Wedtips Jupiler Pro League speeldag 4

Drie verrassende ploegen delen de eerste plaats. Onderin vinden we met Gent een outsider voor de titel. Er zou dus wel eens geschoven worden in de rangschikking tijdens de vierde speeldag. We blikken vooruit met enkele wedtips voor de Jupiler Pro League.

Nabeschouwing derde speeldag JPL

De derde speeldag zit erop. KV Kortrijk verloor in de laatste seconden van Racing Genk. Daardoor moeten ze de leidersplaats nu delen met Union St. Gilloise en KV Oostende. Die wonnen beiden voor een tweede maal dit seizoen. Onderin bengelen Gent en Beerschot. Beide ploegen raken maar niet op gang in de JPL. De titelfavorieten bengelen midden in het klassement. Allesbehalve een typische seizoenstart dit jaar. Dat maakt het voor ons een pak interessanter om te wedden op voetbal.

Wedtip: Michael Frey wordt topschutter 2021/2022 – 3.50 op Unibet - 1 unit:

5 doelpunten in één wedstrijd. Het gebeurt zelden in professioneel voetbal, maar de spits van Antwerp was helemaal on fire. Hierdoor schiet hij uit de startblokken om dit seizoen de Gouden Stier te worden. We krijgen interessante odds, want de concurrenten lopen stevig achter. Dost startte namelijk zelfs niet in de basis en Onuachu aast op een transfer.

Wedtips vierde speeldag Jupiler Pro League

De vierde speeldag wordt gespeeld in volle stadions. Thuisploegen mogen weer met volle bezetting hun fans verwelkomen. Het is bijna anderhalf jaar geleden dat de stadions vol zaten met supporters. Het is belangrijk om dit feit in ons achterhoofd te houden bij het plaatsen van sportweddenschappen op de Jupiler Pro League.

Wedtip: Over 1 goal in de 1e helft @ 1.83 op betFIRST - 2 units:

Het voetbalweekend begint in Charleroi. De Carolo’s speelden tweemaal op rij gelijk. Voor de eigen fans zullen ze meteen op zoek gaan naar goals. Antwerp scoorde met Frey maar liefst vijf keer vorige speeldag. Ik verwacht een stevige opener van deze wedstrijd. Bij één doelpunt wordt dit een ‘void’ en krijgen we onze inzet terug.

Onlineweddenjupilerproleaguespeeldag4

Wedtip: Union St. Gilloise wint @ 1.75 op Unibet - 3 units: Union speelt ontzettend sterk dit seizoen. Ik had vooraf hoge verwachtingen van de promovendus, maar zelfs die overtreffen ze. Met 6/9 pronken ze bovenaan het klassement. Daar hadden ze alleen kunnen staan, als Sobol niet prinsheerlijk scoorde voor Club. Kortrijk is ook goed gestart, maar lijkt me vooral geluk gehad te hebben met hun tegenstanders. Union St. Gilloise lijkt me klaar om voor het eerst in decennia te winnen op eigen veld in de hoogste voetbalklasse.

Wedtip: Standard de Liège over 1,5 doelpunten @ 1.91 op WilliamHill - 2 units:

Hoe zwaar de 2-5 nederlaag ook lijkt, Standard was écht niet slecht tegen Antwerp. Het was vooral de voortreffelijke Frey die een zware score liet optekenen. Standard beschikt over meer kwaliteit dan ze aan het begin van dit seizoen dachten. Bij Beerschot is er een ander verhaal, want daar raakt de motor niet aan de praat. Met 1/9 en een doelsaldo van -4 staan ze helemaal onderin. Standard kan hier vertrouwen tanken door minstens tweemaal te scoren. Een overwinning lijkt ook goed mogelijk dus.

Wedtip: Beide teams scoren @ 1.76 op betFIRST - 2 units

: De laatste wedstrijd van dit weekend is Zulte Waregem tegen Club Brugge. Deze wedtip werd door Betmanbegins gegeven in de BetFIRST Challengers groep op Facebook. De uitleg was als volgt: “In hun huidige vorm is Club Brugge niet meer de ploeg die makkelijk de nul houdt. Club kreeg tot dusver 1.74, 1.54 en 0.97 xG tegen.  Zulte Waregem heeft nog een rekening opstaan op eigen veld, na de 1-6 blamage vorig seizoen.” Voorin beschikt Zulte trouwens ook over Jelle Vossen, die deze keer eindelijk wel tegen zijn ex-club mag aantreden.

In dit artikel is uiteraard niet iedere wedstrijd besproken. Toch staan er nog heel wat interessante wedstrijden op het programma in de JPL. Genk, Gent én Anderlecht speelden Europees tijdens de midweek. Worden ze in de eigen competitie verrast door hun tegenstander?

Zoek jij dus nog interessante wedtips om te wedden op de Jupiler Pro League? In onze Facebook community vind je heel wat wedtips voor JPL, maar ook andere competities! Neem dus zeker een kijkje, zodat je niets hoeft te missen!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross