Wedtips Engeland – Denemarken

Zonder problemen naar de eindfase in eigen land. De weg naar een eerste Europese titel lijkt open te liggen voor Engeland. Denemarken kan het mirakel van 1992 herbeleven als ze Engeland weten te verrassen. In dit artikel bekijken we enkele interessante wedtips.

Voorbeschouwing Engeland – Denemarken

 “It’s coming home”. De weg naar de hoofdprijs ligt open voor The Three Lions. Het is van het Wereldkampioenschap in 1966 geleden dat Engeland met een trofee naar huis wist terug te keren. Europees kampioen werden ze nog nooit. Kane & co. kunnen dus voor een heus volksfeest zorgen, want de wedstrijd wordt gespeeld in het Wembley Stadium. Zonder tegendoelpunten vliegt Engeland door EURO 2020, maar één tegendoelpunt kan voloende zijn om de doodsteek te betekenen bij knock-out wedstrijden.

De droom om het mirakel uit 1992 te herhalen, leeft bij de Denen. Niemand gaf nog één cent voor de kansen van Denemarken na de twee verloren groepswedstrijden. Nog nooit wist een land namelijk de halve finales te halen op een groot toernooi na 0/6 in de groepsfase. Heel Europa werd geraakt hoe de Denen moesten herbronnen na het ineenstuiken van Eriksen. Maar daar staan ze, recht tegenover Engeland in Wembley. Ze kunnen al meer dan trots zijn op hun weg naar Wembley, maar ze willen zeker meer.

Engelandkwartfinalewedtips

Wedtips

 Wat is een voetbalwedstrijd zonder wedtips bij Betmanbegins? We zetten enkele interessante sportweddenschappen op een rijtje:

Beide teams scoren – betFIRST @ 2.25: Engeland incasseerde nog geen enkel doelpunt in dit toernooi. Dit kan dus als een vreemde wedtip aanvoelen, maar Denemarken wist maar liefst 10 doelpunten te scoren in hun laatste drie wedstrijden. Hun vlotte, aanvallende spel zou de Engelsen wel eens kunnen verrassen. (1 unit)

Over 8,5 schoten op doel – Unibet @ 2.00: Denemarken speelt open voetbal, en komt tot heel wat schoten. Ze schieten gemiddeld 7,2 keer op doel dit toernooi, maar incasseren er ook veel. Engeland heeft het thuisvoordeel, en zal voornamelijk naar voor spelen. Zo’n spelbeeld kan zorgen voor minstens negen schoten. (2 units)

Engeland minder dan 10,5 overtredingen – Unibet @ 1.95: Bookmakers bepalen hun odds vooral via algoritmes die rekening houden met historische data. Die zijn voor deze voetbalweddenschap niet helemaal nauwkeurig. De odds voor deze wedtip liggen iets te hoog door het parcours van Engeland op dit EK. De groepsfase verliep stroef. Ze kwamen tegen rivaal Schotland en moesten zich voorbij Duitsland knokken. Daardoor ligt het aantal overtredingen van Engeland op EURO 2020 statistisch iets ‘te hoog’, waardoor we interessante odds krijgen voor de under. (2 units)

Meer dan 3,5 kaarten – Bingoal @ 1.92: Eerdere gele kaarten zijn kwijtgescholden. Spelers die op scherp stonden, hoeven daar dus geen rekening meer mee te houden. Makkelie gaf op EURO 2020 10 kaarten in zijn laatste twee wedstrijden. Engeland kreeg in zijn vorige interland alvast drie kaarten, meer van dat graag. (1 unit)

Time of first goal: 31st minute and over – WilliamHill @ 2.05: De start van een halve finale is vaak relatief afwachtend. Aftastende schoten, rondspelen van de bal … Geen van beide ploegen wil namelijk vroeg op achterstand komen. De kans dat het eerste doelpunt pas na het eerste halfuur valt, is vrij aannemelijk. Op de laatste twee grote toernooien viel slechts bij 1 van de 4 halve finales één doelpunt in het eerste halfuur. (1 unit)

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross