Wedtips Champions League 2 november

“The Champiooons!”. De Champions League hymne weerklinkt dinsdag weer in de Europese stadia. De terugronde van de groepsfase wordt op gang getrapt. Uiteraard zitten wij klaar voor deze speelronde met enkele interessante sportweddenschappen. In dit artikel bekijken we wedtips om te wedden op Champions League.

Wedtips Champions League

Atalanta – Manchester United: Beide teams scoren in de eerste helft – 1 unit @ 3.45 op Unibet/BetCity:

Twee weken geleden werden we getrakteerd op een spektakelrijke wedstrijd met vijf doelpunten. Ook in de terugronde van deze groepswedstrijd wordt spektakel verwacht. The Reds hebben vertrouwen getankt op bezoek bij Spurs. Dat was zeker nodig na de 0-5 blammage tegen Liverpool. Met hernieuwd vertrouwen zakken ze af naar de Italiaanse nummer vijf.

Atalanta is een ploeg die meteen in een wedstrijd vliegt. Ze scoren dit seizoen gemiddeld 0,93 doelpunten voor de rust. Op Old Trafford werd voor rust zelfs al tweemaal gescoord. Toch zou deze wedtip niet winnend geweest zijn aangezien United pas na rust begon te scoren. United scoort voor de rust gemiddeld 0,54 doelpunten. Toch ligt hun ‘expected goals’ voor rust gemiddeld een pak hoger, namelijk 0,84. Hierdoor onderschatten de bookmakers mogelijks United op deze wedmarkt.

Een tweede wedtip voor deze wedstrijd is ‘Ronaldo over 1,5 schoten op doel’ aan odds van 1.73. De Portugese spits leeft voor de Champions League en dat laat hij gretig blijken. In de heenronde werd tegen Atalanta viermaal op doel geschoten. Tegen Young Boys haalde hij ook twee schoten. Enkel Villareal hield hem op één schot op doel. Cristiano schoot dit seizoen gemiddeld 3,92 keer per wedstrijd, 44% van die schoten ging op doel. Op Italiaanse bodem verwacht ik een extra gemotiveerde Ronaldo.

Villareal – Young Boys: beide teams scoren – 3 units @ 1.70 op Bingoal

: Soms zegt het scorebord niet alles. Dat was zeker het geval in de wedstrijd tussen Young Boys en Villareal. De Spanjaarden wonnen met ruime 1-4 cijfers. Een ‘walk in the park’ zou je denken, maar niets is minder waar. Young Boys haalde zelfs meer ‘expected goals’ dan Villareal: 2.97 tegenover 2.30. Toch liggen de odds voor de tweede wedstrijd ruim in het voordeel van Villareal.

Vooral Bingoal lijkt de Zwitsers te onderschatten. De odds voor een doelpunt van Young Boys ligt beduidend hoger dan bij Pinnacle of andere bookmakers. Zo vinden we dus ook op de wedmarkt ‘beide teams scoren’ hogere odds. Young Boys haalt dit seizoen gemiddeld 2.12 xG en voor Villareal is dat 1.18 xG. Uiteraard ligt het totaal van Villareal iets lager aangezien ze in een zwaardere competitie spelen.

Voor de echte believers van de Zwitserse underdog liggen de odds voor een overwinning van Young Boys momenteel bij BetCity iets te hoog. Daar krijg je namelijk odds van 6.50 tegenover eerlijke odds bij Pinnacle van 6.31. Er ligt dus wel lichte value op de gretige Zwitsers.

Havertsmalmochelseawedtips

Malmö – Chelsea: Kai Havertz scoort - 2 units @ 2.20 op Unibet/BetCity:

It’s showtime, once again. De blessures van Timo Werner en Romelu Lukaku geven Kai Havertz een basisplek als nummer 9 bij Chelsea. Toch kon het Duitse toptalent die kans nog niet naar een echt succesverhaal vertalen. Hij startte sindsdien al tweemaal in de Premier League vanop die positie. Er werden tien doelpunten gescoord in die wedstrijden, maar geen enkele kwam op naam van Havertz. In de Carabao Cup en de Champions League kon hij zijn naam wel op het scorebord brengen.

Op basis van de statistieken lijkt deze wedtip kansloos aangezien Kai Havertz amper 0.35 xG per wedstrijd haalt momenteel. Toch zijn er enkele zaken die in ons voordeel spreken. Er worden drie doelpunten verwacht van The Blues op dinsdagavond. Op basis van spelbeeld lijkt Havertz trouwens alsmaar beter in te passen als nummer 9. Zo had de bal zeker enkele keren kunnen worden afgelegd naar een goed gepositioneerde Havertz. Tijd om dus nog eens de netten te doen trillen.

Op zoek naar meer wedtips voor de Champions League of andere competities? In onze Facebook community of op ons Telegram kanaal vind je een hoop gratis wedtips! Word nu lid en mis geen enkele wedtip.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross