Wedtips speelronde 3: Groep E

De laatste speelronde van de groepsfase is al aangebroken. Na het stuntwerk in de eerste speelronde, werden we in de tweede ronde alweer verrast. Spanje presteert ver onder de verwachtingen, al is er nog niets verloren. In dit artikel staan we stil bij speeldag 2, en blikken we alvast vooruit naar de laatste speeldag met interessante wedtips.

Groep E heeft ons al mooie dingen laten zien. Zweden knokte zich naar een 4/6 dankzij uitblinker Isak en een penaltygoal van Forsberg. Die 4/6 zou in principe voldoende moeten zijn om minstens als ‘beste derde’ door te stoten. Spanje raakte niet voorbij Polen en moest vrede nemen met een 1-1 gelijkspel. Het tweede gelijkspel op rij voor de groepsfavoriet, die de verwachtingen dus niet kan inlossen. Een overwinning tegen Slowakije is cruciaal voor La Roja. Polen greep tevens met het ene punt de allerlaatste strohalm voor kwalificatie. Vier ploegen nog in de running, waar wachten we op? Breng ons speelronde 3!

Wedtips Zweden - Polen

Voor Zweden is de achtste finale in principe binnen, zoals eerder aangehaald. Het lijkt dus de ideale mogelijkheid om te roteren en reserves wat speeltijd te geven. Volledig roteren zal Anderson niet doen, want in zo’n toernooi zijn automatismen cruciaal. Polen moet voluit voor de drie punten gaan. Met minder zullen ze de groepsfase niet doorkomen. Verschillende belangen en motivatie dus. We zoomen in op enkele voetbalweddenschappen:

Eerste helft under 1 goal - betFIRST @ 1.69: Scorend vermogen toonden beide ploegen alvast nog niet op dit EK. Samen scoorden ze drie doelpunten in vier wedstrijden. Vooral hun verdedigende aspect werd getoond tegen Spanje, met succes. Ik verwacht in de eerste helft vrij weinig spektakel, een soort aftasten waar de wedstrijd heen kan gaan.

Polen over 53,5% balbezit- Unibet @ 1.85: Polen zal het spel moeten maken. Zweden kan achteruit leunen, zoals het dat ook deed tegen Spanje en Slowakije. Toen haalden ze respectievelijk 25% en 43% balbezit. Het zou dus logisch zijn als Polen vlot boven de 54% balbezit gaat.  

Polen over 4,5 corners - bwin @ 1.87: Voor deze weddenschap gaan we naar een tip van Jelke. Een van de best tippende leden in de Betmanbegins Facebookgroep voorspelt namelijk dat Polen heel wat corners bijeensprokkelt. De hoge belangen aan een overwinning voor Polen zorgen namelijk voor een aanvallende ingesteldheid gedurende de hele wedstrijd.

Lewandowski over 1,5 schoten op doel - Unibet @ 2.10: Het is van moeten voor de Poolse topspits. Zijn doelpunt tegen Spanje hield hen nog in de running. Ook tegen Zweden zal hij moeten opstaan voor de ploeg. Ik verwacht minstens de pogingen, of hij tot scoren komt is een andere vraag. Doelman Olssen is namelijk uitstekend in vorm.  

Wil jij nog meer leuke tips voor dit EK? Word dan zeker lid van de Facebookgroep om op de hoogte te blijven! Zowel officiële Betman Tippers als bepaalde leden zorgen voor interessante sportweddenschappen.

Zwedenslowakijeonlineweddeneuro2020

Wedtips Slowakije - Spanje

“Alerta Roja” kopte de Spaanse krant AS, en dat is een understatement. Als gedoodverfd favoriet kwamen ze in groep E, maar na twee gelijke spelen ziet het er niet spectaculair uit. Slowakije zou een hapklare brok moeten zijn, maar de recente vorm van Spanje spreekt daar anders over. Slowakije heeft in principe voldoende aan een punt. Na de Chinese Muur kunnen we hier een Slowaakse muur verwachten. Of die ook zo lang stand zal houden, is een andere vraag.

Spanje wint 1e helft - bwin @ 1.85: Het is do-or-die voor Spanje. In deze wedstrijd mag niet gemorst worden met punten en kansen. Ik verwacht een heuse stormloop vanaf het eerste fluitsignaal. Deze weddenschap speelden we in speelronde 2 ook, met succes! Op naar 2 op een rij.

Morata over 1,5 schoten op doel - Unibet @ 2.20: In een twee-spitsen-systeem met Moreno komt Morata een pak meer tot schietkansen. Met Torres en Olmo rond hem diende hij voornamelijk als afspeelpunt. Met Moreno op het veld wordt Morata uitgespeeld als targetman, met 3 schoten op doel in zijn vorige wedstrijd tegen Polen.

Spanje over 70,5% balbezit- Unibet @ 1.85: Het lijkt in eerste instantie een ontzettend hoge line, maar Spanje zal het spel moeten maken. Slowakije zal volledig terug zakken en op het gelijkspel spelen. Zweden deed hetzelfde tegen Spanje en dat leidde tot 85% balbezit voor la Roja. Ik verwacht hier eenzelfde scenario.

Zet Spanje een scheve situatie recht? Stunt Slowakije voor een tweede maal dit EK? Kruipt Polen door het oog van de naald? We zitten met nog heel wat vragen in deze laatste ronde! Geniet van de spanning en passie in groep E!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross