Wat zijn de kansen op een Blauw-Zwarte stunt?

De Engelse grootmacht Manchester City strijkt neer op Jan Breydel. De Bruyne ontmoet enkele oude bekenden bij zijn terugkeer op Belgische velden. In dit artikel bekijken we van dichterbij wat de kansen op een derde Brugse stunt zijn.

Club Brugge is er klaar voor

Vooraf spraken de kranten van ‘de groep des Doods’ en een quasi zekere 0/18 voor Club Brugge. Na twee wedstrijden is het tegenovergestelde waar. Op de eerste speeldag werden de sterren van Paris Saint-Germain met 1-1 naar huis gestuurd. De eerste basisplek van Messi bleek alleen maar te zorgen voor extra motivatie in het Brugse kamp. In Duitsland werd op die stunt voortgeborduurd met een 1-2 overwinning tegen Leipzig, de Duitse nummer twee van vorig seizoen. De mannen van Clement krijgen er maar geen genoeg van in deze Champions League groepsfase.

Op de derde speeldag ontvangen ze Manchester City, één van de favorieten op de eindzege. Of Club klaar is, is een understatement. Voor de rust werd op vrijdagavond al komaf gemaakt met KV Kortrijk. Ruud Vormer verzilverde zijn basisplek met twee knappe doelpunten. De kapitein van Blauw-Zwart staat klaar voor het Europese avontuur.

City gaat voor ultieme hoogtepunt

Guardiola probeert het nu al enkele jaren om de beker met de grote oren in de prijzenkast te plaatsen. Vorig seizoen sneuvelden de Citizens in de finale tegen het Chelsea van Tuchel. Voor een ploeg die meer dan 1 miljard euro waard is, zou de Champions League toch heel binnenkort gewonnen mogen worden. Die 1 miljard euro transferwaarde is trouwens achtmaal de waarde van Club Brugge, van een verschil gesproken!

Manchester City zakt met een goed gevoel af naar Brugge. Het staat in de bovenste regionen van de Premier League en won dit weekend makkelijk met 2-0 van Burnley. Enkele spelers werden gespaard voor het duel tegen Club Brugge. Guardiola zag namelijk al tweemaal dat de Belgen niet onderschat mogen worden.

Clubbruggeleipzigwedtips

Spelverloop

Er zijn in principe maar twee scenario’s mogelijk voor deze wedstrijd. Het (helaas) meest waarschijnlijke scenario is dat Manchester City heer en meester is. Kwalitatief zijn ze een van de beste ploegen ter wereld. Ze zijn niet voor niets dé topfavoriet voor de Champions League. Spelers als De Bruyne, Grealish, Foden en Jesus doen verdedigers op hun benen trillen. Achterin staat een blok met onder andere Dias, Cancelo, Ederson. Het totaalpakketje is misschien wel van een nog hoger niveau dan Paris Saint-Germain. Wedkantoren geven hen dan ook meer dan 75% kans op de drie punten.

Toch is het tweede scenario niet helemaal onwaarschijnlijk: een derde Brugse stunt. Met de steun van het publiek, dat nota bene fantastisch was tegen PSG, blijkt een stunt altijd mogelijk. Meer dan 25.000 kelen werden schor geroepen om hun ploeg vooruit te duwen. De Citizens zijn uiteraard wel wat gewend maar als Club boven zichzelf uit kan stijgen, weet je maar nooit… Als absolute underdog starten ze dinsdagavond aan de wedstrijd. Minder dan 10% kans op een overwinning wordt hen toegedicht door de bookmakers. Tegen PSG kregen ze een soortgelijke kans, en we weten allemaal wat doen gebeurde!

Blauw-Zwarte droom

Wat er dinsdagavond dus ook gebeurt, deze editie zal door de Brugse supporters niet meer vergeten worden. Toch zullen zij ook wel stiekem van meer dromen. Een resultaat halen tegen City zou wel eens een stap naar de knock-outs kunnen betekenen! De bookmakers geven hun 12,5% kans op overwinteren in de Champions League.

Doen we eens helemaal gek? Wist je dat je 151 keer je geld van verdienen als Club Brugge de Champions League wint! Dat betekent dat ze meer kans hebben op de beker met de grote oren dan pakweg Benfica, Porto of Lille. Waar zijn de dromers onder ons?

Wedden op Club Brugge – Manchester City

Niemand kan de toekomst voorspellen, maar dat is exact wat het Betman-team probeert te doen door het geven van wedtips op Facebook of Telegram. Join decommunity om op de hoogte te blijven van situaties waar wedkantoren fouten maken.

Ook de wedstrijd tussen Club Brugge en Manchester City zal worden geanalyseerd door het team van Betmanbegins. Alle Champions League wedstrijden, maar ook clubcompeties zoals de Jupiler Pro League, worden door hen van dichtbij bekeken. Met een rendement van 19,26% vind je er op lange termijn winstgevende sportweddenschappen!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross