Wedtips Champions League 14 september

“The Champiooons!”. De Champions League hymne weerklinkt vanaf dinsdag weer door de stadia. De mooiste competitie ter wereld trapt haar groepsfase op gang. Welke favoriet bevestigt meteen hun ambities? In dit artikel bekijken we enkele wedtips om te wedden op Champions League.

Wedtips groep E

In deze groep zitten twee grootmachten: Bayern München en Barcelona. Zij lijken aan de haal te zullen gaan met de CL-tickets. Benfica en Dynamo Kyiv zijn de andere twee ploegen. Het EL-ticket zal dus naar alle waarschijnlijkheid naar Benfica gaan. De verhoudingen in deze ploegen liggen dusdanig duidelijk dat hier geen interessante outrights zijn.

Wedtip: Bayern München wint – 2 units @ 2.00: Deze wedtip komt van Flip Tip, een van onze Facebook Tippers. Zijn uitleg vatten we samen als volgt: “Barcelona kent een moeizame seizoenstart. Bayern scoort er daarentegen aan de lopende band. Zo hebben ze dit seizoen al Dortmund en Leipzig opzijgezet. Bayern kon de kern samenhouden, Barcelona slaagde daar helemaal niet in. Het kwaliteitsvoordeel ligt dus zeker bij de Duitsers.” Moeten we ook nog even herinneren aan de eindstand vorig jaar?

Barcelonebayern8 2Stand

Wedtips groep F

In groep F treffen we Cristiano Ronaldo aan. Zijn Manchester United is veruit de grote favoriet om de groep te winnen. Om daarin te slagen moeten ze wel boven Atalanta en Villareal. Aan de Spanjaarden hebben ze slechte herinneringen na de verloren Europa League finale vorig jaar. Young Boys is het kleine broertje in deze groep.

Outright: Manchester United wint groep F – 3 units @ 1.60: De kloof tussen Manchester United en de andere ploegen in groep F lijkt te groot om the Reds te bedreigen. United heeft zich goed versterkt in de transferperiode en is gedoodverfd favoriet in deze groep.

Wedtip: Villareal – Atalanta over 3,5 kaarten – 2 units @ 1.61: Deze twee ploegen zullen in de schaduw van Manchester United strijden om het tweede CL-ticket. Ik verwacht in de openingswedstrijd dat beiden al een grote stap willen zetten. De strijd tussen deze twee concurrenten kan leiden tot een bitsige wedstrijd, met de nodige kaarten er bij.

Wedtips groep G

Vier vrij aan elkaar gewaagde ploegen. Groep G is een aantrekkelijke groep, maar spreekt minder tot de verbeelding bij neutrale fans. Het lijken op papier vier ploegen die de Europa League kunnen winnen, maar twee van hen mogen meedingen voor de beker met de grote oren. Wolfsburg, Lille, Salzburg en Sevilla strijden om die twee tickets.

Outright: Wolfsburg stoot door – 2 units @ 1.80

De Duitse ploeg speelt de afgelopen jaren weer ontzettend sterk. Met 12/12 dit seizoen duiken ze de Champions League groepsfase in. Wolfsburg zou minstens twee moeten kunnen eindigen in een groep waar ze volgens mij net een streepje voor hebben op Lille en Salzburg.

Kantechampionsleague

Wedtips groep H

De laatste groep die dinsdag de debatten opent, is groep H. Met regerend bekerhouden Chelsea lijken we de grote favoriet te hebben in die groep. Enkel Juventus lijkt hen te kunnen bedreigen, maar hun niveau lijkt te laatste jaren te dalen. Zenit en Malmö vervolledigen de groep. Zenit is op papier de ploeg die door zal stoten naar de Europa League.

Outright: Chelsea wint groep H – 4 units @ 1.60: Zoals hierboven aangehaald is Chelsea de favoriet. Een verzwakt Juventus krijgt de trein niet op de rails in de Serie A. Alles wijst in de richting van the Blues om groep H op zak te hebben. Vorig seizoen wisten ze alvast hun groep te winnen, meer van dat dus!

Wedtip: Malmo + 1 Asian handicap – 1 unit @ 2.20: Dit zal waarschijnlijk als een atypische wedtip klinken, maar Juventus raakt maar niet op gang. Tegen Empoli werd op eigen veld verloren, en ook tegen Udinese werd niet gewonnen. Kleinere ploegen worden dus niet aan de kant gezet door de Bianconeri. Malmö kan voor eigen publiek hun kans wagen op een enorme stunt.

Vraag jij je af wat deze wedtip precies betekent? Dan kan het handig zijn om de uitleg over Asian handicap te lezen. Je kan ook onderstaande video bekijken waar Marie en Betmanbegins je haarfijn de Asian handicap uitleggen:

Zoek jij nog meer interessante wedtips om te wedden op de Champions League? In onze Facebook community vind je heel wat wedtips voor CL, maar ook andere competities! Neem dus zeker een kijkje, zodat je niets hoeft te missen!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross