Wedtips speelronde 2: Groep E

De EK-gekte raast door! Speelronde 1 is achter de rug, en dus maken we ons op voor speelronde 2 van het toernooi. In groep E waren er toch wat verrassingen die we zullen analyseren. In dit artikel blikken we alvast vooruit, met enkele interessante wedtips!

Stuntwerk in Groep E! Op de 1e speeldag nam Polen het op tegen Slowakije. Slowakije verraste door met 1-2 te winnen, al speelde de rode kaart van Krychowiak een cruciale rol. Spanje wist dan weer niet verder te komen dan een 0-0 gelijkspel. Zweden trok een muur op en wist enkele keren gevaarlijk te counteren! Groep E blijkt dus een vrij interessante groep te zijn.

Wedtips Zweden - Slowakije

Een punt tegen Spanje, daar hadden ze bij Zweden zeker vooraf voor getekend. Ook Slowakije neemt een onverwachte optie op een stunt door van Polen gewonnen te hebben. Beide ploegen staan dus verder dan ingecalculeerd, en zullen daar graag gevolg aan geven. We zetten enkele interessante voetbalweddenschappen op een rij:

1ste helft under 1 goal - betFIRST @ 1.67: Geen van beide ploegen zal zijn ideale uitgangspositie willen weggeven. Dit zou dus wel eens een zeer gesloten start kunnen worden. Beide ploegen hebben namelijk getoond ontzettend goed te kunnen verdedigen, ook onder hoge druk. Bij één doelpunt wordt deze weddenschap een void.

Minder dan 8,5 hoekschoppen - Betsson @ 2.15: Naast het vrij lage verwachte spektakelgehalte, zijn beide ploegen ook écht geen cornerploegen. Samen haalden ze in speelronde 1 slechts drie hoekschoppen.

Isak over 1,5 schoten op doel - Unibet @ 2.20: De Zweedse spits toonde zijn vorm als counterspits tegen Spanje. Tegen Slowakije zal hij meer kansen kunnen creëren, want de kwaliteit bij Slowakije is een pak lager. Ook zal Zweden niet 90 minuten hoeven terug te plooien.  

Wil jij nog meer leuke tips voor dit EK? Word dan zeker lid van de Facebookgroep om op de hoogte te blijven! Zowel officiële Betman Tippers als leden zorgen voor interessante sportweddenschappen.

Wedtips Spanje - Polen

Twee ploegen die wat recht te zetten hebben. 85% balbezit, een recordaantal passen én 17 schoten volstond niet voor Spanje om één keer te scoren. Polen liet zich verrassen en zal hopen dat Lewandowski hier wel in de wedstrijd zal zitten.

Spanje -1,5 Asian handicap – Betsson @ 2.13: Lewandowski werd door Slowakije vakkundig uit de wedstrijd gehaald. Spanje heeft meer kwaliteiten, en zal datzelfde dus ook kunnen. Voorin loopt met Torres, Pedri, Olmo en Morata heel wat gevaar. Polen incasseerde tegen een zwakker Slowakije 2 doelpunten. De kans is aannemelijk dat Spanje de score hoger kan doen oplopen dan de Slowaken. Wil je meer uitleg over de Asian Handicap? Bekijk de video hieronder.

Spanje wint 1e helft - betFIRST @ 1.85: Spanje heeft wat recht te zetten, en zal mogelijk uit de startblokken schieten. Ik verwacht een heuse stormloop, met minstens één doelpunt.  

Olmo minstens 1 schot op doel - Unibet @ 1.50: Een logische voetbalweddenschap. Zoals in het vorige artikel aangehaald, spelen Olmo en F. Torres rond Morata die vaak de bal afspeelt. Ook over 1,5 schoten op doel van F. Torres aan odds van 2.50 is interessant om online op te wedden!

Klich over 2,5 fouls – Unibet @ 2.10: De schorsing van Krychowiak zorgt ervoor dat Polen haar ‘stofzuiger’ kwijtspeelt tegen Spanje. Klich zal de positie van Krychowiak opvullen en daar komen de professionele foutjes automatisch bij. Ook heeft Spanje heel wat technische spelers, zoals Pedri etc, in de zone van Klich.

Na deze speelronde zal blijken hoe de kaarten geschud zijn. Wie recht de rug na hun uitschuiver, en wie zet koers naar een stunt van formaat? Ik kijk er alvast naar uit, en zie jullie bij de volgende speelronde!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross