Welkom, Don

Ook in het nieuwe jaar voegen wij opnieuw een tipper toe aan ons arsenaal, dit keer is dat Don! Hier stellen wij hem aan jullie voor.

Wie is Don?

Don wist in de afgelopen jaren mooie resultaten te halen met zijn sportweddenschappen op darten en voetbal. Gezien hij vanuit zijn opleiding veel met statistiek heeft gewerkt is darten voor hem een ideale sport omdat iedere worp in punten valt vast te leggen. In het voetbal focust Don zich vooral op de Italiaanse competitie.

Resultaten Don sportweddenschappen?

In de afgelopen vier jaar heeft Don 1.181 sportweddenschappen getipt, waarbij hij een rendement behaalde van 14.6% en een win rate van 56.1%. Dit betekent dat er per 100 euro inzet een winst van €14.60 wordt verwacht op lange termijn. Bij het darten behaalt hij zijn beste resultaten op de langere toernooien. Zo wist hij in de afgelopen drie jaar mooie winsten te behalen op het WK darts:

  • WK 2019: 20.56 units winst
  • WK 2020: 35.69 units winst
  • WK 2021: 38.69 sunits winst

Een positief rendement uit het verleden is geen garantie voor toekomstige winsten, maar het is uiteraard wel een zeer goede indicator. Houd er ook rekening mee dat dit een rendement over vier jaar is. Uiteraard kan Don, en geen enkele tipper, een positief rendement op korte termijn garanderen. Hier kan je de resultaten bekijken die Don al heeft gegeven in de Betmanbegins community.

Hopelijk zijn jullie even enthousiast als ons om Don te mogen verwelkomen in het Betman team!

Andere artikelen
Ondernemingsnummer: BE0696633610
Copyright @ 2021 BetmanBegins. All rights reserved.
cross