Wedtips Supercup België

Het Belgische voetbalseizoen wordt op gang getrapt door Club Brugge en KRC Genk. De Supercup is een wedstrijd tussen de landskampioen en de bekerwinnaar van het vorige seizoen. We zorgen in dit artikel voor interessante wedtips bij deze topaffiche.

Voorbeschouwing Club Brugge - Genk

Voor het eerst in lange tijd zullen we weer publiek zien in een Belgisch stadion. Zo’n 10.000 toeschouwers zullen zich naar het Jan Breydelstadion begeven, wat in het voordeel van de thuisploeg zal spelen. De sfeer zal het gemis op het veld moeten compenseren. Blauw-Zwart mist namelijk enkele cruciale pionnen. Met Vormer, Vanaken, Mignolet en Sobol beschikt Clement niet over vier basisspelers, waardoor hij dus aan het puzzelen kan. De net 19-jarige Senne Lammens wordt in doel verwacht voor zijn debuut bij het eerste elftal van Club Brugge.

De voorbereiding van Club Brugge liep alvast niet van een leien dakje. Zonder tegen grote namen te spelen, werd slechts de de helft van hun wedstrijden met het kleinste verschil gewonnen. Clement moest zich verder neerleggen bij nederlagen tegen Utrecht en Kortrijk, en een gelijkspel tegen Beerschot. Racing Genk verloor daarentegen niet in hun voorbereiding. Ze wonnen met 2-0 van Eupen en haalde stevig uit tegen lokale ploeg Eendracht Termien. Tegen Utrecht en Alkmaar moesten ze zich tevredenstellen met een gelijkspel.

Een prijs van €30 miljoen hangt boven het hoofd van Onuachu. De topspits van Genk kan een mogelijke transfer kracht bijzetten in de Supercup. Toch moet ook Van den Brom puzzelen. De Colombianen Muñoz, Cuesta en Lucumi zijn nog niet beschikbaar na de Copa America. Zo missen ze dus heel wat van hun pionnen in de achterhoede. Voorin loopt er wel heel wat schoon volk, nu ook Trésor binnengehaald werd.

Beide ploegen komen dus met een experimentele ploeg aan de aftrap. Als we de geschiedenis er bij halen zou dit voor Genk de derde Supercup zijn die ze binnenhalen. Club Brugge zit momenteel al op 15 stuks. De historie pleit dus in Blauw-Zwart hun voordeel, maar geschiedenis is niet altijd de ideale leidraad in bij voetbalweddenschappen.

Clubbruggeonlineweddensupercup

Wedtips Club Brugge - Genk

Wat is een voetbalwedstrijd zonder wedtips bij Betmanbegins? We zetten enkele interessante sportweddenschappen op een rijtje:

Meer dan 2,5 doelpunten – Betfair @ 1.70: Beide ploegen missen enkele cruciale pionnen, maar beschikken wel over hun vaste waarden voorin. Twee aanvallende ploegen zouden er dus wel eens een doelpuntenkermis van kunnen maken. Het publiek zal het alvast graag zien, en wij ook met deze wedtip.

Meer dan 8,5 hoekschoppen – Betway @ 1.70: De snelle flankspelers voorin van Genk, de bekende aanval van Club Brugge tegen een atypische verdediging van Genk … Alles wijst er op dat we een wedstrijd te zien zullen krijgen met heel wat hoekshoppen.

Genk meeste kaarten – Unibet @ 1.97: Een atypische verdediging zou mogelijks er kunnen voor zorgen dat Genk iets minder op elkaar is ingespeeld achterin. Het zou kunnen leiden tot meer foutjes, of mogelijks professionele foutjes. Scheidsrechter Lardot floot vorig seizoen het meeste overtredingen per wedstrijd tegen Genk, en hield ook de kaarten niet op zak.

Kossounou krijgt een kaart – Bingoal @ 5.00: Odilon Koussounou is van nature een centrale verdediger, maar zal tegen Genk net voor de defensie spelen. De Ivoriaan is vrij onstuimig in zijn duels, en zal de eerste linie zijn tegen een technisch sterke aanval van Genk. De kans op een kaart is mijns inziens hoger dan de huidige odds.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross