Wedtips Champions League 7 december

Het einde van de groepsfase is aangebroken! De beste ploegen uit Europa hakken de knopen door. Wie overwintert in de mooiste competitie ter wereld, wie kleurt hun seizoen met de Europa League en wie baalt als vierde in de groep? We bekijken enkele interessante wedtips voor de Champions League. Wist je trouwens dat wij al onze tips gratis delen in het Telegram kanaal en Facebook groep?

Wedtip: AC Milan wint – 2 units @ 2.12 bij Betcity/ Unibet

Dat Liverpool de beste ploeg uit groep B was, is een understatement. Met 15/15 en een doelsaldo van +10 kunnen The Reds terugblikken op een geslaagde groepsfase.

In een wel heel druk december is de overbodige verplaatsing naar AC Milan dan ook niet de grootste prioriteit. De kans is groot dat Jurgen Klopp roteert om de sterspelers fris te houden. Hierdoor zou Liverpool ‘verzwakt’ optreden tegen Milan. Dit zou zomaar het moment kunnen zijn voor legende Divock Origi, die dit weekend overgoten werd met complimenten door Klopp. Ook Minamino, Tsimikas, Williams en zelfs Morton zouden op een basisplek kunnen rekenen volgens insiders.

Voor de Rossoneri is deze wedstrijd wel van levensbelang. Het enige wat zekerheid biedt op Europees voetbal na de winterstop is een overwinning. Meer nog: met een overwinning maken ze zelfs nog kans op de Champions League. In de competitie loopt het alvast prima met een voorlopige eerste plek. Het vertrouwen zal hoog zijn bij AC Milan om voor eigen publiek Europees voetbal veilig te spelen.

Wedtip: Borussia Dortmund wint -1,5 @ 1.80 bij Bet365

Voor Dortmund is het te laat om de Champions League nog te halen. De ploeg komt in ieder scenario te kort om Sporting nog van de Champions League-tickets te houden. Toch lijken de Duitsers ontzettend gemotiveerd voor deze wedstrijd. Nu Haaland terug is, lijkt alles weer wat soepeler te verlopen. Tegen Bayern Munchen werd verloren in de competitie dit weekend. Rond die wedstrijd is heel wat ophef na beschuldigingen van Bellingham. Niet onterecht, want de strafschop was wel heel discutabel.

Één ding is zeker, van Besiktas is nog vrij weinig over. Eerder haalde Flip Tip in de voorbeschouwing ‘Besiktas – Ajax’ al aan dat de Turkse ploeg niet meer de gevaarlijke tegenstander is van weleer. De ploeg zit momenteel nog steeds met kopzorgen in de eigen competitie. Het lijkt dan ook logisch dat de focus daar zal liggen, en niet bij dit overbodig duel.

Wedtip: PSG – Club Brugge - Eerste doelpunt in de wedstrijd: Minuut 20 of later @ 1.80 bij Bingoal

Voor de laatste wedtip van dit artikel gaan we naar één van onze Tippers, namelijk Matthias. Hij vond heel wat value op een wedtip bij Bingoal.

PSG heeft vanavond niets meer te winnen of te verliezen tegen Club Brugge en zal dus ook niet furieus van start willen gaan. Brugge moet op zijn beurt beter doen dan Leipzig om zich nog te kwalificeren voor de Europa League, een vroege achterstand zou zeer slecht zijn voor hen. Ik verwacht dus dat zij in het begin van de wedstrijd ook wat meer afwachtend zullen spelen.

De odds dat er niet gescoord wordt in de eerste 15 minuten liggen gemiddeld op 1.45. bij deze wedtip krijgen we dus hogere odds voor een periode die slechts 4 minuten langer is.

Zoek jij nog meer interessante wedtips om te wedden op de Champions League? In onze Facebook community vind je heel wat wedtips voor CL, maar ook andere competities! Neem dus zeker een kijkje, zodat je niets hoeft te missen!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross