Wedtips Legnago Salus - Padova

Wedstrijd: Legnago Salus - Padova
Datum: 14/02/2021 om 15:00
Tip: Padova wint @ 2.00

In de Serie C Girone B ontvangt nummer zestien Legnago Salus de kersverse koploper Padova. In oktober wist het uit de Serie D gepromoveerde Legnago nog knap 1-1 te spelen uit bij Padova, hoewel Padova op basis van de tweede helft had moeten winnen. Sindsdien speelde Legnago achttien competitiewedstrijden waarvan het er negen verloor en slechts twee won. Het verloor de laatste twee wedstrijden van subtoppers Virtus Verona en Triestina, waarbij het in de laatste wedstrijd slechts twee echte schietkansen kreeg en verdiend met 4-1 onderuit ging.

Padova is één van de favorieten voor het kampioenschap, sinds de vorige wedstrijd tegen Legnago won het twaalf van de achttien wedstrijden en verloor het er slechts drie. Sinds de komst van trainer Andrea Mandorlini in januari 2020 verdiende de ploeg 1.91 punten per wedstrijd gemiddeld. Vooral de resultaten in februari zijn indrukwekkend, er werd gewonnen van de nummers tien, twaalf en dertien met een totaal doelsaldo van 13-0. Afgelopen woensdag had Padova de wedstrijd al voor rust beslist, waardoor het al drie keer kon wisselen en krachten kon sparen. Na deze wissels werd er alsnog vier keer gescoord tegen Carpi.

Conclusie

Ik verwacht dat kampioenskandidaat Padova een maatje te sterk zal zijn voor de degradatiekandidaat Legnago, dat in 2021 vier van de zes wedstrijden verloor. Vorige keer kwamen zij goed weg met een punt maar sindsdien is het verschil tussen beide ploegen alleen maar groter geworden. Ik had dan ook odds van ongeveer 1.75 verwacht voor Padova en denk dat deze odds zullen dalen in aanloop naar de aftrap.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross