ideale wedtip.

Zou je mensen aanraden lid te worden van Betmanbegins? Waarom?

Zeker weten. Hoe mooi is het om sport te volgen, en er dan nog eens iets aan verdienen. Dat is voor mij de reden waarom ik onderdeel ben geworden van de Betmanbegins community. De tippers bij Betmanbegins slagen er in om op lange termijn mooie rendementen voor te leggen. Beter ga je het niet vinden, en dat allemaal gratis!

 

Bedankt Julian om tijd vrij te maken voor dit interview. Wil jij geen enkele tip missen van één van onze Tippers? Check dan zeker de wedtips-pagina , Betmanbegins Facebook-groep , of Telegram groep waar je iedere wedtip van al onze tippers meteen kan bekijken!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross