Wedtips Champions League 8 december

Op dinsdag kenden we het eindverdict voor de eerste vier groepen. Op woensdag zien we wie doorstoot in de andere vier groepen. Wie kleurt zijn seizoen met Europees voetbal? We bekijken enkele interessante wedtips voor de Champions League. Wil je nog meer gratis wedtips ontvangen? Bekijk dan zeker onze Facebook groep en het Telegram kanaal!

Wedtip: Benfica wint -1,5 asian handicap  – 2 units @ 2.00 bij Bet365

De druk zit er goed op vanavond in Lissabon. Als Benfica kan rekenen op grootmacht Bayern München, dan kunnen de Portugezen doorstoten in de Champions League. Benfica staat namelijk op twee punten van Barcelona in groep E. Dat zou betekenen dat Barcelona in de Europa League zou uitkomen, een teleurstellend unicum voor de Spaanse grootmacht.

Benfica had zich al kunnen veilig stellen. In de absolute slotminuut miste Seferovic de winnende treffer die Barcelona uit de hot seat zou stoten. Door die misser is het nu cruciaal voor Benfica om te winnen van Kyiv. De torenhoge motivatie en het feit dat er voor Kyiv niets meer op het spel staat, zorgen er voor dat Benfica hier ruim favoriet is.

De eerste wedtip voor deze avond is dan ook een overwinning van Benfica met minstens twee doelpunten verschil. Je kiest voor deze wedtip best voor de Asian Handicap -1,5 in plaats van de Europese handicap, ondanks dat ze in dit geval hetzelfde resultaat geven. De reden? Die lees je onderaan dit artikel.

Wedtip: Sevilla wint – 1 unit @ 2.40 bij Bingoal

All to play for! In groep G ligt alles zodanig dicht bij elkaar dat iedere ploeg nog kan doorstoten in de Champions League. Voor Rijsel en Salzburg is niet verliezen voldoende, voor Sevilla en Wolfsburg is een overwinning noodzaak. In deze groep leggen we de focus op Sevilla die het opneemt tegen Salzburg.

De heenwedstrijd eindigde op een 1-1 gelijkspel. Met tien man wist Sevilla een nagenoeg volledige helft te overleven. De mindere start van hun CL-campagne werd met een nieuwe impuls opgevangen. Onder Lopetegui blijft Sevilla een echte bekerploeg, en laat dit nu echt een alles-of-niets wedstrijd te zijn.

De reden voor de hoge odds op Sevilla zijn de blessures van Suso, Acuna, Lamela, Jesus Navas en Youssef En-Nesyri. Toch is er nog steeds voldoende kwaliteit bij Sevilla, zoals getoond werd in de overwinning tegen Villareal dit weekend.

Voor Salzburg ziet het er iets minder rooskleurig uit. De laatste twee Europese wedstrijden werden verloren. Het voordeel lijkt me zeker bij Sevilla te liggen. Aan de huidige odds ligt volgens mij heel wat value.

Zoek jij nog meer interessante wedtips om te wedden op de Champions League? In onze Facebook community vind je heel wat wedtips voor CL, maar ook andere competities! Neem dus zeker een kijkje, zodat je niets hoeft te missen!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross