Welkom, Don

Ook in het nieuwe jaar voegen wij opnieuw een tipper toe aan ons arsenaal, dit keer is dat Don! Hier stellen wij hem aan jullie voor.

Wie is Don?

Don wist in de afgelopen jaren mooie resultaten te halen met zijn sportweddenschappen op darten en voetbal. Gezien hij vanuit zijn opleiding veel met statistiek heeft gewerkt is darten voor hem een ideale sport omdat iedere worp in punten valt vast te leggen. In het voetbal focust Don zich vooral op de Italiaanse competitie.

Resultaten Don sportweddenschappen?

In de afgelopen vier jaar heeft Don 1.181 sportweddenschappen getipt, waarbij hij een rendement behaalde van 14.6% en een win rate van 56.1%. Dit betekent dat er per 100 euro inzet een winst van €14.60 wordt verwacht op lange termijn. Bij het darten behaalt hij zijn beste resultaten op de langere toernooien. Zo wist hij in de afgelopen drie jaar mooie winsten te behalen op het WK darts:

  • WK 2019: 20.56 units winst
  • WK 2020: 35.69 units winst
  • WK 2021: 38.69 sunits winst

Een positief rendement uit het verleden is geen garantie voor toekomstige winsten, maar het is uiteraard wel een zeer goede indicator. Houd er ook rekening mee dat dit een rendement over vier jaar is. Uiteraard kan Don, en geen enkele tipper, een positief rendement op korte termijn garanderen. Bekijk de resultaten van de tips die Don al heeft gegeven in de Betmanbegins community.

Hopelijk zijn jullie even enthousiast als ons om Don te mogen verwelkomen in het Betman team!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross