Wedtips Moeskroen - Standard

Datum: 07/03/2021 om 13:30
Auteur: Rumba
Tip: Standard Liège wint @ 2,15 op Unibet

Donkere wolken boven le Cannonier. Moeskroen zit zowel sportief als financieel in de problemen, en treedt dit weekend aan in de Waalse Derby tegen Standard.

Crisis

Het zijn lastige tijden voor spelers en medewerkers van Moeskroen. Sinds de breuk met Lille officieel is, hervalt Moeskroen in oude gewoontes. De lonen blijven onbetaald, en dat wordt duidelijk in de kleedkamers. Onvrede regeert binnen de ploeg, en dat zal hun degradatiestrijd niet ten goede komen. Er moet gehoopt worden dat de voorzitter zelf de lonen bijpast, maar hoeveel keer gaat hij de doodzieke ploeg nog redden? En eerlijk, wie werkt nu graag gratis? Niemand, en dat geldt ook voor voetballers, kijk maar naar de seizoenstart van het Duitse Mainz.

Op het veld

Dat Standard een herstart nodig heeft, is een understatement. De knalstart onder Leye kon niet doorgedragen worden, en zo wordt de strijd voor Play-Off 1 toch nog bijzonder pittig. Midweeks spelen ze nog tegen Club Brugge, en dat kan alleen maar als voordeel gezien worden. Leye vroeg de nodige grinta voor die wedstrijd, en die grinta moet doorgetrokken worden naar zondag. Bij Moeskroen is het vechten tegen degradatie. 1/12 is een bittere pil voor de Henegouwers, maar de omstandigheden zijn nu wel duidelijk.

Wat voor ons?

Degradatiegevaar en crisis binnenskamers, de ideale mix voor een … nederlaag. Ik zie dan ook Standard deze Waalse Derby winnen. Het lijkt me het ideale moment voor de Rouches om recht te staan in strijd voor Play-Off 1

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross