Wedtips Jupiler Pro League speeldag 7

WE ARE BACK! Na de interlandbreak staat er weer Belgisch voetbal klaar dit weekend. Prachtige affiches gedurende het hele weekend zorgen voor mooie kansen om te wedden op de JPL. We blikken vooruit met enkele wedtips voor de Jupiler Pro League.

Nabeschouwing zesde speeldag JPL

De zesde speeldag ligt al even achter ons. Tijd om het geheugen nog eens op te frissen. De grootste verrassing was met voorsprong de pandoering die Gent uitdeelde aan Club Brugge. Met 6-1 cijfers werd de regerende landskampioen huiswaarts gestuurd. Verder kreeg Anderlecht het deksel op de neus tegen Genk na een sterke wedstrijd. Beschikken de Genkies vroeg op het seizoen al over kampioenengeluk

Revelatie van de seizoenstart Union St. Gilloise blijft doorgaan op kruissnelheid. Met 4-0 wonnen ze van een bleek Standard Luik. Onderin bengelt Beerschot kansloos met 1/18. OH Leuven vergezelt hen in de degradatiezone met vier punten. Het wordt tijd dat deze ploegen hun van een andere kant tonen in de zevende speeldag.

Wedtips zevende speeldag Jupiler Pro League

De interlandbreak gaf heel wat ploegen de kans om bij te sturen of te rusten. De Jupiler Pro League is namelijk niet meteen de grootste hofleverancier van nationale ploegen.” We bekijken enkele wedstrijden om te wedden op de Jupiler Pro League. Hieronder vinden jullie enkele interessante wedtips voor de JPL.

Wedtipsjplspeelronde7

Wedtip: Club Brugge wint -1,5 Asian handicap @ 1.95 bij Unibet – 2 units: De druk ligt hoog bij de Club Brugge. De blamage tegen Gent moet worden rechtgezet voor eigen publiek. Blauw-Zwart ontvangt een gehavend Oostende. De Kustboys zagen namelijk heel wat kwaliteit achterin verkassen tijdens het slot van de zomermercato. Het is maar de vraag of ze het achterin kunnen dichthouden tegen een gemotiveerd Club Brugge in een vol Jan Breydel.

Wil jij meer uitleg over Asian handicap? Marie en Betmanbegins leggen je de lines van de Asian handicap uit in onderstaande video:

Wedtip: Antwerp wint, ongeldig bij gelijkspel @ 1.91 bij betFIRST – 2 units: Hoe sterk Eupen aan het seizoen begon, zo snel ging het bergaf in speeldag 6. Tegen Seraing werd verloren, niet meer dan terecht op basis van hun spel. Titelkandidaat Antwerp mag op bezoek bij de Panda’s. Ze lijken klaar om een stevige portie vertrouwen te tanken in aanloop naar hun Europa League wedstrijd tijdens de midweek.

Wedtip: Beide teams scoren + over 2,5 doelpunten @ 1.80 bij Betway – 2 units: Deze wedtip gaat over de wedstrijd Genk – Union St. Gilloise. Beide ploegen zijn aanvallend ingesteld en plooien niet zomaar terug. Ik verwacht een heel open wedstrijd tussen een titelkandidaat en de seizoenrevelatie tot op heden. Minstens drie doelpunten lijkt me heel waarschijnlijk.

Wedtip: Yuma Suzuki scoort @ 2.28 bij Unibet– 1 units: Na transferperikelen die Suzuki belangrijker bleken dan voetballen, is de Japanner eindelijk terug. Tegen Beerschot, de laatste in de stand met nu al 15 tegendoelpunten, mag hij meteen voorin plaatsnemen. Het vertrek van Mboyo zorgt namelijk voor offensief personeelstekort. Vorig seizoen scoorde hij maar liefst 17 keer in 34 duels. Tegen Beerschot werd toen in beide wedstrijden gescoord door Suzuki.

Zoek jij nog meer interessante wedtips om te wedden op de Jupiler Pro League? In onze Facebook community vind je heel wat wedtips voor JPL, maar ook andere competities! Neem dus zeker een kijkje, zodat je niets hoeft te missen!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross