Wedtips Italië  - Engeland

Het orgelpunt van EURO 2020 is aangebroken, de finale! Een maand lang vond je de beste wedtips voor het EK bij ons. Vandaag vliegen we er voor een laatste maal in, met enkele interessante sportweddenschappen. De finale tussen Italië en Engeland, bring it on!

Voorbeschouwing Italië  - Engeland

 Italië heeft meer dan de rug gerecht nadat het zich niet wist te kwalificeren voor het WK 2018 in Rusland. Sinds 10 september 2018 zijn de Azzurri ongeslagen, en nu staan ze in de finale van EURO 2020. De passie start nog voor de wedstrijd, bij het zingen van hun volkslied. Tegen Spanje werden ze lange tijd weggebluft, tot Chiesa voor de 1-0 zorgde. Morata hing de bordjes voor het einde weer gelijk, maar miste wel de cruciale penalty in de strafschoppenreeks. Italië stootte door op een wel heel nipte manier. Raakt de machine weer volop aan de praat op 11 juli?

Het heeft 55 jaar geduurd, maar Engeland staat eindelijk voor een tweede keer in de finale van een groot toernooi. “It’s coming home” werd luidkeels gezongen na de halve finale tegen Denemarken. In de reguliere speeltijd hielden beide ploegen elkaar in evenwicht. Met de nodige moeite raakten ze in de verleningen toch voorbij de Denen, na een discutabele penalty. Denemarken zorgde wel voor het eerste tegendoelpunt van Engeland op EURO 2020. Is Engeland dan toch niet zo onfeilbaar als iedereen dacht? 

Engelanditaliewedtips

Wedtips Italië  - Engeland

Wat is een voetbalwedstrijd zonder wedtips bij Betmanbegins? We zetten enkele interessante sportweddenschappen op een rijtje:

Engeland meeste hoekschoppen in eerste helft – betFIRST @ 2.25: Onder leiding van het thuispubliek verwacht ik dat Engeland stevig uit de startblokken schiet. Het thuisvoordeel in Wembley is niet te onderschatten in deze finale. Snelle spelers zoals Sterling, Saka etc. zijn ideaal om voor hoekschoppen te zorgen voor Engeland. (2 units)

Italië over 51,5% balbezit – Unibet @ 2.10: Italië is een ploeg die graag in balbezit speelt. Tegen Spanje troffen ze een ploeg met een gelijkaardige speelstijl, waardoor Italië slechts 30% balbezit had. Met die wedstrijd lijkt iets te veel rekening gehouden door de bookmakers, want Engeland is geen ploeg die de bal vaak opeist. (1 unit)

Eerste doelpunt: 31e minuut of later – WilliamHill @ 2.00: Er worden vrij weinig doelpunten verwacht in deze wedstrijd. Italië slikte nog maar drie tegendoelpunten op EURO 2020, Engeland zelfs nog maar één. De kans dat de eerste goal pas na het eerste halfuur valt, is relatief groot. (3 units)

Engeland over 1,5 kaarten – Betway @ 1.85: Het aantal kaarten van Engeland op dit toernooi ligt relatief laag, maar heel zware tegenstanders troffen ze nog niet. In de enige zware wedstrijd tegen Duitsland liepen ze wel meteen op drie kaarten. Meer van dat graag! (1 unit)

Harry Maguire over 0,5 schoten op doel – betFIRST @ 3.50: Deze wedtip komt deels uit een sportweddenschap van Lucas in de Facebook community. Maguire is een enorm sterke kopper en zorgde al voor heel wat gevaar vanop stilstaande fases. Hij heeft momenteel al 4 schoten op doel in 6 wedstrijden op dit toernooi. (1 unit)

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross