Wedtips Europa League 9 december

Na de Champions League volgt het kleine broertje van het Europese voetbal. Wie knokt zich naar een Europese overwintering in de Europa League? Tijd om hierop dieper in te gaan met enkele interessante wedtips. Wil je al onze tips ontvangen? Volg dan zeker de Facebook groep en het Telegram kanaal!

Wedtip: Napoli wint – 3 units @ 2.05 bij Betcity/ Unibet

Het is van moeten voor de mannen van Spaletti. Enkel een overwinning geeft Napoli absolute zekerheid om door te stoten naar de Europa League knock-outs. De groep staat nog ontzettend dicht bij elkaar, want zelfs Legia Warszawa kan mathematisch nog doorstoten. Het zal ieder voor zich worden op de laatste speeldag.

Ondanks de iets mindere vorm van Napoli ligt er heel wat value op een thuisoverwinning. Leicester City kampt namelijk met een corona-uitbraak in de groep. Hierdoor missen al zeker zeven spelers de wedstrijd tegen Napoli. De precieze namen zijn momenteel niet gekend, maar de omstandigheden zijn dus allesbehalve optimaal. De voorbereiding voor deze wedstrijd wordt vaak stevig in de war gestuurd bij een corona-uitbraak, zoals we vorig seizoen vaak zagen. Door deze uitzonderlijke omstandigheden vinden we als speler value op een overwinning van Napoli.

Wedtip: Sporting Braga wint – 2 units @ 1.76 bij Bingoal

Nog een ploeg die moet winnen om zeker te zijn van de Europa League is Sporting Braga. De Portugezen ontvangen de nummer één van hun groep: Rode Ster Belgrado. Zo treffen de twee uitersten van de groep elkaar, want het aantal doelpunten verschilt enorm. Belgrado staat op 5-3, Braga op 11-8. Het doelpuntentotaal voor deze wedstrijd wordt dus koffiedik kijken.

Daarom gaan we met onze wedtip naar de essentie bij voetbal: een overwinning. Sporting Braga is in ontzettend goede vorm. De Portugezen spelen ontzettend sterk voetbal met heel wat doelpunten, maar ook vaak met een lager tegendoelpuntenaantal de laatste weken. Ook Rode Ster Belgrado won hun laatste zeven wedstrijden, al moet wel vermeld worden dat er een heus kwaliteitsverschil is tussen de tegenstanders van beide ploegen.

Het verschil tussen beide ploegen, met ruggesteun van het thuispubliek, zou moeten pleiten in het voordeel van Sporting Braga. Een kolfje naar de hand voor een typische one-match ploeg als Braga!

Wedtip: Olympiakos wint – 2 units @ 2.04 bij Bingoal

Rotatie-alarm! Brian Priske, coach van Royal Antwerp, kondigde in zijn persconferentie aan om heel wat wijzigingen door te voeren. De wedstrijd tegen Olympiakos is dan ook overbodig. De Belgen liggen namelijk al zeker uit de Europa League. De ideale kans om jonge spelers een eerste ervaring op het Europees toneel te gunnen. Voor Olympiakos ligt de motivatie voor deze wedstrijd net een stuk hoger.

De Griekse topploeg maakt nog kans om de groep als groepsleider af te sluiten. Helaas heeft Olympiakos dat niet helemaal in eigen hand, aangezien ook Fenerbahce dan moet winnen. Uiteraard begint alles bij jezelf en dat geldt dus ook voor Olympiakos. Om een extra impuls te geven aan hun kwalificatie halen ze dus beter de drie punten uit België mee naar huis.

Zoek jij nog meer interessante wedtips om te wedden op de Europa League, Conference League of andere competities? In onze Facebook community vind je heel wat wedtips Neem dus zeker een kijkje, zodat je niets hoeft te missen!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross