Wedtips Jupiler Pro League speeldag 6

Na een weekend waar vier ploegen niet speelden, vliegen we er weer helemaal in. Het Europees midweekavontuur zit erop, dus zijn er weer heel wat interessante wedstrijden om te wedden op JPL. We blikken vooruit met enkele wedtips voor de Jupiler Pro League.

Nabeschouwing vijfde speeldag JPL

AS Eupen is de revelatie van het seizoen tot dusver. Wie had voor de start van dit seizoen gedacht dat zij het klassement zouden aanvoeren? De Panda’s wervelen met 11/15 door de competitie. Samen met regerend landskampioen Club Brugge delen ze de eerste plek. Union St.-Gilloise verliest wat van hun pluimen na een nederlaag op KV Mechelen. Het blijkt dus moeilijk om een knalstart door te trekken voor de promovendus.

Deze keer geen outright, maar we blikken wel even terug op de outright van vorige week. Zoals verwacht verloor Beerschot tegen Club Brugge. Met 1/15 staat de positie van Peter Maes vrij wankel. Zijn concurrenten in de outrights ‘Peter Maes wordt als eerste ontslagen’ deden het een pak beter. Mechelen won en Antwerp kwalificeerde zich voor de Conference League. De huidige odds zijn nog 5.00, maar blijven zeker het spelen waard voor 1 unit.

Wedtips zesde speeldag Jupiler Pro League

De zesde speeldag is de laatste voor we de interlandbreak ingaan. De ploegen kunnen nog eens het beste van zichzelf geven voor ze een tweetal weken de pauzeknop indrukken. We bekijken enkele wedstrijden om te wedden op de Jupiler Pro League. Hieronder vinden jullie enkele interessante wedtips voor de JPL.

Wedtipsjupilerproleaguespeeldagzes

Wedtip: Meer dan 2,5 doelpunten @ 1.76 bij betFIRST – 2 units: Beginnen doen we op vrijdagavond in het Guldensporenstadion met KV Kortrijk tegen KV Mechelen. Twee middenmoters die aanvallend ingesteld zijn, treffen elkaar als opener van deze speeldag. Beide tankten vertrouwen in hun vorige wedstrijden met een overwinning. Dit zou een heel open wedstrijd moeten zijn, met heel wat doelpunten.

Wedtip: Charleroi wint @ 1.83 bij betFIRST – 3 units: Deze wedtip werd getipt in betFIRST Challengers. Na vier gelijke spelen op rij is dit de ideale kans voor de Carolo’s om drie punten te halen. Beerschot staat onderin met 1/15 en moet het zonder Frans doen. De centrale verdediger pakte rood tegen Club Brugge afgelopen weekend. Charleroi kan rekenen op hun stevige thuisaanhang om de drie punten thuis te houden.

 Wil jij geen enkele tip van Betmanbegins en de andere tippers bij betFIRST Challengers missen? Wordt dan zeker lid via onderstaande knop!

Wedtip: Club Brugge Asian Handicap 0 @ 1.65 bij Unibet – 2 units: AA Gent speelde op donderdagavond Europees voetbal. Het was een zwaarbevochten wedstrijd voor de Buffalo’s. Gent kon na een zware wedstrijd doorstoten, maar moet het nu opnemen tegen een Club in vorm. De laatste vier wedstrijden in de Ghelamco Arena verloor Club niet. Drie daarvan wonnen ze zelfs, waarvan twee met 0-4 scores.

Wil jij meer uitleg over Asian handicap? Marie en Betmanbegins leggen je de lines van de Asian handicap uit in onderstaande video:

Wedtip: Genk wint @ 2.35 bij William Hill – 2 units: Niet alleen Gent speelde donderdag Europees. Ook Anderlecht moest vol aan de bak voor kwalificatie. Helaas voor het Belgisch voetbal, gingen ze met 2-1 onderuit.  Paars-Wit tastte diep in de buidel tijdens de wedstrijd, en haalt er geen motivatie na kwalificatie uit. Genk kon in alle rust voorbereiden naar deze wedstrijd en speelt voor eigen publiek. Alles lijkt te wijzen op een overwinning van de Genkies, die ook op papier over een betere opstelling beschikken.

Zoek jij nog meer interessante wedtips om te wedden op de Jupiler Pro League? In onze Facebook community vind je heel wat wedtips voor JPL, maar ook andere competities! Neem dus zeker een kijkje, zodat je niets hoeft te missen!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross