Wedtips Italië - Spanje

De halve finales van EURO 2020 worden geopend door Italië en Spanje. Italië is sinds 10 september 2018 ongeslagen. De Azzurri hebben er alvast een fantastisch toernooi op zitten, maar ze willen meer. Spanje is op zoek naar hun derde Europese titel in de laatste vier edities. In dit artikel blikken we vooruit met enkele interessante wedtips.

Wedden op Italië - Spanje

Het wervelende Italië van de groepsfase is terug. De passie tijdens het volkslied werd doorgetrokken naar de wedstrijd tegen België. Furieus gingen de Azzurri op zoek naar doelpunten. Twee doelpunten voor rust volstonden om door te stoten naar de halve finales. Het zal het daar wel moeten doen zonder uitblinker Spinazzola. De polyvalente rechtsachter was smaakmaker bij Italië, maar scheurde zijn achillespees en is dus maanden out.

‘Door het oog van de naald’, beter kan je het niet omschrijven. Na strafschoppen wist Spanje zich te plaatsen voor de halve finales. Iets meer dan 45 minuten tegen 10 Zwitsers volstond niet om een beslissend doelpunt te maken. Spanje mistte hun laatste vijf strafschoppen voor deze wedstrijd én lag er op het WK 2018 ook uit na strafschoopen tegen Rusland. Gelukkig voor Luis Enrique lieten ze dat penaltytrauma achter zich tegen Zwitserland. Het is de tweede maal op rij dat Spanje niet in 90 minuten wist af te rekenen met hun tegenstander. Het is dus maar de vraag of La Roja het Italië van Mancini in de problemen weet te brengen.

Italiespanjewedtips

Wedtips

Wat is een voetbalwedstrijd zonder wedtips bij Betmanbegins? We zetten enkele interessante voetbalweddenschappen op een rijtje:

Minder dan 4 kaarten – betFIRST @ 1.86: Er worden op EURO 2020 relatief weinig kaarten getrokken. Het gemiddelde ligt momenteel op 2,85. Italië zag in hun laatste zeven wedstrijden nooit 5 kaarten, voor Spanje was dat in zes van hun laatste zeven het geval. Bij 4 kaarten wordt dit een void. (2 units).

Italië kwalificeert zich – Betfair @ 1.80: Spanje heeft heel wat moeite gehad om in de halve finales te belanden, en trof nog geen écht zware tegenstander. Italië wervelde tegen België weer zoals in de groepsfase. Het voordeel lijkt bij Italië te liggen om door te stoten. (2 units)

Emerson Palmieri geeft een assist– Unibet @ 9.00: Emerson vervangt de geblesseerde Spinazzola. In het systeem van Italië schoof Spinazzola vaak heel ver door, wat hem een gemiddelde ‘verwachtte assists’ gaf van xA = 0.36 (per wedstrijd). De odds voor een assist van Emerson op die positie lijken dus iets te hoog, aangezien ook hij heel offensief ingesteld is. (1 unit)

Minder dan 8,5 schoten op doel – Unibet @ 1.80: Er wordt een vrij gesloten wedstrijd verwacht in deze halve finale. Geen van beide ploegen wil uiteraard ruimte weggeven om op achterstand te komen. Het aantal schoten op doel van beide ploegen lag in de vorige ronde ook ontzettend laag tijdens de reguliere speeltijd: Spanje 2 op doel, Italië 3 op doel. (1 unit)

Eerste doelpunt: minuut 33 of later – Bingoal @ 1.85: Zoals eerder aangehaald, wordt verwacht dat dit een vrij gesloten wedstrijd zal zijn. Vooral het begin van een wedstrijd is in deze fase van het toernooi afwachtend. Het is dan ook aannemelijk dat de eerste goal pas na het eerste halfuur valt. (1 unit)

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross