Wedden op het EK voetbal - Slowakije

De underdog in groep E. Vooraf kansloos want landen als Spanje, Zweden en Polen lijken iets te hoog gegrepen. Maar wie weet beslist Slowakije net wel wie doorstoot van de drie. Een interessant land om in de gaten te houden!


Kwalificatie voor het EK

Nipt, nipter, niptst! Op één punt van de tweede plek gestrand, na Wales en Kroatië. Het zag er dus niet goed uit voor Slowakije, maar ze kwalificieerden zich toch ten koste van Noord-Ierland. Een doelpunt in de 110e minuut van Duris volstond voor een tweede opeenvolgende EK.

Dat het de Slowaken deugd deed, is een understatement. Dit EK zal de tweede keer zijn dat ze op het hoogste Europese strijdtoneel komen sinds hun onafhankelijkheid. Dat we hen zullen zien strijden voor hun land, daar kan je van op aan.

Team

Roeien met de riemen die je hebt, dat is de leuze voor bondscoach Stefan Tarkovic. De underdog in groep E rekent op enkele Eredivisiespelers om te stunten. Zo is er plaats voor onder meer Róbert Bozeník (Feyenoord), Tomás Suslov (Groningen) en Matús Bero. Die laatste stond met Vitesse onlangs de finale van de TOTO KNVB Beker. Verder zullen de namen je waarschijnlijk niet heel veel zeggen, maar we halen er toch twee belangrijke players uit.

Belangrijkste spelers


Milan Skriniar:
De sterke beer achterin de defensie van Inter Milaan. Hij was één van de schakels die zorgde voor de Scudetto. Onpasseerbaar in één-op-één’s, maar op het EK staat hij er waarschijnlijk letterlijk vaak alleen voor. Of hij de defensieve lijn voldoende kan dragen is twijfelachtig.

Marek Hamsik: Met de meeste caps én meeste doelpunten blijft Hamsik één van de belangrijkste spelers in de Slowaakse selectie. Met 33 jaar oud rijk aan ervaring én de geboren kapitein, want op zijn 21e droeg hij voor het eerst de nationale band. Op het sterke EK 2016 was hij de topschutter van Slowakije met vijf treffers. Doet hij dat knap staaltje dit jaar nogmaals over?

Weddenopekvoetbalslowakije

Wedtips EK voetbal

Om met de deur in huis te vallen, lijkt Slowakije niet opgewassen tegen de landen in hun groep. Een stunt is nodig om ook maar één punt te grijpen. Toch staat een roemloos EK met 0 punten bij de bookmakers aan odds van 4.00. Dit zou toch een interessante weddenschap kunnen zijn.

Unibet biedt bijvoorbeeld het aantal tegendoelpunten aan van Slowakije. Zes tegendoelpunten levert odds van 2.25, wat interessant lijkt. Toch kan het handig zijn om zo’n outright wedstrijd per wedstrijd te bekijken. De odds voor doelpunten van de tegenploeg kunnen per wedstrijd hoger liggen dan de opgetelde odds van 2.25. Don legde dit principe uit in een interessant artikel.

Zin in een enorme stunt? Klaar voor? Tot 500 keer je inzet als Slowakije het EK wint. Het moet zowat de gekste toto lijst zijn om voor te leggen bij je vrienden als je deze haalt!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross