Wedtips speelronde 1: Groep E

Groep E wordt maandag op gang getrapt met PolenSlowakije om 18:00. Daarna neemt Spanje het op tegen Zweden om 21:00. Klik op de links om te lezen hoe elk land zich kwalificeerde, belangrijkste spelers en voor interessante wedtips. In dit artikel loodsen we je alvast doorheen de eerste speeldag!


wedtips Polen - Slowakije

In Sint-Petersburg wordt onder ideale weersomstandigheden Groep E op gang getrapt. Onder leiding van Lewandowski moet Polen zich zien te verzekeren van een goed resultaat. Slowakije wordt namelijk als het zwakke broertje van de groep gezien, waardoor het tussen Polen en Zweden lijkt te gaan voor plek 2. Ik verwacht dat Polen wint maar of odds van 1.85 voldoende value in zich hebben, is de vraag. Polen rondde namelijk hun voorbereiding niet met het beste gevoel af, na twee gelijkspelen. Hetzelfde geldt voor Slowakije, dat ook tweemaal niet verder kwam dan een gelijkspel. We zoomen eens wat dieper in op deze wedstrijd, en laten de 1X2-wedmarkt links liggen:

Lewandowski over 1,5 schoten op doel - Unibet @ 1.80: Wie anders dan Lewandowski moet het doen voor Polen? Gezien de nood aan drie punten tegen Slowakije, verwacht ik heel wat toevoer naar Lewandowski. En dan weten we allemaal wel wat er kan gebeuren.

Slowakije minder dan 50,5% balbezit - Unibet @ 1.85: Slowakije is de underdog in deze wedstrijd. Polen neemt vaak het heft in handen tegen dit soort ploegen, zoals we zagen tegen Ijsland in de voorbereiding. Ik verwacht geen uitzondering hierop, waardoor Polen minstens 50% balbezit zal hebben.

Meer dan 8 hoekschoppen - betFIRST @ 1.86: Polen haalt vaak heel wat corners tegen underdogs, 7 tegen Ijsland en 13 tegen Andorra. Gezien de hoge belangen voor hen, verwacht ik dat zij voornamelijk hun aandeel hebben in de corners. Toch is Slowakije zeker niet ongevaarlijk op de tegenaanval.

0 tot 1 minuut blessuretijd op Unibet @ 2.60: Lees in dit artikel de redenering achter deze voetbalweddenschap. Flip Tip en Julian analyseerden namelijk deze weddenschap, en vonden een groot aantal scenario’s waar deze sportweddenschap zeer winstgevend kan zijn. Online wedden op voetbal is zeer divers, en deze voetbalweddenschap mag zeker niet ontbreken in je lijst.

Lewandowskipolenonlinewedden

wedtips Spanje - Zweden

De andere wedstrijd is iets aantrekkelijker. In Sevilla neemt Spanje het ‘thuis’ op tegen Zweden. Onderstreept de Selección meteen hun ambities, of weet Zweden hen te verrassen? Zeker is dat de voorbereiding niet optimaal was.

Zo zat Spanje met een corona-uitbraak, althans … Busquets testte positief, waardoor de voorbereiding in chaos verliep en een corona-bom leek te ontploffen in de selectie. Een oefenwedstrijd werd afgezegd om verdere verspreiding te voorkomen. Met succes, want enkel Llorente testte nog vals positief. Van een drama gespaard gebleven dus, maar allesbehalve optimaal voorbereid.

Meer dan 1,5 schoten op doel door F. Torres en D. Olmo – Unibet @ 1.60: Beide spelers spelen rond Morata. Morata gaf dit seizoen 12 assists bij Juventus, wat aangeeft dat hij vaak de bal afspeelt naar medespelers rond de 16. Met Olmo en Torres hebben we dus spelers die mee voor doelgevaar zorgen.

Eerste hoekschop Zweden: 23e minuut of later – Bingoal @ 1,85: Er worden maximaal drie hoekschoppen verwacht voor Zweden in deze wedstrijd. Een openingswedstrijd begint vaak zeer afwachtend. De kans dat de eerste hoekschop voor Zweden, de underdog in dit duel, pas na 23 minuten valt, lijkt me dus zeer aannemelijk.

We kunnen ons opmaken voor een hele interessante eerste speelronde, waarbij de belangen meteen groot zijn voor Polen. Spanje zal moeten knokken om hun favorietenrol waar te maken in deze groep. Ik kijk alvast uit naar deze wedstrijd, en hopelijk kunnen we veel units winst maken op basis van deze sportweddenschappen. Jullie zien me terug voor de 2e speelronde van groep E!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross