Wedtips Jupiler Pro League speeldag 5

Een speeldag met iets minder wedstrijden staat voor de deur. Ploegen die Europees midweekvoetbal hebben, zijn namelijk vrijgesteld. Toch zijn er heel wat interessante wedstrijden om te wedden op JPL. We blikken vooruit met enkele wedtips voor de Jupiler Pro League.

Nabeschouwing vierde speeldag Jupiler Pro League

Na een atypische seizoenstart, kregen we dan toch eens een ‘voorspelbare’ speeldag. Iedere favoriet wist te winnen, de twee titelkandidaten zelfs met 4-0 cijfers! Standard, Gent en Anderlecht raapten de volle buit. Oostende en Union St. Gilloise wonnen en leiden samen het klassement. Heel weinig opvallends gebeurde dus op de vierde speeldag.

Wedtip: Peter Maes wordt als volgende manager ontslagen @ 6.00 op  Unibet – 1 unit:

Beerschot speelt zeer ondermaats. De Kielse Ratten haalden amper 1/12, waarmee ze helemaal onderin staan. Ze moeten dit weekend naar Club Brugge, waar waarschijnlijk niets te rapen valt. Met een 1/15 zou de positie van Maes zeer wankel staan. België staat gekend om zijn trainerswissels, de vraag is maar hoelang ze geduld hebben bij Beerschot.

Wedtips vijfde speeldag Jupiler Pro League

Door het Europees voetbal voor Gent, Antwerp en Anderlecht zijn er op de vijfde speeldag 2 wedstrijden uitgesteld. Zo missen we in de JPL toch twee échte topaffiches. Alsnog is er voldoende voetbal om te wedden op de Jupiler Pro League. We bekijken enkele interessante wedtips:

Wedtip: Meer dan 2,5 doelpunten @ 1.80 op betFIRST – 3 units:

We openen met twee interessante ploegen. Standard en Oostende spelen beter dan ze vooraf aan dit seizoen hadden gedacht. In de thuiswedstrijden van Standard vielen 2 en 7 doelpunten. In de uitwedstrijden van Oostende dit seizoen vielen 7 en 5 doelpunten. In een volledig afgeladen ‘hel van Sclessin’ zou dit een echt spektakel moeten worden. Ik verwacht een ontzettend doelpuntrijke wedstrijd.

Deze wedtip werd getipt in de betFIRST Challengers groep. Via onderstaande knop kan jij lid worden van betFIRST Challengers, zodat je nooit een tip hoeft te missen!

Standardwedtipsjupilerproleague

Wedtip: OH Leuven wint, ongeldig bij gelijkspel @ 1.83 – betFIRST – 1 unit:

OH Leuven staat momenteel niet waar het hoort. De voorhoede Henry – Mercier – Schrijvers is nog niet optimaal, maar toont al stevige verbeteringen. Ze eindigden al driemaal op een gelijkspel, en verloren logisch bij Genk. Eupen doet momenteel beter dan verwacht met 8/12. Hierdoor lijken de odds me niet eerlijk te weerspiegelen hoe de verhoudingen effectief liggen tussen deze ploegen. Extra voordeel: OHL mag weer een volledig thuispubliek ontvangen!

Wedtip: Charleroi wint, ongeldig bij gelijkspel @ 1.80 - Unibet – 2 units:

Zulte Waregem raakt niet op gang dit seizoen. De 0-4 nederlaag tegen Club Brugge legde nogmaals de pijnpunten bloot. Charleroi bleef driemaal steken op een gelijkspel na hun 0-3 overwinning op speeldag 1. De verhoudingen tussen beide ploegen zouden in het voordeel van Charleroi moeten liggen, ondanks het thuisvoordeel van Zulte Waregem.

Wedtip: Union St. Gilloise over 1,5 doelpunten @ 1.91 – William Hill – 2 units:

Union St. Gilloise is in uitstekende vorm.Het aanvallend duo Undav – Vanzeir is ‘on fire’. Tegen Club werd niet gescoord, maar in de andere drie wedstrijden scoorden ze 8 keer in totaal. Hun tegenstander KV Mechelen speelt ondermaats en incasseerde minstens twee doelpunten in hun laatste twee wedstrijden. De kans is groot dat Union daar zondagavond een derde wedstrijd op rij van maakt.

Een andere interessante sportweddenschap is mogelijks te vinden bij Club Brugge – Beerschot. De kans op een hoog aantal hoekschoppen voor de thuisploeg lijkt me vrij hoog. Op moment van schrijven zijn de odds nog niet beschikbaar. Bekijk dus zeker de wedmarkt voor hoekschoppen bij Club Brugge!

Zoek jij nog interessante wedtips om te wedden op de Jupiler Pro League? In onze Facebook community vind je heel wat wedtips voor JPL, maar ook andere competities! Neem dus zeker een kijkje, zodat je niets hoeft te missen!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross