Wedtips Jupiler Pro League speeldag 2

De Jupiler Pro League werd vorig weekend op gang getrapt. Geen enkele favoriet wist hun eerste wedstrijd van het seizoen winnend af te sluiten. We analyseren de tweede speeldag met enkele interessante wedtips.

Nabeschouwing eerste speeldag

Alle grote ploegen in de Jupiler Pro League leken nog in vakantiemodus. Het was de zwakste competitiestart van de topclubs sinds 1955. Antwerp, Anderlecht en Gent verloren. Genk, Standard en Club Brugge bleven op een gelijkspel steken. De middenmotors maakten er dus wel een spectaculaire speeldag van voor hun supporters. Verder wist Kortrijk op eigen veld Seraing weg te zetten met 2-0. Geen ideale start voor de promovendus die als grootste kanshebber voor degradatie staat.

Wedtip: Bas Dost wordt topschutter 2021/2022 @ 3.50 - Unibet: We leerden toch enkele interessante zaken uit de eerste speeldag. Zo eiste Bas Dost de strafschop op bij Club Brugge. De reden? Club Brugge wil met Bas Dost vol mikken op de topschutterstitel dit jaar. De Nederlandse spits zette die ambitie alvast kracht bij door de penalty om te zetten

Wedtips tweede speeldag Jupiler Pro League

Wedtip: KRC Genk wint @ 1.68 - Betsson: De tweede speeldag wordt er één waar de favorieten orde op zaken zullen moeten stellen. De eerste die daar mag mee beginnen, is KRC Genk. De Genkies spelen hun eerste thuiswedstrijd tegen KV Oostende. KV Oostende ging met 3-0 de boot in tegen Charleroi. Het kwaliteitsverschil in het voordeel van Genk is groot. Als dat niet de doorslag geeft, zal de 12e man daar wel voor zorgen. Genk zou op eigen veld vlot een 4/6 moeten kunnen vastleggen.

Wedtip: KV Mechelen wint @ 2.00 – betFIRST: Op zaterdag vinden we weer heel wat middenmotors. De eerste affiche die in de ogen sprint, is KV Mechelen tegen Seraing. Seraing lijkt gedoodverfd om te degraderen met hun huidige kern. Op het veld viel tegen Kortrijk niet veel goeds op te maken. Dit weekend ontvangen ze thuis KV Mechelen, dat blaakt van vertrouwen. Malinois wist namelijk een 0-2 achterstand om te buigen naar een 3-2 overwinning tegen Antwerp. Als Mechelen hun spel na de 0-2 weet door te trekken, is Seraing een makkelijke kaart.

Onlineweddenjupilerproleaguespeeldag2

Wedtip: Meer dan 2,5 doelpunten @ 1.85 - Unibet: Verder hebben we op zaterdag ook AS Eupen – Anderlecht. Eupen kaapte een punt weg op Jan Breydel na heel wat tijdrekken. Toch was Eupen bij moment sterk op de tegenaanval. Laat net daar de problemen liggen bij Anderlecht. Er zijn duidelijk nog maar weinig automatismen ingesleten bij het Paars-Witte systeem. Achterin was het vaak een boeltje tegen Union St. Gilloise. Deze wedstrijd zou dus wel eens rijk aan doelpunten kunnen zijn, want Anderlecht heeft heel wat recht te zetten.

Wedtip: Meer dan 9,5 hoekschoppen – 1.87 @ Bwin: Om het weekend af te sluiten, krijgen we nog leuke wedstrijden. Beginnen doen we op zondag met Union St. Gilloise – Club Brugge. De Brusselaars wonnen met 1-3 de derby tegen Anderlecht, en zullen daar op voort willen bouwen. Bij Club Brugge zit de frustrerende 2-2 tegen Eupen er nog in. Het tijdrekken van Eupen gaf ons maar liefst 14 minuten extra tijd, en dat was niet eens te ruim gerekend. Tegen Union zal er toch wat meer voetbal in zitten. Beide ploegen spelen open voetbal. De kans op een hoog aantal hoekschoppen lijkt me zeer waarschijnlijk.

De kans dat er nog value te vinden is met enkele sportweddenschappen voor de Jupiler Pro League is groot. Vind jij zelf een interessante wedtip, of ben je op zoek naar enkele wedtips om te plaatsen? Bekijk dan zeker eens de Facebook Community zodat ook jij kan wedden op voetbal.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross